Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Memorie internă
Memorie RAM
Diagonală display
Tip display
Capacitate acumulator
Model
Culoare
Filtre
Credit 0%
#Produs popular

Ceas Inteligent Apple Watch SE Nike 40mm, Silver / Pure Platinum / Black Nike

0% | 1 217 lei lunar 7 299 lei
Cashback 219 lei
Credit 0%
#Produs popular

Ceas Inteligent Apple Watch SE Nike 44mm, Space Gray / Anthracite / Black

0% | 1 267 lei lunar 7 599 lei
Cashback 228 lei
Credit 0%
#Produs popular

Ceas Inteligent Apple Watch SE Nike 40mm, Space Gray / Anthracite / Black

0% | 1 217 lei lunar 7 299 lei
Cashback 219 lei
Credit 0%
#Produs popular

Ceas Inteligent Apple Watch SE Nike 44mm, Silver / Pure Platinum / Black Nike

0% | 1 267 lei lunar 7 599 lei
Cashback 228 lei

Apple Watch SE Nike

Ești amator a antrenamentelor ce presupun alergare? Avem vești bune pentru tine! Două companii cu renume mondial, s-au întrunit la crearea unui ceas, ce la sigur te va surprinde. Ești gata să afli mai mult?
Dăm start acum!

Apple Watch SE Nike cu aplicația Nike Run Club – un partener de neînlocuit pentru o cursă de alergare. Ceasul cu un cadran absolut unic Nike și oportunități inedite. Mai mult, aici te așteaptă și bonusuri, spre exemplu, vei avea parte de distincții speciale la atingerea unui nou record. Datorită regimului special “Twilight”, șoferii te vor vedea la distanță, chiar și în întuneric.

Noi extensii. Ma multe date pentru alergare

Datele despre tempou și cadență, distincții virtuale și sfaturi utile pentru o alergare și mai efectivă – pe cadranele Nike cu noile extensii toată informația necesară este văzută din prima. Nici nu ai nevoie să ridici încheietura la nivelul ochilor, de asta are grijă display-ul special Retina.

Aplicația Nike Run Club

Depășește propriile limite cu aplicația Nike Run Club. Total redifinită, pentru a-ți oferi cât mai multe oportunități la antrenamente. Totul este gata de start.

Înainte de alergare analizează datele și distanța parcursă pentru o lună de zile.

În timpul alergării - verifică parametrii: cadența, tempoul mediu, distanța și altele. Folosește regimul nou “Twilight” pentru ca să fii văzut chiar și în întuneric.

Acum poți fi observat chiar și pe timp de noapte. Selectând regimul “Twilight” pe display-ul tău se aprinde un fundal special. Datorită display-ului special Retina, fundalul este mai luminos de 2,5 ori. Mai mult, pentru a accentua această funcție, alege-ți și o brățară specială Nike cu fotoelemente speciale ce reflectă lumina.

După antrenament. Primește distincții virtuale pentru rezultate record. Analizează graficul cu ajutorul setărilor speciale.

Apple Watch SE te ajută să rămâi în formă și să monitorizezi ușor parametrii antrenamentului și a rezultatelor tale. Nu știi unde să procuri ceasul sau ai vrea să afli mai multe detalii? Te așteptăm în online-magazinul nostru darwin.md!

Nu găsești produsul?

Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel