ro ru

Ceasuri inteligente Apple Watch Series 7

Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Rezoluție (px)
Diagonală display
Tip display
Densitate pixeli
Generația conexiunii
Grad de protecție
GPS
NFC
Versiune Bluetooth
Versiune Wi-Fi
Timpul de lucru
SpO₂
Accelerometru
Giroscop
Busolă
Culoare
Filtre
Stoc epuizat
843 lei lunar 21 999 lei
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch Series 7 Blue 1.9" | 41 mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKN13RB/ A
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch Series 7 Green 1.9" | 41 mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKN03RB/ A
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
Ceas inteligent Apple Watch Series 7 (MKN03WB/ A) Green, Clover Sport | 41 mm | Aluminiu/ Fluoroelastomer | MKN03WB/ A
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
Ceas inteligent Apple Watch Series 7 (MKJ03) Gold | 41 mm | Oțel inoxidabil/ Oțel inoxidabil | MKJ03
843 lei lunar 21 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
8 999 lei
-1 500 lei
7 499 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 499 lei
-1 500 lei
7 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 499 lei
-1 500 lei
7 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 499 lei
-1 500 lei
7 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 499 lei
-1 500 lei
7 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
9 499 lei
-1 500 lei
7 999 lei

Apple Watch Series 7 – cel mai recent ceas inteligent lansat de cei de Cupertino în septembrie 2021 care se bucură de un ecran Retina mai mare, Always-On-Display, durabilitate îmbunătățită și încărcare mai rapidă. Impresionant, nu?! Ce ar fi dacă l-ai cunoaște mai îndeaproape?

Apple Watch Series 7

apple watch seven

Tot ce trebuie să știi despre Apple Watch 7

Design-ul Apple Watch 7 urmărește același aspect rotunjit de pe generațiile anterioare, dar de această dată cu alte opțiuni de dimensiune a carcasei, 41 mm și 45 mm, pentru a se potrivi preferințelor și încheieturii mâinii tale. Ceasul inteligent este fabricat în trei materiale diferite: aluminiu, oțel inoxidabil și titan, cel din urmă fiind și cel mai scump. Apple a introdus, de asemenea, pentru versiunile din aluminiu, o serie de noi culori, printre care: Midnight, Starlight, Blue, Green și Red. Cele din oțel sunt disponibile în argintiu, auriu și grafit, în timp ce modelele din titan sunt livrate în culoare lor naturală și Space Black.

IP6X

Pe lângă un design absolut, Apple promite și o durabilitate fără precedent. Acum Apple Watch 7 aluminum dispun de sticlă din Ion-X, iar cele din oțel și titan folosesc o sticlă de safir care este cu 50% mai rezistentă la zgârieturi decât pe alte versiuni anterioare. Mai mult de atât, Apple a obținut pentru noua serie de ceasuri smart un certificat de rezistență la apă și praf – IP6X.

Ecranul noii versiuni Series 7 a devenit cu aproape 20% mai mare. Acest lucru este posibil datorită reducerii marginilor la doar 1,7 mm, acestea fiind cu 40% mai mici decât pe Apple Watch Series 6. De asemenea, display-ul OLED este capabil să activeze funcția Always-On care permite cadranului, aplicațiilor și altor informații utile sa fie vizibile în mod continuu pe ecran, care nu devine negru atunci când Apple Watch nu este utilizat.

display oled

Apple Watch 7 folosește un sistem dual-core S7 care se bazează pe procesorul S6 de la Apple Watch 6 și oferă performanțe similare cu acel chip. Durata de viață a bateriei este aceeași – 18 ore cu o singură încărcare. Apple Watch Series 7 45mm se bucură de o baterie de 1.189Wh, ceea ce reprezintă o creștere cu 1,6% decât pe versiunea anterioară.

Monitorizarea nivelului de oxigen în sânge

Senzorii de pe spatele Apple Watch activează funcția de monitorizare a oxigenului din sânge disponibilă în Apple Watch Series 7. LED-urile verzi, roșii și infraroșii luminează vasele de sânge de pe încheietura mâinii cu fotodiode. Acestea, la rândul lor, măsoară cantitatea de lumină reflectată înapoi. În cele din urmă, algoritmii Apple evaluează culoarea sângelui, care este un indiciu al cantității de oxigen prezent. Un nivel normal al saturația de oxigen din sânge la o persoană sănătoasă este de aproximativ 95% până la 100%, iar atunci când acest procentul scade, poate indica o problemă gravă de sănătate care necesită atenție imediată.

blood o2

EGG

Aplicația ECG este una dintre cele mai importante realizări a unui dispozitiv portabil capabilă să genereze o electrocardiogramă cu date precise pentru medici. Degetul tău este cel care poate spune multe despre inima ta! Electrozii încorporați în Digital Crown și cristalul din spatele smartwatch-ului, împreună cu aplicația ECG, citesc semnalele electrice ale inimii tale. Doar atinge senzorul încorporat și acesta va genera o formă de undă ECG în doar 30 de secunde.

Monitorizarea calității somnului

sleep

Apple Watch Series 7 poate fi purtat inclusiv noaptea pentru o monitorizarea în detalii a calității somnului tău. Aplicația Sleep nu ține doar evidența somnului. Aceasta te ajută, de asemenea, să creezi un regim de culcare propriu, astfel încât să te poți trezi în fiecare dimineață mult mai odihnit și împlinit.

Cumpără Apple Watch Series 7 la DARWIN

Vino la Darwin și testează acest mic doctor portabil! Ai rămas impresionat! Alege o culoare preferată, iar noi îți organizăm un preț atrăgător, calitate exclusivă și livrare gratuită oriunde în Moldova! Baftă la cumpărături!

FAQ

Apple a redus considerabil marginile noilor smarwatch-uri. Prin urmare, ecranul Apple Watch Series 7 a devenit mult mai mare în comparație cu generațiile anterioare:

  • cu 20% mai mare decât Apple Watch SE și Series 4-6;
  • cu 50% mai mare decât Apple Watch original și Series 1-3.

Sigur! Noul smartwatch Series 7 de la Apple este compatibil cu toate curelușele anterioare.

La DARWIN! Aici vei găsi cea mai variată gamă de smartwatch-uri Apple, cele mai atrăgătoare prețuri și livrare gratuită oriunde în Moldova.

Din păcate, Apple Watch Series 7 nu poate depista nivelul de alcool în sânge.

DA! Apple Watch Series 7 poate monitoriza nivelul de O2 în sânge.

Noul ceas inteligent de la Apple deține standardul IP6X de protecție împotriva particulelor de praf și apă.

Este destul de greu să folosești un smartwatch Apple cu un alt smartphone. Doar pentru a configura noul ceas vei avea nevoie de un iPhone și un cont Apple ID. Dacă prin urmare, vei reuși totuși să-l combini cu un alt telefon, posibilitățile noului Apple Watch Series 7 vor fi limitate.

De ce Ceasuri inteligente Apple Watch Series 7 la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel