ro ru

La mulți ani Daaaaarwin!

1/2

La mulți ani Daaaaarwin!

Sărbătorește cu noi aniversarea magazinului Darwin în perioada 20.07 - 04.08, și ai parte de reduceri fabuloase de până la -40% la console, jocuri, telefoane și multe alte gadgeturi! Savurează această zi din plin, și primește un superbonus în valoare de 500 de lei!

Vino pe 20 iulie, între orele 09:30 - 19:00, la filiala Darwin Botanica, strada Independenței 13, și convinge-te că Darwin organizează cele mai tari petreceri ever! Alătură-te și savurează reducerile, vezi ce surprize am pregătit pentru tine la eveniment, primește cadouri garantate, și participă la Campionatul de Fotbal (vezi detalii mai jos)!

Sărbătorește cu noi aniversarea magazinului Darwin în perioada 20.07- 10.08, și ai parte de reduceri fabuloase de până la -40% la console, jocuri, telefoane și multe alte gadgeturi! Savurează această zi din plin, și primește un superbonus în valoare de 500 de lei!

Promoția expiră în:

0
0
Zile
|
0
0
Ore
|
0
0
Minute
|
0
0
Secunde

Bonus 500 lei

Reduceri și oferte exclusive

Muzică tare

DJ cool

Vată de zahăr delicioasă

Popcorn

Tombolă cu premii pentru fiecare

Campionat FC24

Sim Racing

Jocuri Nintendo

Informații utile:

Numărul maxim de jucători - 8. Joc în sistem eliminatoriu - cine câștigă trece în etapa următoare. În timpul turneului, comportamentul indecent și limbajul obscen față de participanți sau organizatori, poate duce la excluderea din turneu.

Toate regulamentele pot fi descărcate aici 👇

Descarcă regulamentul

Te-am intrigat? Vino cu noi! Hai să arătăm tuturor cum Darwin își sărbătorește ziua de naștere! Nu uita! Pe 23.03, te așteptăm la filiala Darwin Botanica! Ia-ți buna dispoziție și prietenii cu tine! Va fi foaaarte hot!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel