ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Viteza max
Vârsta recomandată
Culoare
Filtre
#Stoc limitat
449 lei
-110 lei
339 lei
Credit 0%
949 lei
-180 lei
769 lei
Credit 0%
1 299 lei
-300 lei
999 lei
Credit 0%
949 lei
-180 lei
769 lei
Credit 0%
1 099 lei
-270 lei
829 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
1 099 lei
-220 lei
879 lei
Credit 0%
799 lei
-240 lei
559 lei
Credit 0%
879 lei
-260 lei
619 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 325 )

Jucăriile potrivite pentru copii pot fi găsite la Darwin - mașinuțe pentru orice vârstă!

O mașinuță pentru fericirea unui viitor șofer! Descoperă minunatul univers al jucăriilor pentru copii alături de magazinul tău de încredere care îți deschide porțile spre copilărie!

Orice copilaș trebuie să aibă măcar o mașinuță în colecția personală de jucării! Nu contează dacă este vorba despre o fetiță sau un băiețel, mașinuțele sunt potrivite pentru toată lumea, mai ales dacă micuții sunt pasionați de ele.

Beneficiile mașinuțelor de jucărie sunt multiple, totuși printre ele descoperim câteva avantaje potrivite ce te vor încuraja și pe tine să cumperi o mașină de jucărie următoarea dată când te vei afla în magazinul de gadgeturi Darwin!

De ce trebuie să cumperi o mașină jucărie pentru copii de la Darwin?

Jocul cu mașinile dezvoltă extrem capacitatea de gândire la copii. Fie că optezi pentru o mașină clasică, o mașină de pompieri, o mașinuță de poliție sau un excavator de jucărie, fiecare dintre ele își va găsi locul potrivit în procesul de joc al tinerilor exploratori. Mașinile de jucărie încurajează implicarea în diverse jocuri educative, învățarea semnelor de circulație și importanța acestora.

Cu ajutorul mașinilor de jucărie, copiii își pot forma o idee clară despre profesii, necesitatea acestora în viața reală. De asemenea, pot interacționa cu alți copii și dezvolta astfel idei despre prietenie și relații interumane.

Mașinuțele de jucărie sunt create după exemple din viața reală, unele dintre ele fiind prototipuri miniaturale ale modelelor reale. Fiind echipate cu roți ce urmează structura mașinilor adevărate, acestea pot fi mișcate pe podea sau alte suprafețe. În cazul mașinuțelor cu telecomandă, acestea sunt în totalitate controlate de la distanță sau prin fir.

Datorită telecomenzii, mașinuțele pot fi deplasate de la distanță, astfel oferindu-i copilului ocazia de a-și dezvolta reacțiile și de a percepe spațiul.

Poți crea sute de jocuri interesante cu implicarea mașinilor de jucărie. Indiferent de modelul pentru care optezi, acestea vor putea fi integrate cu succes în diverse activități. Copilul va putea învăța, distra și crește într-un mod plăcut și eficient.

Modelul potrivit de mașinuță pentru copii

În rețeaua de magazine Darwin vei găsi diverse modele de mașinuțe pentru copii, la prețuri diferite, cu scopuri diferite. Totuși, pentru ca alegerea ta să fie una potrivită trebuie întâi de toate să alegi un model convenabil și după preț și după complectație.

Așadar:

Aceste modele necesită mai multă atenție în procesul alegerii. Analizează dacă vârsta recomandată pentru utilizare coincide cu vârsta copilului pentru care o cumperi. Mașinuțele cu telecomandă sunt create din foarte multe materiale. Unele necesită baterii atât pentru telecomandă cât și pentru mașina propriu-zisă. Citește cu atenție instrucțiunile de utilizare, recomandările. Alege o mașină cu telecomandă potrivită pentru copii.

Aceste modele de mașinuțe de jucărie pot fi un cadou potrivit atât pentru copilași cât și pentru adulți. Fiind concepute după ideile originale ale marilor producători de mașini, machetele auto sunt copii fidele ale mașinilor din varietatea de mărci cunoscute. Dacă îți place să colecționezi mașini, ei bine, o mașinuță de colecție ar fi un cadou potrivit pentru tine. Mai mult, aceste mașinuțe sunt create cu uși care se deschid, detalizare superbă, culori realiste și cauciucuri rezistente. Dorești să procuri o mașinuță pentru un mic colecționar? Acum este momentul potrivit!

Aceste tipuri de mașini sunt completate de anumite elemente creative de piste auto pentru ca distracția să fie ridicată la alt nivel. Orice băiețel își dorește așa ceva! O pistă auto construită schematic va fi simbolul unui joc creativ și captivant pentru câteva ore bune. Mașinuțele se vor integra cu succes, iar dacă micuțul are mai multe modele de mașinuțe ce se combină cu pista, atunci distracția nu va avea limite!

Camioanele cu roți uriașe sunt mașinuțele de jucărie pe care orice copil le va îndrăgi cu siguranță. Fiind create pentru a impresiona, acești monștri uriași vor putea fi integrați în jocurile copiilor mai mici și mai mari, influențând pozitiv procesul de joacă.

Acestea sunt create pe baza filmelor sau desenelor animate îndrăgite de copii. Dacă micuțul tău este fan Paw Patrol, Spiderman etc atunci vei dori cu siguranță să analizezi și aceste opțiuni de cumpărare.

În afară de aceste modele, în magazinele Darwin vei găsi o varietate de jucării potrivite atât pentru băieți cât și pentru fetițe: constructoare, puzzle, muzicale, jocuri de masă, jucării antistres, plușuri, arme de jucărie și multe altele.

În magazinul nostru avem produse pentru orice copil, adolescent sau adult și vei rămâne cu siguranță impresionat de calitatea acestora!

Solicită ajutorul unui consultat pentru a obține mai multe detalii despre ceea ce te interesează. Poți beneficia de reduceri, oferte, promoții, livrare în orice colț al Moldovei, metode de achitare simplificate. Plasează o comandă acum sau vino în magazine pentru a face cunoștință cu produsele noastre. Aici este universul divertismentului și distracției!

Cu Darwin poți fi sigur că viitorul este mai aproape de tine!

FAQ Mașini

O mașinuță cu telecomandă este jucăria perfectă pentru a-ți încuraja copiii să își dezvolte abilitățile motorii, atenția, concentrarea și reacțiile.
O mașină cu telecomandă este concepută după un sistem inteligent care implică manevrarea unei manete sau a unei telecomenzi cu funcții integrate specifice. Dacă vorbim despre mașinuțele cu telecomandă, este foarte simplu să înțelegi modul de funcționare al acestora. De obicei, mașinile cu telecomandă au instrucțiuni clare despre modul de funcționare.
Un transmițător radio este responsabil pentru funcționarea mașinuței. Senzorii transmit semnale prin unde radio. Motorul este alimentat, asigurându-ți buna funcționare a mașinuței.
Mașinile cu telecomandă au un sistem de funcționare bine pus la punct, oferindu-ți o experiență unică de joacă. Toate firele, toate chipurile și detaliile sunt interconectate în mod deosebit, creând efectul pe care îl așteaptă micuții.
De obicei, manevrarea mașinuței cu telecomandă se face în felul următor:
1. Găsește butoanele de pornire de pe mașinuță și telecomandă. Ar trebui să se conecteze imediat sau în câteva clipe după pornire.
2. Analizează cu atenție butoanele de pe telecomandă înainte de a le apăsa. Trebuie să ai grijă să nu lovești mașina accidental în pereți.
3. Găsește un spațiu potrivit pentru a face primele teste.
4. Antrenează-te cu mișcări mici inițial pentru a te obșnui cu reacția mașinuței.
5. După ce te-ai clarificat cum să o miști, poți încerca să o integrezi în diferite situații din viață și în diferite tipuri de jocuri.
Orice mașinuță care are un acumulator de încărcare poate fi încărcată în diferite moduri în funcție de capacitatea bateriei. Deși în majoritatea cazurilor o mașinuță poate fi încărcată complet într-un interval de 2 ore, acest fapt nu este unul fix, iar diverse modele de mașini cu telecomandă vor avea diferite ore de încărcare.

De ce Mașini la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel