ro ru

Camere auto 70mai

Filtre
Producător
Preţ
-
Rezoluție (px)
Diagonală display
Rezolutie senzor
Capacitate acumulator
Unghi maxim de vizibilitate
Sensori
Culoare
Capacitatea maximă memorie adițională
Filtre
#Stoc limitat
90 lei lunar 2 199 lei
1 499 lei
-150 lei
1 349 lei
1 499 lei
-150 lei
1 349 lei
#Produs popular
3 499 lei
-200 lei
3 299 lei
#Produs popular
3 099 lei
-200 lei
2 899 lei
#Produs popular
2 299 lei
-500 lei
1 799 lei
#Produs popular
1 399 lei
-50 lei
1 349 lei
#Produs popular
549 lei
-150 lei
399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
114 lei lunar 2 799 lei
Stoc epuizat
61 lei lunar 1 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
3 399 lei
-400 lei
2 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 22 )

Camere Auto: siguranță la volan

Camere Auto: siguranță la volan

Camera de bord a devenit de ceva timp un atribut indispensabil al oricărui șofer experimentat. Nimeni nu este asigurat împotriva accidentelor pe carosabil, însă camera auto poate servi drept dovadă irefutabilă a nevinovăției în caz de circumstanțe neprevăzute. Sigur nimeni nu-ți dorește să se regăsească în asemenea situații, dar mai bine să fii pregătit din timp, decât să fii prins în flagrant. Ai și tu nevoie de o asemenea „asigurare”? Află mai multe despre video camere pentru mașină în rândurile ce urmează.

Tipuri de camere auto

Camera auto tradițională

Totul este destul de simplu aici. Camera, ecranul și panoul de control sunt integrate într-o singură carcasă. Astfel de dispozitive sunt ușor de conectat și instalat, și vin la pachet cu un simplu fir de alimentare. Cu toate acestea, sunt destul de mari, ceea ce nu reprezintă deloc un avantaj.

Camera auto tradițională

Camere auto DVR

După cum sugerează și denumirea, camera, unitatea principală și uneori display-ul sunt componente separate. De obicei, o cameră compactă este atașată de sticlă, în timp ce unitatea principală se ascunde în torpedo. Iar, la rândul său, afișajul poate fi instalat pe tabloul de bord. Destul de potrivit în cazul în care nu vrei ca un device stângaci să atârne de parbriz. Totuși, există dezavantaje: o mulțime de fire și un preț sporit.

Camere auto DVR

Videoregistrator oglindă

În acest caz, camera auto pentru video înregistrate este ascunsă în oglinda retrovizorie. Astfel de unități sunt cu adevărat discrete, destul de ușor de instalat și utilizat. Totuși, un asemenea ansamblu va cere un preț pe măsură. Încă un dezavantaj vizibil îl reprezintă faptul că ulterior acest dispozitiv nu va putea fi folosit în calitate de aparat foto convențional.

Videoregistrator oglindă

Rezoluție

Rezoluția ultra-înaltă nu este o caracteristică necesară pentru camere video auto. Totuși, ar fi bine să poți descifra cât de cât ce a fost înregistrat. Prin urmare, poți alege din următoarele trei standarde:

  • HD;
  • Full HD;
  • Super HD.
Rezoluție

Camera auto HD poate fi luată în considerare doar dacă ai un buget cu adevărat constrâns. Cei care nu-și doresc unități întortocheate, se pot limita la o cameră auto simplă cu rezoluție Full HD. În cazul în care te aștepți să primești maxim de la banii investiți, alege un model Super HD. Calitate cinematografică garantată! Evident acest lucru te va costa destul și te va pune în poziția de a cumpăra și un card SD încăpător pentru stocare.

Unghi de vizualizare

Unghiul de vizualizare este un parametru destul de important pentru camerele video auto. Cu cât unghiul este mai mare, cu atât mai multe detalii vor intra în cadru. În mod ideal, unghiul de vizualizare ar trebui să înceapă cu 145 de grade pe diagonală. Dar, cu cât mai mult, cu atât mai bine. Între timp, la unghiurile de vizualizare de la aproximativ 170 de grade pe orizontală, imaginea începe să se rotunjească pe la margini. Prin urmare, un unghi de vizualizare mare este extrem de important în special pe drumurile urbane. Astfel, în cadru sunt prinse bordurile și benzile adiacente.

Unghi de vizualizare

Tip de alimentare

Toate camerele video pentru mașini sunt alimentate cu energie de la rețeaua de bord. Videoregistratorul este conectat la brichetă sau priză. De asemenea, majoritatea camerelor auto sunt echipate cu propriile lor baterii. Totuși, cea mai bună opțiune este camera auto cu tip de alimentare brichetă. Aceasta te va scuti de bătaia de cap oferită de fire.

Unde poți cumpăra camere auto în Moldova?

Ești în căutarea unui video înregistrator auto bun? La Darwin găsești camere auto de la producător de top la cele mai bune prețuri. Comandă online și profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova la o comandă de peste 500 LEI!

De ce Camere auto 70mai la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel