ro ru

BACK TO SCHOOL REDUCERI DE PÂNĂ LA 40%

BACK TO SCHOOL REDUCERI DE PÂNĂ LA 40%

Deconectează consola gaming și pune mâna pe carte! ÎNCEPE ȘCOALA!

Greu de crezut dar, trei luni de vară au zburat mai repede decât ți-ai fi putut imagina. Ai reușit să te joci, să mergi la mare și să ieși cu prietenii? Acum, a venit timpul să te apuci serios de carte. Examenele, tezele semestriale și BAC-ul nu le-a amânat încă nimeni!

Dar stai așa, nu poți merge la școală cu mâinile în buzunar! Ai nevoie de un rucsac. Și mai nou, nu unul plin cu o groază de caiete, ci gadgeturi! Echipează-ți ghiozdanul înainte de primul sunet cu un laptop sau o tabletă, un smartphone, o pereche de căști, un smartwatch și o imprimantă. Am uitat ceva?! Cu siguranță găsești tot de ce ai nevoie la DARWIN. Acum cu o reducere de până la 40%!

Nu uita de
startul promoției!

Completează mai bine formularul,
iar noi îți reamintim. ;)

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 15.08.2022 până la 15.09.2022

promo expired

FAQ

Laptopul este gadget-ul perfect atunci când vine vorba de ore online, teme pentru acasă, referate și alte zeci de proiecte școlare. Totuși, în cazul în care ai un buget limitat și nu îți poți permite un laptop bun, poți opta, oricând, pentru o tabletă.

Ai de trimis un copil la școală? Nu știi ce îi pui în ghiozdan? Darwin ți-a pregătit o listă cu cele mai utile gadget-uri:

Un copil deștept – un copil bine echipat! Ai grijă ca piciul tău să dispună de cele mai importante device-uri odată cu începerea anului școlar:

DARWIN startează promoția BACK TO SCHOOL! Profită de până la 40% reducere la întreaga gamă de produse destinate elevilor și studenților.

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel