ro ru

Aspiratoare Dreame

Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Tip de curățare
Sursă de alimentare
Putere consumată
Colectare praf
Control de putere
Culoare
Filtre
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame H12 Core Black 200 W, Uscată, umedă, Container/ 0.5 l
8 499 lei
-1 500 lei
6 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Aspirator vertical Dreame H12 Dual Black 300 W, Uscată, umedă, Container/ 0.35 l
15 999 lei
-2 000 lei
13 999 lei
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame Z10 Gray 481 W, Uscată, Container/ 0.5 l
13 999 lei
-2 000 lei
11 999 lei
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame U20 White 370 W, Uscată, Container/ 0.5 l
5 999 lei
-1 000 lei
4 999 lei
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame U10 White 310 W, Uscată, Container/ 0.5 l
3 999 lei
-500 lei
3 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Aspirator vertical Dreame R20 Black 570 W, Uscată, Container/ 0.6 l
9 999 lei
-2 000 lei
7 999 lei
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame R10 Pro Black 420 W, Uscată, Container/ 0.6 l
6 999 lei
-1 000 lei
5 999 lei
Credit 0%
Aspirator vertical Dreame R10 Gold 350 W, Uscată, Container/ 0.6 l
5 999 lei
-1 000 lei
4 999 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
Aspirator vertical Dreame Dreame T30 Gray 550 W, Uscată, Container/ 0.6 l
8 999 lei
-2 500 lei
6 499 lei

Aspiratoare verticale Dreame - confortul casei tale!

 

Asigură-ți curățenia în casă cu ajutorul aspiratorului vertical perfect Dreame.

În prezent, tot mai multă lume găsește aspiratoarele verticale o metodă inovativă, inteligentă de a curăți propria casă în timp record. Aspiratoarele verticale Dreame sunt definiția perfectă a luxului, ergonomiei și confortului într-un singur dispozitiv. Dacă încă nu ai avut ocazia să înțelegi ce reprezintă aspiratorul vertical fără fir de la Dreame, acum este momentul să-i faci loc în viața ta!

Descoperă cele mai uimitoare modele de aspiratoare verticale în magazinul de gadget-uri online Darwin și cumpără inteligent la preț accesibil dreame h 12 pro sau xiaomi dream v10 pentru confortul tău!

De ce merită să investești în aspiratoare verticale Dreame?

Aspiratoarele verticale dreame au o mulțime de avantaje față de alte aspiratoare obișnuite, iar cel mai mare avantaj este portabilitatea. Așa e, cu un aspirator dreame vertical poți ajunge în fiecare colțișor greu accesibili din casa ta având superbul confort de mișcare. Asta pentru că majoritatea aspiratoarelor Dreame nu au cabluri, ci sunt alimentate prin acumulator.

În afară de acest avantaj, aspiratoarele verticale dreame sunt caracterizate și de alte aspecte importante:

 1. Puterea de lucru - Aspiratoarele dreame sunt puternice și eficiente în îndepărtarea murdăriei și a prafului de pe podele și alte suprafețe.

 2. Aspect ergonomic - Aspiratoarele Dreame verticale au o structură impresionantă care le face ușor de manevrat și de utilizat, fără a solicita un efort fizic major.

 3. Componente adăugătoare - Majoritatea aspiratoarelor verticale, vin cu accesorii variate care asigură o și mai mare eficiență în lucru.

 4. Eficiență energetică - Modelele de aspiratoare dreame sunt concepute pentru a demonstra eficiență din punct de vedere energetic. Acestea au capacitatea de a economisi energie dar și bani.

 1. Curățare calitativă - Aspiratoarele verticale dreame sunt concepute cu scopul de a asigura curățarea eficientă în locuința ta. Unele dintre aspiratoare sunt dotate cu accesorii care îți permit să implementezi curățarea umedă în rutina ta.

 2. Capacitate mare a bateriei - în principiu, aspiratoarele verticale dreame au o capacitate a bateriei cuprinsă între 2000 - 4000 mAh ceea ce îți oferă timp suficient de lucru.

 3. Preț accesibil - comparativ cu alte aspiratoare verticale, Dreame este un brand mult mai accesibil și comod. Acest lucru nu trebuie să te sperie fiindcă nu pierzi din calitatea curățării. Din contră, unele modele, deși mai ieftine, prezintă caracteristici variate.

Dacă vrei să alegi un model de aspirator potrivit pentru tine și locuința ta, află care sunt modelele populare la moment și caracteristicile acestora impresionante.

Ce model de aspirator vertical Dreame să alegi?

Aspirator Vertical Dreame U10

Unul dintre cele mai accesibile modele de aspiratoare Dreame, este un adevărat succes tehnologic ce îți va curăța toată casa! Lucrează până la 40 de minute, este compact, ușor, eficient, și hai să recunoaștem, arată bine! Vrei un aspirator rezistent care nu consumă exagerat, absoarbe eficient și este super ușor? Dreame U10 este pentru tine!

Aspirator Vertical Dreame H12

Acest model este un adevărat expert în curățenie. Dotat cu Led Display, funcție de curățate umedă și uscată filtre de calitate superioară HEPA și un mâner confortabil, Dreame H12 este opțiunea care îți va transforma procesul de curățare în plăcere. Crede-ne, chiar dacă timpul de lucru este de până la 25 minute, va fi suficient pentru a lăsa strălucire în toată casa!

Aspiratorul Vertical Dreame Z10

În afară de toate avantajele luxului și comodității, acest aspirator Dreame are și bază de încărcare eficientă. În doar 3,5 ore, aspiratorul tău va fi gata de lupta împotriva murdăriei. Mai mult, modelul este ușor, rapid și calitativ. Și în privința zgomotului nu trebuie să îți faci griji. Lucrează mult mai silențios decât alte modele de aspiratoare de pe piață.

Dacă vrei să analizezi și alte modele de aspiratoare verticale Dreame, intră repede pe site-ul Darwin.md sau vizitează magazinele noastre și alege-ți noul dispozitiv de curățare!

Mai mult, la noi ai ocazia să cumperi nu doar aspiratoare verticale de la branduri renumite ci chiar și Accesorii pentru aspiratoare .

 

Darwin are grijă de confortul tău. Alege aspiratoare verticale Dreame pentru o casă curată!

FAQ Aspiratoare verticale Dreame

Un aspirator vertical Dreame se descurcă eficient cu diverse suprafețe, nu numai cu covoarele. Deși au un design diferit de aspiratoarele obișnuite, cele verticale sunt foarte eficiente și sunt tot mai adesea opțiunea pe care o aleg diferiți consumatori.
Aspiratoarele verticale sunt asemănătoare mopurilor și sunt echipate cu un mâner confortabil care îți asigură un proces comod de utilizare. Mai mult, duzele de aspirație fixate în partea de jos sunt dotate cu accesorii cum ar fi perii de strângere a firelor de păr, foarte utile mai ales în cazul covoarelor.
Așadar, da, aspiratoarele verticale Dreame se descurcă foarte bine cu covoarele reușind să absoarbă atât praful și părul cât și diverse impurități. De asemenea, aceste modele de aspiratoare pot fi foarte eficiente în cazul îndepărtării firimiturilor de pe mobilier tapițat.
În linii generale, marea diferență între modelele de aspiratoare Dreame V11 și Dreame V11 SE țin de aspectul estetic și parțial de particularități. Dreame V11 SE aparține anului 2020.
Iată care sunt cele mai observabile diferențe între aceste două modele de aspiratoare verticale:
 1. Stare tehnică - versiunea SE are câteva îmbunătățiri pe partea tehnică. Senzorii sunt mai receptibili iar algoritmii de curățare sunt mai bine optimizați.

 2. Accesorii - Dreame V11 SE este completat cu accesorii mult mai bune ceea ce îl evidențiază față de versiunea V11 obișnuită.

 3. Design - Esteticul versiunii SE este diferit față de celălalt model de aspirator vertical. Culorile diferă și ele.

 4. Capacitate baterie - în cazul aspiratorului vertical Dreame V11 SE aceasta este de 2500 mAh.

Cele mai bune aspiratoare din categoria Dreame sunt considerate aspiratoarele robot DreameBot care au funcții uimitoare de aspirație și sunt adevărați profesionali în curățenie. Dar, există o mulțime de modele impresionante de aspiratoare verticale Dreame care se descurcă foarte bine în procesul de curățare. Singura diferență majoră este că Dreame Bot funcționează singur în timp ce un aspirator vertical Dreame necesită implicarea umană constată.
Totuși, dacă ar fi să alegem un aspirator vertical Dreame foarte bun, acesta ar fi unul din seria Dreame T. Fie că alegi Dreame T20, T30 sau T30 Neo, acestea îți vor demonstra calitate și fiabilitate impresionante, la pachet cu ergonomie și compactitate.
Puterea de aspirație este principalul indicator pe care îl caută orice cumpărător. Forța de absorbție a particulelor demonstrează capabilitățile aspiratorului și dacă merită sau nu investiția. Indicatorul de putere poate varia în cazul diverselor aspiratoare de la 100 la 800W.
Pentru suprafețe netede, un aspirator vertical cu puterea de 100 W poate fi suficient. Dacă însă vrei un aspirator pentru covoare sau diferite suprafețe combinate, atunci un model de aspirator vertical Dreame cu puterea de aspirație 200 - 250 W ar putea fi o variantă potrivită.

De ce Aspiratoare Dreame la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel