ro ru

Nu sunt produse

Apple Watch Series 6: ai grijă de sănătate și fii mereu în tonus!

În pofida faptului că prezentarea de toamnă a companiei din Cupertino ne-a lăsat fără lansarea tradițională a seriei de smartphone-uri iPhone, totuși, noi am reușit să aruncăm o privire peste uimitoarele smart-ceasuri Apple Watch Series 6. Pe lângă funcționalitatea inedită, despre care noi vom relata ulterior, ceasul poate fi procurat în mai multe nuanțe fermecătoare: argintie, aurie, aur metalic, albastru, grafit, „gri cosmic” și Product RED. Mai mult, varietatea de culori poate fi sortată și cu mono-curelușe Solo Loop ce au forma unui nod. Gata cu încheieturile ce mai tot timpul încurcau, acum ai parte de confort la maxim! Producătorul ne-a propus 9 mărimi diverse ale curelușelor și tu chiar acum poți alege, mărimea care perfect îți convine.

Îți mulțumim Apple! Într-adevăr ne-ai propus cea mai variată colecție de curelușe splendide.

apple watch series six

Ce caracteristici are noul Apple Watch Series 6?

Diferența esențială față de versiunea precedentă o constituie – funcția măsurării oxigenului în sânge, ce permite monitorizarea minuțioasă a aspectului fizic al organismului. Rămâne doar să fixezi ceasul pe mână și să rămâi într-o singură poziție timp de 15 secunde. Parametrii sunt analizați și în timpul somnului. Puteți analiza cum variază nivelul de oxigen în sânge datorită aplicației “Sănătate”. Cu ce alte funcții ne surprinde Apple Watch 6:

  • Monitorizarea ritmului cardiac
  • Funcția de detectare a căderii;
  • Analiza calității și a duratei somnului;
  • O varietate de opțiuni de alegere a activității fizice: atletism, înot, dans, ciclism, yoga și multe altele;
  • Apel de urgență;
  • Altimetru, fixarea continuă a coborârilor și urcărilor în timp real;
  • Urmărirea nivelului de zgomot;
  • Busolă
whats new watch series six

Productivitatea și design-ul Apple watch 6

Procesorul actualizat S6 SiP reprezintă „inima” noului gadget, ce activează în concordanță cu procesorul modificat cu două nuclee A13 Bionic. Funcționalitatea device-ului a atins un nou nivel, producătorii au reușit să optimizeze procele sistemei cu 20%. Ce ține de autonomie, dispozitivul activează până la 18 ore fără reîncărcare, acest fapt a rămas neschimbat.

Display-ul optimizat și mereu conectat Retina a devenit de 2,5 ori mai colorat și luminează chiar și într-un regim non-activ. Exersează sub razele solare și ține cont de parametrii personali fără să încetinești ritmul și fără să ridici mâna. Cu ajutorul sistemului de operare watchos 6, tu ai posibilitatea să personalizaezi ceasul în conformitate cu propriile necesități. Cadranele noi, funcții diverse pentru fitnes, și la sigur asistenta Siri amabilă ce îți va traduce informația necesară în limba selectată, direct de pe mână.

perfomance design
a13 bionic

Unde poți procura avantajos smart-ceasul Apple în Moldova?

Desigur, în magazinul-online a gadget-urilor inovative pentru orice gust și buzunar darwin.md. Solicită acum o pre-comandă pentru Apple Watch Series 6 și ai ocazia să devii unul dintre primii deținători a gadget-ului “inteligent” în Moldova.

FAQ

Prețul la Apple Watch Series 6 începe cu 400$ pentru versiunea de bază. Mai multă informație despre preț și caracteristici găsești pe site-ul darwin.md

Ceasul inteligent de ultima generație Apple Watch Series 6 poate fi procurat în orice magazin Darwin în Moldova sau puteți plasa comanda pe site-ul darwin.md

În data de 15 septembrie 2020 compania Apple a prezentat concomitent două modele de ceasuri: Apple Watch SE și Apple Watch Series 6. Gadget-urile se deosebesc prin culori, funcția de depistare a nivelului de oxigen în sânge și cu alți parametri. Mai multe detalii găsești pe site-ul Darwin.md

Hai să discutăm
Comandă apel