ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip acumulator
Capacitate acumulator
Culoare
Timp de încărcare
Putere
Model
Încărcare Wireless
Tensiunea de ieșire
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
949 lei
-120 lei
829 lei
Credit 0%
#Produs popular
659 lei
-60 lei
599 lei
Credit 0%
#Produs popular
899 lei
-300 lei
599 lei
Credit 0%
#Produs popular
789 lei
-140 lei
649 lei
Credit 0%
#Produs popular
1 549 lei
-50 lei
1 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
0% | 150 lei lunar 1 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
549 lei
-50 lei
499 lei
Credit 0%
#Produs popular
549 lei
-50 lei
499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
599 lei
-50 lei
549 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
599 lei
-50 lei
549 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 269 )

Power Bank - un dispozitiv care nu poate lipsi din colecția ta de gadgeturi!

De ce trebuie să cumperi un power bank?

Imaginează-ți următoarea situație: Ești cu prietenii într-o călătorie cu cortul, învăluiți într-o atmosferă plăcută, prietenoasă. Ascultați muzica preferată, faceți poze pentru amintiri, când, deodată, telefonul se descarcă și tocmai în acel moment trebuie să surprinzi niște cadre uimitoare.

E deranjant să știi că poți rămâne fără baterie la telefon tocmai în momentul când ai cea mai mare nevoie de el. În plus, ești undeva în mijlocul naturii unde nu ai nicio șansă să găsești o priză de alimentare.

Poți preveni astfel de situații investind inteligent într-un dispozitiv foarte util care te va susține în orice moment. Avantajele power bank-urilor md sunt multiple, iar dacă vrei să afli și tu de ce merită investiția, citește articolul și ia cea mai bună decizie pentru tine!

Cum să alegi un power bank potrivit?

Scopul unui power bank este de a-ți oferi suportul și energia pentru dispozitivele tale. Nu te lasă la greu și îți este alături în momentele când ești singur în fața problemei unui telefon care se descarcă.

Un power bank poate fi cumpărat și fără un motiv anume. E suficient doar să vrei și cu siguranță vei găsi o modalitate inteligentă de a-l integra în viața ta zilnică.

Pentru a alege un powerbank in chisiau e nevoie să analizezi câțiva factori:

  1. Capacitatea bateriei: Este foarte important să analizezi din start capacitatea bateriei power bank-ului care să măsoară în mAh (miliamperi oră). Ideal este să alegi power bank-ul cu o capacitate mulțumitoare care să facă față necesităților tale. De exemplu, poți alege un power bank 20000mah care îți va încărca nu doar telefonul dar și alte dispozitive importante cum ar fi smartwatch-ul sau tableta. Un power bank 10000 mah se va descurca la fel de bine dar nu va ține atât de mult ca unul cu baterie mai mare.
  2. Numărul și tipul porturilor de încărcare: Porturile de încărcare disponibile pe power bank îți oferă posibilitatea de a încărca mai multe dispozitive concomitent. Fie că este vorba despre un iPhone care suportă doar încărcare type C sau poate că ai doar cablul USB,. asigură-te că power bank-ul are suficiente porturi. De asemenea, trebuie să verifici compatibilitatea power bank cu firele tale disponibile pentru încărcare.
  3. Dimensiuni și greutate: Acest aspect este foarte important de analizat dacă mobilitatea este importantă pentru tine. În acest caz trebuie să te orientezi spre un power bank suficient de compact și ușor, astfel încât să poți să-l transporți ușor în geantă sau buzunar. Totuși, dacă alegi un power bank pentru laptop recomandăm să optezi pentru un model cu o capacitate a bateriei mai mare care, respectiv, ar putea fi și un pic mai voluminos.
  4. Funcții suplimentare integrate: Unele power bank-uri vin cu anumite caracteristici suplimentare, cum ar fi lanterne, funcții de protecție pentru a preveni supratensiunea și scurtcircuitarea, ecrane LCD pentru afișarea nivelului bateriei și altele. De asemenea, există magsafe powerbank disponibile pentru modele de telefon cu funcție de încărcare wireless. Poți alege power bank-ul care are funcțiile suplimentare potrivite pentru tine.
  5. Bugetul: Pentru a stabili un buget echilibrat și corect e bine să faci o comparație a modelelor și prețurilor pe piață în funcție de dimensiuni și capacități similare. Alege un power Bank potrivit pentru bugetul tău.

Un power bank pentru nevoile tale numai la Darwin!

Magazinul de gadget-uri în Moldova Darwin îți propune o gamă variată de dispozitive și power bank-uri potrivite pentru necesitățile tale. Alege modelul în conformitate cu necesitățile tale și explorează minunata lume a gadgeturilor moderne.

Fie că optezi pentru un power bank de 10000 mah sau 30000 mah, cu siguranță vei găsi o întrebuințare pentru acest dispozitiv în diferite situații. Știi unde îl poți folosi? Oriunde.

Iar dacă vrei să fii și tu încărcat cu energie pozitivă și informație utilă la pachet cu cele mai tari dispozitive din toate timpurile, vino la Darwin, alege produse uimitoare la prețuri avantajoase, achită în rate sau integral suma și beneficiază de livrare în toată Moldova.

FAQ Power Bank

Un Power Bank este un dispozitiv de încărcare ingenios care este conceput pentru a încărca diverse dispozitive electronice în diverse situații.
Un power bank este o baterie externă cu o capacitate mare de încărcare între 2000 și 30000 mAh.
Cu cât mai mare este capacitatea de încărcare, cu atât mai mult va rezista power bank-ul în timpul ciclurilor de încărcare. Este important să atragi atenție la acest aspect înainte de a cumpăra.
Mai mult, există o varietate impresionantă de dispozitive pe care le poți încărca de la un power bank. Începând cu smartphone-urile și finalizând cu powerbank pentru laptop, putem spune că orice dispozitiv care necesită încărcare de la o sursă de alimentare poate fi încărcat cu ajutorul unui power bank.
Alegerea unui power bank depinde de scopul și preferințele proprii. În funcție de aceste aspecte, poți alege rapid și ușor un powerbank de 10000 mah sau optează pentru un power bank 20000mah.
Iată câteva sfaturi pe care le poți lua în considerare înainte de a cumpăra un power bank:
Dimensiunea dispozitivului. Dimensiunea power bank-ului poate varia în funcție de capacitatea de încărcare. Asigură-te că optezi pentru un model potrivit atât ca dimensiune cât și din punct de vedere al capacității de încărcare.
Capacitatea de încărcare. Verifică disponibilitatea în funcție de propriile preferințe. Dacă vrei un dispozitiv confortabil cu care să încarci ocazional telefonul în situații excepționale, un model cu capacitate mai redusă ar putea fi o variantă potrivită. Dacă scopul tău este de a folosi constant power bank-ul în mașină sau în călătorii, optează pentru un model cu o capacitate mai mare de încărcare.
Porturi. Numărul porturilor este foarte important pentru a te bucura de un power bank multifuncțional. Asta înseamnă că trebuie să verifici atât porturile disponibile cât și compatibilitatea acestora cu cablurile tale pentru încărcare.
Preț. Neapărat compară prețurile și verifică în cel mai bun magazin de gadgeturi Darwin pentru a profita de cele mai accesibile prețuri.
Chiar dacă este o baterie, power bank-ul are nevoie să fie ocazional încărcat pentru a putea oferi încărcare ulterioară altor dispozitive. Așadar, dacă vrei să încarci o baterie externă ai nevoie să utilizezi un curent de încărcare de 2 - 2,4 A. Un încărcător obișnuit pentru telefon produce un curent de 1A și nu este potrivit pentru încărcarea power bank-ului.
Totuși, poți folosi cablul de alimentare dacă este compatibil cu portul pentru încărcarea power bank-ului.
Utilizarea unui power bank este foarte simplă. Ai încărcat la maxim bateria externă după care o utilizezi până când aceasta se consumă total. Totuși, respectă câteva idei de bază pentru a prelungi starea de viață a power bank-ului. Verifică întotdeauna indicatoarele led în timpul încărcării bateriei pentru a fi sigur că aceasta e încărcată total.
Ai grijă să nu lași pe noapte bateria la încărcat, chiar dacă are nevoie de mai multe ore pentru a se încărca complet.
Evită locurile umede pentru depozitarea power bank-ului astfel nu vei deteriora dispozitivul.
Ai grijă să nu scapi power bank-ul pe suprafețe pietroase, în apă sau în alte locuri periculoase.
În cele din urmă, cumpără inteligent din magazine specializate pentru a beneficia de garanție sau de avantajul reparațiilor calitative în cazul în care produsul se deteriorează.

De ce Power Bank la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel