Anul Nou Chinezesc

Anul Nou Chinezesc

Nu uita de
startul promoției!

Completează mai bine formularul,
iar noi îți reamintim. ;)

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 20.01.2023 până la 23.01.2023

promo expired

CHINESE NEW YEAR 2023: REDUCERI „DE LA IEPURAȘ”

Conform calendarului chinez, Anul Nou este marcat, cu adevărat, abia după ce trece și de partea de Est a globului pământesc. Prin urmare, nu putem scăpa de încă o rundă de cadouri pentru a dubla porția de noroc în 2023. Iar tot de ce avem nevoie sunt REDUCERI!

De Anul Nou Chinezesc 2023, Darwin ți-a pregătit până la 40% reducere la întreg asortimentul de gadget-uri! Ceasuri și brățări inteligente, console și accesorii gaming, tablete, laptop-uri, smartphone-uri, televizoare, căști wireless și boxe portabile, PC-uri și transport electric – „de la iepuraș”, la SUPER PREȚ!

Urmărește iepurașul norocos în perioada 20-23 februarie și profită de oferta în limita stocului disponibil. Iar pentru a înțelege semnificația sărbătorii și a primi noul an cum se cuvine, citește despre Chinese New Year pe darwin.md!

La mulți ani!

FAQ

Fii pregătit să sărbătorești Anul Nou încă odată, împreună cu partea asiatică a globului pământesc, în data de 22 ianuarie 2023! Se apropie Chinese New Year!

Printre cele mai populare tradiții și obiceiuri ale chinezilor de Anul Nou se numără:

  • decorarea caselor cu luminițe și lampioane de culoare rosie;
  • petrecerea unui ritual de purificare și alungare a spiritelor rele;
  • prepararea bucatelor tradiționale (wontons, jiaozi, baozi);
  • procurarea cadourilor pentru toti membrii familiei prezenți la masa de sărbătoare.

În perioada 20-23 ianuarie, Darwin a pregătit REDUCERI de până la 40% la întreg asortimentul de gadget-uri.

Pentru o bună parte din populația globului, Anul Nou este sărbătoarea celebrată în noaptea dintre 31 decembrie și 1 ianuarie conform calendarului Gregorian. Chinese New Year simbolizează venirea primăverii și nu are o dată fixă. Anul Nou Chinezesc variază de obicei între 21 ianuarie și 21 februarie.

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel