ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Tip conectivitate
Compatibilitate
Diagonala
Unghi maxim de vizibilitate
Material
Memorie RAM
Memorie internă
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
13 499 lei
-2 000 lei
11 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
15 499 lei
-2 000 lei
13 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
402 lei lunar 10 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
498 lei lunar 12 999 lei
Credit 0%
632 lei lunar 16 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
422 lei lunar 10 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
21 lei lunar 549 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
422 lei lunar 10 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
21 lei lunar 549 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
33 lei lunar 849 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
33 lei lunar 849 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
460 lei lunar 11 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
549 lei
-449 lei
100 lei
Stoc epuizat
767 lei lunar 19 999 lei
Stoc epuizat
10 999 lei
-1 000 lei
9 999 lei
Stoc epuizat
11 499 lei
-3 000 lei
8 499 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 25 )

OCHELARI VR. DESCOPERĂ NOI UNIVERSURI LA DARWIN

Te-ai fi gândit vreodată că ai putea lupta cu niște monștri intergalactici fără să ieși din sufragerie? Hmm, nici să-ți treacă prin minte. Dar uite că acum face parte din realitate... Dintr-o realitate virtuală! Acum poți fi transpus în orice lume captivantă a iluziei digitale doar îmbrăcând o pereche de ochelari VR.

glasses vr

Cum lucrează ochelarii VR?

Ochelarii VR sunt proiectați pentru a transpune oamenii într-o realitate tridimensională. Aici, utilizatorii au oportunitatea de a vizualiza lumea din jur, de a se deplasa și chiar interacționa cu obiectele și personajele virtuale. Pentru a face acest lucru posibil, casca sau ochelarii VR sunt echipate cu două lentile asferice care oferă ochilor o imagine diferită, iar giroscopul urmărește poziția capului și ajustează imaginea conform poziției acestuia.

vr revolution
how work glasses vr

Care este diferența dintre VR și AR?

Pe lângă Virtaul Reality (VR), există și o realitate augmentată – AR (Augmented Reality). Diferența dintre cele două constă în faptul că prima are de a face cu o lume creată artificial de la 0, iar a doua – cu una reală, care doar include câteva obiecte virtuale. Îți mai aduci aminte de Pokemon GO? Oamenii căutau frenetic pokemoni, adică un obiect virtual, pe străzile din orașele lor, adică într-o lume reală. Asta e!

vr
ar

Cele mai cunoscute tipuri de ochelari VR

O caracteristică de bază de care ține în mare parte diferența dintre tipurile de ochelari VR este device-ul la care se conectează acestea. Astfel, poți întâlni modele:

tablet smartphone

Pentru tabletă și smartphone. Acest model presupune ochelari VR cu smartphone sau tabletă care pot fi montate în interior. Astfel, imaginea transmisă este preluată de pe aceste device-uri. Doar trebuie potrivite modelul și diagonala acestora.

console

Pentru console. Pentru unele modele o cerință importantă de utilizare este prezența unei console gaming. Astfel, ochelarii VR Sony vor avea nevoie de un PlayStation 5 sau măcar un PS4 pentru a fi utilizați.

pc laptop

Pentru laptop și PC. Ochelari VR pentru jocuri PC și cele pentru console se aseamănă izbitor de mult. Acestea presupun modele cu controlere care permit jucătorului să se deplaseze într-o cameră 15x15m, iar toate mișcările acestuia sunt transferate în joc.

tv

Pentru televizor. Din punct de vedere tehnic, o pereche de ochelari VR compatibile cu un Smart TV sunt cele mai simple dispozitive. Acestea nu permit vizualizarea la cele 360 ̊, ci doar transformă obiectele în unele tridimensionale.

Printre aceste tipuri, vei putea întâlni, de asemenea, ochelari VR pentru copii, care sunt ceva mai mici, și ochelari VR cu manete și fără.

CUMPĂRĂ CEI MAI COOL OCHELARI VR LA DARWIN

Și să mergem spre noi lumi! Vino la Darwin – încearcă realitatea virtuală. Ia-ți ochelari VR și profită de oferte speciale, cashback și livrare gratuită!

De ce Ochelari VR la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel