ro ru

Aspiratoare robot Dreame

Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Timpul de lucru
Putere consumată
Volum total colectare praf
Zona de curățare
Nivel zgomot
Tip de curățare
Model
Filtre
Credit 0%
Aspirator Robot Dreame F9 Pro White Uscată, umedă, 40 W, 74 dB
4 999 lei
-1 500 lei
3 499 lei
Credit 0%
Aspirator Robot Dreame D10s Plus Black Uscată, umedă, 46 W, 63 dB
12 999 lei
-2 500 lei
10 499 lei
Credit 0%
24 999 lei
-1 500 lei
23 499 lei
Credit 0%
Aspirator Robot Dreame D10 Plus White Uscată, umedă, 600 W, 65 dB
8 999 lei
-1 700 lei
7 299 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
27 999 lei
-500 lei
27 499 lei
Credit 0%
29 999 lei
-500 lei
29 499 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
29 999 lei
-500 lei
29 499 lei
Stoc epuizat
1 265 lei lunar 32 999 lei

Tehnică inteligentă Dreame - brandul care cucerește!

 

Echipează-ți locuința cu dispozitive de la producătorul Dreame care asigură strălucire și confortul întregii familii.

Fiecare persoană își dorește să locuiască într-un spațiu curat și armonios . Dacă ai și tu o dragoste aparte pentru curățenie cu stil, atunci tehnica din categoria Dreame sunt modelele perfecte pentru tine. Unde le găsești? Evident, în cel mai mare Magazin de gadget-uri online Darwin.

Rămâi alături de noi pentru a înțelege de ce aceste dispozitive merită atenția ta.

Cumpără dispozitive Dreame la prețuri accesibile

Universul dispozitivelor de la producătorul Dreame este uimitor și tu poți să alegi dintre cele mai deosebite aspiratoare robot până la uscătoare de păr de calitate superioară.

Printre cele mai solicitate dispozitive se regăsesc aspiratoarele dreame l 10s ultra, aspiratoare robot xiaomi dreame.

Avantajul de bază al acestor aspiratoare este mecanismul de absorbție. Sunt recunoscute pentru faptul că absorb deșeurile, praful și alte particule, lăsând spațiul din casa ta curat și îngrijit.

De popularitate se bucură în prezent și modelele dreame bot cu bază de încărcare. Aceste dispozitive sunt inteligența pe roți! De ce? Pentru că au o serie de funcții uimitoare spre deosebire de alte aspiratoare mai simple. Vrei să afli despre ce este vorba? Fii atent

Dreambot - inteligență, stil, utilitate, confort!

Iată câteva aspecte demne de subliniat despre aspiratoarele dreambot:

  1. Senzori inteligenți

Aspiratoarele Dreambot sunt concepute cu senzori sensibili care pot influența direcția aspiratorului robot prin încăpere. Acești senzori inteligenți direcționează aspiratorul prin obiectele care ar putea fi obstacole, astfel încât aspiratorul să ajungă unde este nevoie fără a se împiedica de ele.

Mai mult, senzorii captează informații de la distanță despre starea locuinței, invitând aspiratorul spre acțiune fără a fi nevoie de implicarea umană în acest proces.

  1. Bază de staționare

Aspiratoarele Dreambot sunt dotate cu o bază de staționare unde acestea se curăță singure. Utilizatorul este nevoit doar să schimbe ocazional apa din interiorul stației de încărcare și să elibereze containerul pentru deșeuri.

Atunci când aspiratorul absoarbe anumite deșeuri din locuință, se întoarce la această bază pentru a se curăța și a se elibera de deșeurile acumulate.

  1. Funcție de detectare

Nu contează în ce cameră se întâmplă acțiunea. Dreambot știe totul! Ai scăpat niște deșeuri pe jos sau poate că patrupedul tău prieten a lăsat câteva fire din blană pe covor, aspiratorul știe deja că undeva există deșeuri de absorbit și vine spre locul ”infracțiunii”.

  1. Funcție de ridicare

Aspiratorul este suficient de inteligent încât să se ridice singur pe covoarele cu până la 10,5 mm grosime, acest fapt fiind un avantaj enorm în diversele situații.

  1. Funcție de iluminare

Dreambot este robotul aspirator care vede chiar și în întuneric și poate depista obiectele reușind chiar să le identifice.

  1. Compatibilitate cu dispozitive Android

Majoritatea aspiratoarelor Dreambot sunt compatibile cu dispozitivele Android și îți oferă funcții suplimentare precum adaptare voce în aspirator. Cu această funcție uimitoare poți crea din aspiratorul tău un adevărat prieten în casă, pentru că acesta captează imaginile din jur și comentează despre ele.

Tehnică Dreame pentru o viață mai frumoasă

Trăim în secolul tuturor posibilităților și este uimitor cum tehnica a evoluat devenind și mai inteligentă decât ne-am fi așteptat. Acum, aspiratoarele vorbesc iar computerele au ecrane transparente.

Dar cel mai important este că toate aceste lucruri pot fi parte din viața ta. Găsește online pe Darwin.md produse de calitate pentru locuința ta. Gadget-uri, aspiratoare și accesorii pentru aspiratoare - totul este posibil pentru tine!

FAQ Smartphone-uri Samsung

Fiecare model de aspirator robot Dreame are particularitățile sale proprii. Pentru a alege pe cel mai bun, trebuie să iei în calcul câțiva factori de bază:
Funcții integrate. Există aspiratoare cu diverse funcții integrate cum ar fi senzori mișcare, senzori pentru identificarea obstacolelor etc. Evident, atunci când vorbim despre senzori e de așteptat ca dispozitivele Dreame completate cu aceștia să fie mai scumpe.
Tip. Există aspiratoare Dreame verticale, 2 in 1, robot. Și fiecare dintre aceste tipuri de aspiratoare Dreame sunt caracterizate prin funcționalități variate, așadar, e bine să îți faci o concluzie bine determinată înainte de a cumpăra.
Puterea de consum: Un aspirator bun trebuie să fie și practic. Orientează-te spre aspiratoare cu putere de consum potrivită astfel încât să demonstreze ergonomie și eficiență la costuri acceptabile.
Iată câteva modele din categoria aspiratoarelor Dreame:
Dreame V11: Este un model avansat, ce demonstrează abilități uimitoare și caracteristici impresionante. Are o putere de aspirare mare, autonomie extinsă a bateriei și un design ergonomic. Dreame V11 este dotat cu variate accesorii și funcții inteligente, cum ar fi ecranul tactil și tehnologia de optimizare a puterii de aspirare în timp real.
Dreame T20: Un model impresionant recunoscut pentru puterea sa de aspirare ridicată și capacitatea bateriei îmbunătățite. Vine cu un design versatil, ușor de manevrat și accesorii variate pentru curățarea diferitelor suprafețe.
Dreame V10: Este un model mai accesibil, dar acest lucru nu influențează negativ asupra eficienței fiind dotat cu o putere de aspirare solidă și autonomie a bateriei. Este echipat cu multiple accesorii pentru curățarea eficientă a diferitelor zone din casă.
Dreame V9: Un model calitativ care asigură un echilibru între eficiență și preț. Are o putere de aspirare suficient de bună dar și o autonomie a bateriei satisfăcătoare. Este potrivit pentru curățarea zilnică a locuinței.
Poți alege aspiratorul robot potrivit de la Dreame în funcție de propriile preferințe, așteptări și buget disponibil.
Filtrele Hepa Dreame sunt ușor de utilizat și înlăturat atunci când e cazul. Pentru a savura un proces eficient de absorbție, filtrare și îndepărtare a impurităților din casa ta, recomandăm să nu spălați filtrele HEPA Dreame pentru că în urma acestui proces de curățare care implică umiditatea, acestea își pot pierde proprietățile de filtrare.
Recomandăm, însă, în funcție de intensitatea curățării, să schimbați filtrele ocazional.
Aspiratoarele Dreame se caracterizează prin funcționalități impresionante și metode foarte ușoare de utilizare. Pentru a conecta un aspirator Dreame trebuie doar să apeși și să menții apăsat butonul de pornire. Dacă aspiratorul robot este în modul așteptare indicatorul luminos este alb continuu.
De obicei, aspiratorul robot cu o stație de alimentare nu are nevoie de implicarea umană pentru că are un sistem inteligent de funcționare. Acesta presupune că aspiratorul revine la stațiunea de alimentare pentru a se curăța și a se încărca, dar aceste particularități se referă numai la modelele mai avansate de aspiratoare Dreame.
În linii generale, ambele aspiratoare robot oferă caracteristici foarte bune, deși pe alocuri diferite. Dacă e să le comparăm după specificații, puterea de aspirare în cazul aspiratoarelor Dreame ajunge la 4000 Pa, în timp ce în cazurile aspiratoarelor Xiaomi, aceasta atinge doar 1800 Pa.
Din perspectiva consumului de energie, Xiaomi robot aspirator consumă până la 55 W față de concurentul său care atinge doar 40 W.
În ceea ce privește autonomia bateriei, aceasta e de 5200 mAh în ambele cazuri, deci aspiratoarele sunt la egalitate din acest punct de vedere.
În funcție de model, prețurile variază, de aceea, este indicat să analizezi bine modelele și prețurile aspiratoarelor pentru a alege modelul perfect pentru tine.

De ce Aspiratoare robot Dreame la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel