ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Vârsta recomandată
Tip
Filtre
#Stoc limitat
809 lei
-110 lei
699 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 63 lei lunar 629 lei
#Stoc limitat
379 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 109 lei lunar 1 089 lei
#Stoc limitat
269 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
759 lei
-150 lei
609 lei
#Stoc limitat
259 lei
Credit 0%
0% | 73 lei lunar 729 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
849 lei
-170 lei
679 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
0% | 85 lei lunar 849 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
3 299 lei
-660 lei
2 639 lei
Credit 0%
0% | 51 lei lunar 509 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 399 lei
-280 lei
1 119 lei
#Stoc limitat
219 lei
Credit 0%
0% | 66 lei lunar 659 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 899 lei
-380 lei
1 519 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
699 lei
-140 lei
559 lei
#Stoc limitat
369 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
749 lei
-150 lei
599 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 187 )

Jocuri de masă - activități relaxante pentru prieteni și familie

Alege un joc de masă pentru a savura productiv timpul liber alături de familia și prietenii tăi.
Te-ai plictisit să faci aceleași lucruri în fiecare weekend? Serile de după serviciu au devenit dintr-odată monotone și fără strălucire? Nu te lasă pradă banalității. Savurează din plin orice minută liberă alături de cei dragi scufundându-vă în cele mai tari aventuri pline de distracție cu jocurile de masă de la Darwin!

Jocuri de masă pentru distracție la cel mai înalt nivel!

În lumea jocurilor, orice este posibil, mai ales atunci când vrei să te lași purtat de valul distracției și să descoperi un univers întreg de posibilități și amuzament. Oferă-i copilului tău posibilitatea de a se dezvolta intelectual și din punct de vedere creativ.

Un univers al copiilor, explorează, cunoaște, câștigă!

Jocurile de masă pentru copii sunt cea mai bună alegere atunci când planifici să procuri un cadou pentru cineva. Nu numai că sunt originale, inteligente și influențează pozitiv dezvoltarea din punct de vedere educativ dar și pot fi găsite la prețuri atrăgătoare în magazinul de Gadget-uri Darwin.

Alege inteligent. Investește în distracție pe termen lung!

Jocurile de masă de la Darwin sunt alese cu multă atenție pentru ca orice persoană să poată găsi varianta optimă. Cine nu iubește binecunoscutul Monopoly? Dar Twister? Crearea turnului Jenga este distracția potrivită atât pentru adulți cât și pentru generația tânără. Alege acum jocurile potrivite la prețuri accesibile și încurajează astfel distracția în familia ta!

Cum să alegi jocul potrivit? Ia în considerare câțiva factori:

Analizează bine motivul pentru care vrei să procuri un joc de masă? Fie că îți dorești să petreci timp plăcut alături de familie, sau poate că vrei să faci un cadou potrivit unui copil, sau poate pur și simplu vrei să îți ocupi timpul cu ceva educativ. Alege jocul de masă care să se potrivească motivului pentru care vrei să-l procuri.

Jocurile de masă sunt concepute pentru diferite categorii de vârstă, de aceea vei întâlni atât jocuri destinate copiilor cât și variante potrivite care să poată fi jucate de adulți. De obicei, vârsta este indicată în unul din colțurile ambalajului, în descrierea produsului sau în instrucțiuni.

Există jocuri destinate pentru un număr fix de jucători, sau pentru mai mulți. Alege varianta care consideri că se potrivește situației tale. Dacă vrei să cumperi un joc de masă pentru copii analizează câți membri vor putea fi incluși în această activitate și dacă nu rămâne cineva doar ca spectator. Dacă alegi un joc de familie, este indicat să optezi pentru variantele care implică minim 2 jucători.

Lumea jocurilor de masă este foarte variată. În rețeaua de magazine Darwin vei găsi atât variante pentru dezvoltarea logicii, jocuri de strategie sau opțiuni pentru amuzament. Tot aici vei descoperi jocuri cu cartonașe, jocuri cu piese de montat, de construcție, aventuri și clasicele opțiuni cu zaruri. Alege varianta care îți produce cea mai mare plăcere sau poți să-ți creezi o întreagă colecție de jocuri de masă pe care să le joci frecvent împreună cu prietenii tăi, diversificând.

De ce merită să investești în jocuri de masă?

Ideea jocurilor de masă nu se rezumă doar la distracție. Acestea sunt create cu scopul de a fortifica relația între prieteni, rude, colegi promovând astfel o metodă eficientă de a petrece timp constructiv împreună.

Un joc de masă ales cu înțelepciune te va încuraja să te eliberezi de stresul acumulat peste zi, ba chiar să te descoperi pe tine însuți dar și pe partenerii tăi de joc. Acestea scot la iveală anumite capacități ce nu pot fi văzute prea ușor în situații de zi cu zi cum ar fi dorința de a învinge, capacitatea de gândire și analiză logică, amuzamentul și relaxarea.

De unde trebuie să cumperi jocuri de masă?

Alege magazine certificate și de încredere care îți vor oferi siguranța utilizării pe termen lung. La Darwin găsești jocuri la prețuri accesibile, promoții impresionante și reduceri atractive. Mai mult, aici găsești un întreg univers de jucării pentru copii astfel vei putea să te lași absorbit de alegeri și în final, să iei cea mai bună decizie la cel mai bun preț.

Încă nu ești sigur dacă un joc de masă copii este ceea de ce ai nevoie? Vino la Darwin și convinge-te singur că jocurile de masă merită orice investiție. Aici este locul în care inspirația și creativitatea se îmbină armonios iar tu ai minunata ocazie de a-ți demonstra toate abilitățile.

FAQ Jocuri de masă

În universul jocurilor de societate, fiecare concept sau idee își are proprii fani, de aceea vei putea întâlni o mulțime de jocuri de masă atractive pentru bugetul și plăcerile tale personale. Totuși, dacă îți dorești să fii în trend și să cumperi jocuri populare în rândul jucătorilor, atunci vrem să te anunțăm că printre cele mai alese jocuri de masă vei întâlni următoarele nume sonore:
Catan - este unul dintre cele mai căutate jocuri la momentul actual, deoarece implică mai mulți jucători, aventuri și gândire strategică la cel mai înalt nivel. În lumea Catan, vei putea descoperi o latură unică a felului tău de a fi, vei putea savura momente plăcute alături de familie și prieteni.
UNO - jocul interesant care implică utilizarea cărților este despre anticipare și logică. Demonstrează-ți abilitățile și câștigă jocul scăpând primul de cărțile din mâna ta.
Alias - un joc de masă potrivit pentru a-ți îmbunătăți vocabularul. Fii atent, regula de bază este să explici cât mai rapid un anumit cuvânt fără a-l rosti. Folosește sinonime și antonime și descoperă o altă latură proprie.
Dixit - una dintre opțiunile populare pe care orice jucător trebuie neapărat să o păstreze pe raftul din casă. Scopul jocului de masă Dixit este acela de a-ți demonstra capacitățile descriptive în fața celorlalți participanți descriind o carte iar ceilalți trebuie să o ghicească.
Jocurile de masă pentru copii sunt la fel de variate ca și cele pentru adulți. Printre cele mai populare variante vei descoperi cu siguranță:
Mafia - un joc inteligent în care jucătorii sunt împărțiți în răufăcători și locuitori și în fiecare noapte, atunci când locuitorii dorm (închid ochii), mafia se trezește și cineva este lichidat. Ulterior, fiecare trebuie să-și spună versiunea cu privire la cine este mafia. La final, dacă mafia este descoperită jocul poate fi reluat, iar dacă nu, atunci trebuie jucat până când rămâne un singur jucător.
În afară de acest joc, vei găsi neapărat și nume răsunătoare cum ar fi Monopoly, seturile de jocuri educative Noriel, Scrabble, Trefl, Quercetti etc.
Este foarte important să alegi jocuri de societate potrivite vârstei copilului. Nu opta pentru variantele complicate sau cele pe care micuțul nu le va înțelege.
În funcție de vârsta și preferințele lui poți alege jocuri de societate interactive, de aventură, potrivite pentru jocuri în grup și familie.
De asemenea, poți opta pentru variante educative de jocuri ce pot fi savurate și în singurătate, astfel micuțul tău va avea o activitate educativă pentru o anumită perioadă.
Printre cele mai ingenioase variante de jocuri de societate jucate în familie trebuie să se regăsească opțiunile care îți plac în mod special, iar pentru diversitate poți alege Scrabble, Monopoly, jocuri de luptă sau cele de strategie. Variante potrivite ar fi și colecția Alias care îmbunătățește mult vocabularul.
Dacă preferi jocurile clasice, Bătălia Navală, Șah sau jocul de Dame ar putea fi opțiunea potrivită.

De ce Jocuri de masă la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel