iPhone 11 | 11 Pro

Fii printre primii posesori ai noului iPhone în Moldova

Completează formularul
iPhone 11

iPhone 11 Pro

Camera
Ultra Wide
Wide

Tehnologia celor 2 camere de pe iPhone 11 permite să filmezi chiar și video 4K, să faci portrete superbe și multe altele. Camera Ultra Wide mărește cadrul imaginii și permite să surprinzi peisaje nemărginite sau un interior încăpător.

iPhone11
Ultra Wide
Wide
Telefoto

Tehnologia celor 3 camere de pe iPhone 11 Pro cuprinde acum și o cameră telefoto. Ea permite să faci zoom imaginii atunci când nu te poți apropia mai tare. De exemplu, când filmezi animalele în natură sau meciurile de sport. La fel, îți permite să faci portrete la nivel profesionist.

iPhone11
Bateria
Până la 17 ore de redare a conținutului video

iPhone 11 funcționează o zi întreagă fără alimentare, și-l poți încărca super rapid (adaptorul se vinde separat)

Până la 18 ore de redare a conținutului video

iPhone 11 Pro face un salt în istorie și bate noi recorduri la capitolul funcționare fără încărcare. Adaptorul pentru fast charge este inclus în cutia produsului.

Display
Liquid Retina HD
LCD Display de 6.1 ”

Aceeași luminozitate este redată în orice punct al acestui ecran unic. Iar saturația culorilor este incredibil de exactă. Tot ceea ce vezi, poze, video sau jocuri – toate arată minunat.

iPhone11
Supe Retina XDR
Display OLED de 5.8” sau 6.5 ”

Este cel mai performant display creat vreodată de Apple pentru iPhone. La lumina zilei, imaginea arată acum mai clar și mai luminos. Detalierea în imaginile deschise acum e și mai bogată, iar umbrele și petele negre sunt mai săturate. Să privești pe acest ecran videouri în formatul HDR este doar o satisfacție.

iPhone11
Rezistența la apă
Se admite cufundarea în apă până la adâncimea de 2 metri, nu mai mult de 30 de minute

iPhone 11 suportă cufundarea în apă până la o adâncime de 2 metri, timp de 30 de minute. Nu e nimic grav dacă îl scapi într-un bazin micuț. De cafea, ceai, apă minerală și alte băuturi vărsate întâmplător iPhone, la fel, nu se teme.

Se admite cufundarea în apă până la adâncimea de 4 metri, nu mai mult de 30 de minute

iPhone 11 Pro este protejat de lichidele vărsate peste el din întâmplare. Iar dacă acesta nimerește în apă, rezistă timp de 30 de minute la adâncimea maximă de 4 metri.

Finisaj și culori
Carcasă din sticlă și aluminiu

Cea mai rezistentă sticlă iPhone se află pe partea din față și spate. Iar aluminiu e atât de trainic și de încredere, încât îl folosesc în domeniul aeronautic.

iPhone11
Carcasă din sticlă și din inox

Aceeași sticlă rezistentă ca la iPhone 11. O suprafață mată uimitoare acoperă partea din spate, poleită, pe deasupra, cu oțel chirurgical inoxidabil.

iPhone11
Culori
Violet
Galben
Verde
Negru
Alb
(PRODUCT)Roșu
Verde-închis
Argintiu
Gri stelar
Auriu
Memorie
64 GB
128 GB
256 GB

Ai până la 256 GB pentru aplicațiile preferate, jocuri, muzică și filme. La fel, îți va prinde bine spațiu de stocare pentru mulți ani înainte ca să păstrezi poze și videouri în format 4k.

64 GB
256 GB
512 GB

Un iPhone la nivel profesionist trebuie să aibă și o memorie pe măsură. Alege modelul de 512 GB și filmează video în 4K și fă poze cât încape, nu-ți face griji, vei avea suficientă memorie de stocare.

iPhone11


Fii printre primii posesori ai noului iPhone în Moldova

Completează formularul