ro ru

Umidificatoare de aer cu aburi

Filtre
Producător
Preţ
-
Capacitate de umidificare
Capacitate rezervor apă
Ionizare
Model
Tip control
Putere
Tip
Culoare
Filtre

Umidificator de aer

Crearea unui microclimat potrivit este unul dintre acele lucruri la care ne gândim ceva mai puțin. Și e păcat mare! La urma urmei, sănătatea și starea noastră de spirit depinde direct de acest factor. Și dacă tot am început să vorbim despre microclimat, atunci cel mai important indicator este umiditatea de aer. De-a lungul verilor fierbinți sau în timpul sezonului de încălzire, avem parte de aer uscat în încăperi. Acest lucru încetinește considerabil procesul de pătrundere a oxigenului în organism, provocând slăbiciune, apatie și oboseală. Cum rezolvi? Cu ajutorul unui umidificator! Iar tot ce trebuie să știi despre ele, îți povestim chiar acum!

humidifiers

Ce tip de umidificatoare pentru aer există?

Oricât de ciudat nu ar suna, există câteva moduri de umidificare a aerul. La momentul actual, există trei tipuri de umidificatoare de aer: cu ultrasunet, cu abur și cele cu evaporație. Hai să-ți povestim câte puțin despre fiecare tip în parte:

ultrasonic humidifiers

Umidificatoare cu ultrasunet – cele mai comune dispozitive de acest tip. După cum ai putut deja deduce din denumirea acestuia, unitatea folosește ultrasunetul pentru a sparge particulele de apă în particule ceva mai mici și un ventilator pentru a pulveriza acest abur. Acest model de umidificator este absolut silențios, econom și poate regla de sine stătător nivelul de umiditate în locuință.

steam humidifiers

Umidificatoare cu abur – cel mai elementar tip de umidificator. Acest dispozitiv este echipat cu un element de încălzire care sporește temperatura apei, din care rezultă aburi. Prin urmare, aburul umezește aerul. Un model excelent pentru umidificarea aerului, dar care încălzește și mai mult încăperea.

traditional humidifiers

Umidificator convențional – dispozitiv care trece aerul printr-un filtru special cu acoperire antibacteriană. Astfel de modele sunt numite „spălători de aer”, jucând rolul unui umidificator și purificator de aer 2în1, fiind destul de sigur și silențios.

Caracteristici importante la procurarea unui umidificator

Acum că ai înțeles ce face un umidificator de aer și care model ți se potrivește mai mult, a venit timpul să treci la cumpărături. Înainte însă de a plasa comanda în coș pe darwin.md, ar fi bine să treci cu un ochi peste următoarele caracteristici:

  • Putere. Un dispozitiv slab nu va putea face față umidificării aerului într-o încăpere mare. Și viceversa, o unitate prea puternică poate fi mult pentru o locuință de dimensiuni medii.
  • Siguranță. Ai copii sau animale de companie acasă? Atunci ar fi bine să eviți umidificatoarele cu abur. Asta pentru că aburul fierbinte poate provoca arsuri ale pielii sau ale mucoasei.
  • Capacitatea rezervorului. Mult înseamnă bine! Dar oare cât e suficient? Îți recomandăm să cumperi un umidificator cu cel puțin 5 litri. Acesta este tocmai perfect pentru umidificarea unei camere cu proporții medii pe parcursul unei nopți.
  • Higrometru încorporat. De ce să umidifici aerul care deja e umed? Corect, n-are rost! Astfel, cu această funcție la bord, umidificatorul tău va ști să estimeze care este umiditatea optimă în cameră și fie va porni sau va stinge automat dispozitivul dacă este nevoie.
  • Cronometru. Programează dispozitivul la un anumit regim pe o anumită perioadă și economisește atât energie electrică, cât și apă.
  • Nivel de zgomot. Dacă vrei să așezi dispozitivul în dormitor și să te bucuri de un somn liniștit în continuare, alege un umidificator silențios a cărui nivel de zgomot nu trece de 30dB.
timer
power

Cumpără umidificator de aer la Darwin

Acum că știi cum și ce umidificator să cumperi, a venit timpul să alegi un umidificator de aer Xiaomi, Electrolux, Gorenje, Vitek, Philips, Boneco, Saturn sau de la oricare alt producător. Cele mai bune prețuri le găsești în gadget store-ul darwin.md! Mai ai întrebări? Citește ghidul nostru #Cum să alegi corect un umidificator pentru casa ta. Mai mult de atât, la noi ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Baftă la cumpărături!

De ce Umidificatoare de aer cu aburi la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel