ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Diagonală display
Tehnologia ecranului
Rezoluție (px)
Card memorie
Memorie internă
Capacitate acumulator
Model
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
Precomandă
8 899 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
12 700 lei
-300 lei
12 400 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
7 400 lei
-300 lei
7 100 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Precomandă
4 800 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Precomandă
5 400 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
2 399 lei
-400 lei
1 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
1 299 lei
-650 lei
649 lei
Stoc epuizat
276 lei lunar 7 199 lei
Stoc epuizat
Sistem de navigație Garmin Dezl LGV 800 MT-D 010-02314-10 Black Europa, SUA, Mexic, Canada, Puerto Rico, Insulele Virgine ale SUA, Insulele Cayman și Bahamas.
487 lei lunar 12 700 lei
Stoc epuizat
3 800 lei
-300 lei
3 500 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 44 )

Găsește-ți drumul cu ajutorul navigatorului GPS!

GPS este un bun tovarăș în călătoriile lungi prin locuri necunoscute. El nu doar îți arată traseul, ci și îți oferă sfaturi despre cel mai bun mod de a ajunge la destinație, uneori poți chiar să discuți cu el. Magazinul de gadget-uri din Moldova, Darwin, are o gamă largă de navigatoare auto, unde poți cumpăra navigații gps la prețuri avantajoase!

Tehnologia se bazează pe 24 de sateliți aflați în orbita Pământului. Navigatorul pentru mașină nu poate determina singur locația ta, ci o face cu ajutorul sateliților. Sateliții trimit semnale periodic, iar navigatorul prinde semnalele a cel puțin 4 sateliți și, în funcție de acestea, determină locația.

Navigatorul poate fi folosit și fără internet, deoarece se bazează pe informațiile transmise de sateliți, nu pe hărțile care se găsesc pe internet.

Gadget-uri pentru auto: În ce situații este util navigatorul

Ideea că un navigator poate arăta doar locația ta este demult un mit. Acum, gadgeturile au o nouă tehnologie și funcții noi. Ele pot:

Există chiar și dispozitive de gps navigație care au sloturi pentru carduri SIM. Folosindu-le, ele se pot conecta la internet prin 3G sau 4G. Această funcție permite accesul la rețea și vizualizarea videoclipurilor, textelor etc.

În funcție de destinație, navigatoarele sunt clasificate astfel:

Sisteme de navigație auto – navigatoarele pentru mașini sunt mari și au un ecran de până la 5 inch. Poate fi montat pe parbriz sau pe bord. Există navigatoare detașabile și fixe. Cele detașabile au propria baterie, așa că pot fi luate cu ușurință la plimbare, în timp ce cele fixe necesită încărcare permanentă.

Pentru plimbări și călătorii pe jos – pentru ca dispozitivul să fie ușor de transportat, are dimensiuni mici. Variantele pentru călătorii sunt rezistente la apă și praf.

Sisteme gps navigație auto universale – foarte practice, pot fi folosite atât în timpul plimbărilor pe jos, cât și la volan.

Sisteme navigație auto specializate – navigatoare GPS create special pentru anumite dispozitive, cum ar fi pentru motociclete, biciclete și chiar pentru pescuit cu funcții de localizare a peștelui.

Există mai multe tipuri de hărți utilizate în navigatoare: Navitel, iGo8, CityGuide, AutoSputnik, Garmin. Nu există un lider, dar deosebirea principală constă în detalizare. Unele navigatoare pot arăta străzi mici sau numerele caselor, pe când altele arată doar detalii mari.

Avantajele navigatoarelor GPS:

Diverse gadget-uri pentru auto pot fi găsite în magazinul Darwin. Din acest motiv, te invităm să vezi toată gama de sisteme de navigatie auto bune, scaune pentru copii și multe altele pe care le avem. Vânzătorii noștri îți vor oferi cu drag o consultație, iar noi îți vom livra cu mare drag pe tot teritoriul Republicii Moldova produsele!

De ce Sisteme de navigație la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel