ro ru

Camere Action GoPro

Filtre
Producător
Model
Preţ
-
Rezoluție video
Rezolutie foto
Diafragma
Rezolutie senzor
Formate de redare
Capacitate acumulator
Culoare
Unghi maxim de vizibilitate
Grad de protecție
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs nou
13 999 lei
-1 500 lei
12 499 lei
Credit 0%
14 999 lei
-1 000 lei
13 999 lei
Credit 0%
10 999 lei
-1 000 lei
9 999 lei
Credit 0%
#Produs popular
13 499 lei
-2 000 lei
11 499 lei
Credit 0%
#Produs popular
13 499 lei
-3 500 lei
9 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
10 799 lei
-300 lei
10 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
612 lei lunar 14 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Cameră action GoPro MAX Black 16.60 MP/ 1600 mAh/ IPX8
12 999 lei
-1 000 lei
11 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
347 lei lunar 8 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular

Camere action. Pregătit pentru o nouă rundă de aventuri

action camera

Vrei pe cineva care să surprindă clipa în care cuprinzi norii într-un zbor cu parașuta sau faci cunoștință cu lumea subacvatică? Cineva care nu are frică de apă, zgârieturi sau momente imprevizibile? Știm noi. Ai nevoie de o cameră action – amicul tău de încredere în cele mai riscante momente. Hai să-ți facem o primă cunoștință cu aceasta!

Ce este o cameră action?

Camera video de acțiune este un tip de cameră digitală proiectată pentru filmări în mișcare în condiții speciale, uneori chiar extreme. De obicei, acest tip de gadget-uri este fixat pe biciclete, casca sportivilor sau chiar pe animale pentru a surprinde cele mai incitante momente. În cazul în care nu ești convins până la capat că ai nevoie de una, noi îți aducem câteva argumente pro.

what it action camera

De ce să-ți cumperi o cameră action?

1. Cu riscul la pertu. Camera gopro poate fi folosită drept o cameră normală chiar și în situații extreme, fără riscul de a se rupe sau strica. Aceasta are o carcasă rezistentă la șocuri și poate trece cu ușurință testul noroiului, căzăturilor de la înălțime, ploaie sau scufundări la adâncime.

2. Calitate compactă. Deși camerele sport au o greutate redusă și dimensiuni compacte, acestea reușesc să prindă imagini de înaltă calitate. Majoritatea camerelor de acțiune moderne filmează cu o rezoluție Full HD sau HD cu 1280x720p sau 1920x1080p. Ca să ai o imagine completă, îți reamintim că rezoluția standard pentru o cameră foto-video este de 720x576p.

3. În toate modurile posibile. Poți purta camera pe casca, bicicletă, pe centură, volan sau pe un trepied. Fiecare model este gata să fie ajustat oricărei împrejurări, doar încearcă.

work cold
full hd
stabile framework

4. Cu viteza luminii. Scopul principal al camerelor video action este înregistrarea imaginilor în mișcare, prin urmare toate modelele au capacitatea de a filma cu 60 cadre pe secunde, spre deosebire de camerele obișnuite care filmează cu 25-30fps.

5. Fără zone oarbe. Camera video sport este echipată cu lentile de înaltă calitate, cu un câmp vizual larg de 170 ̊, ceea ce este semnificativ mai mult decât pe o unitate obișnuită.

6. Cu rezervorul plin. Și la capitolul baterie camerele action stau destul de bine. Acumulatorul îți permite să înregistrezi imagini video în continuu de la 3 până la 6 ore. Mai mult de atât, spre deosebire de camerele standard care se pot încărca doar de la priză, cele gopro își pot face plinul bateriei cu ajutorul unui cablu USB de la un PowerBank.

work six hours
blind areas does not have

7. Muncă în echipă. Camera de acțiune cu Wi-Fi poate fi controlată și de pe smartphone doar prin intermediul aplicației.

8. Pe post de înregistrator. Camera action poate fi folosită și în calitate de cameră auto pentru siguranță sau evitarea momentelor neplăcute în trafic.

Cumpără cameră action în gadget store-ul Darwin

Dacă și tu ai constant „modul travel” ON, cu siguranță ai nevoie de un operator care va avea grijă să înregistreze cele mai copleșitoare momente din vacanța ta. Comandă acum cameră action online pe darwin.md! Profită de cashback și livrare gratuită oriunde în Moldova!

De ce Camere Action GoPro la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel