ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Putere
Trepte de viteză
Lungime cablu
Ionizare
Aer rece
Număr nivele de temperatură
Tip
Ajustare independentă
Filtru detașabil
Cârlig de depozitare
Concentrator
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular
11 999 lei
-1 000 lei
10 999 lei
Credit 0%
599 lei
-100 lei
499 lei
Credit 0%
1 199 lei
-100 lei
1 099 lei
Credit 0%
1 599 lei
-200 lei
1 399 lei
Credit 0%
71 lei lunar 1 699 lei
Credit 0%
10 499 lei
-1 500 lei
8 999 lei
Credit 0%
649 lei
-50 lei
599 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 284 )

Uscătoare de păr

Sigur ți s-a întâmplat vreodată să ai o întâlnire într-o ora, iar părul să fie proaspăt spălat. În acel moment, singurul care îți poate veni în ajutor este uscătorul de păr! Iar dacă te numeri printre posesoarele genului frumos, accepți ajutor doar de la un feon care poartă numele de Dyson sau BaByliss. Mai în glumă, mai în serios, cu toții avem nevoie de un uscător de păr. Câte tipuri sunt, dar și cum îl alegi pe cel potrivit pentru tine – află în rândurile ce urmează!

hair dryer cat main

Tipuri de urcătoarede păr

Un lucru este cert, uscătorul de păr sau feonul este făcut pentru a usca părul. Totuși, varietatea de modele face ca acest lucru să se întâmple diferit datorită tehnologiei de uscare, formei și altor câțiva parametri. Astfel, putem deosebi câteva tipuri de uscătoare de păr:

hair dryer cat by way of use

După modul de utilizare

 • Uscător de păr profesional
  Un aparat de stilizare puternic, utilizat în mare parte în saloane profesionale de frumusețe. De obicei, în kitul acestuia se găsesc un număr impunător de duze. În mare parte, uscătoarele de păr profesionale au la bază un element de încălzire ceramic și funcția de ionizare.
 • Uscător de păr semi-profesional
  Un model folosit deseori de stiliști începători sau în condiții casnice. Se impune printr-un preț accesibil și o mânuire mult mai ușoară.
 • Uscător de păr călătorie
  De obicei, un uscător de păr compact și pliabil care ocupă puțin loc în bagaje. De asemenea, poți alege un uscător de păr fără fir pentru a îl folosi chiar și în locuri fără disponibilitatea unei prize.
hair dryer cat by way of use

După tipul de funcționare

 • Uscător de păr cu concentrare
  Un uscător de păr de dimensiuni medii care folosește o duză îngustă pentru a concentra fluxul de aer către o anumită șuviță.
 • Uscător de păr cu difuzor
  Cu această duză poți usca părul cu grijă și obține un plus de volum. De obicei, este folosit de persoane cu păr ondulat sau creț.
 • Uscător de păr cu perierotativă / Styler
  Peria rotativă este prevăzută pentru stilizarea și coafarea părului. Tot în această categorie putem include uscătorul de păr 3-în-1 care dispune de câteva tipuri de perii pentru ondulare, îndreptare/pieptănare și creare volum.
hair dryer cat after drying technology

După tehnologia de uscare

 • Uscător de păr cu ionizare
  Uscătorul de păr furnizează cantitatea de aer încărcată cu particule negative numite ioni. Datorită procesului de ionizare se dorește minimizarea efectului de păr electrizat și menținerea unui aspect îngrijit și plin de viață a firelor de păr.
 • Uscător de păr cu aer rece
  Pentru a reduce considerabil deteriorarea părului de la expunerea frecventă la temperaturi maxime, alege să usuci rădăcinile cu aer cald, iar întreaga lungime cu un uscător de păr cu aer rece.

Cumpără un uscătorde păr la Darwin

Ai nevoie de un uscător de păr cu fir profi în salonul tău de frumusețe sau vrei un uscător de păr cu acumulator și compact pentru al purta cu tine în călătorii? Cumpără feonul dorit pe darwin.md și profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova la o comandă de peste 500 MDL!

De ce Uscătoare de păr la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel