ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Tip accesoriu
Pentru modelul
Diagonala
Tehnologie
Capacitate acumulator
Culoare
Vârsta recomandată
Filtre
Stoc epuizat
#Produs popular
24 999 lei
-5 000 lei
19 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
54 lei lunar 1 399 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
1 687 lei lunar 43 999 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
6 622 lei lunar 172 749 lei
Stoc epuizat
#Produs popular
2 599 lei
-600 lei
1 999 lei
Stoc epuizat
21 lei lunar 549 lei
Stoc epuizat
38 lei lunar 999 lei
Stoc epuizat
#Produs exclusiv
1 499 lei
-750 lei
749 lei
Stoc epuizat
#Produs exclusiv
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 288 )

Distrează-te în stil Darwin cu cele mai tari accesorii!

Distracția nu are limite la Darwin! Pătrunde și tu în acest univers uimitor în care voia bună și gadgeturile de calitate se întâlnesc pe rafturile celui mai mare și incredibil magazin de gadgeturi în Moldova Darwin!

Aici, lumea posibilităților multiple te surprinde și te încurajează să îmbrățișezi formele de distracție moderne. Fie că vrei să organizezi un spațiu de distracții pentru copii sau pur și simplu vrei să-ți suplinești colecția de gadgeturi, la Darwin găsești totul pentru distracție și mai multe.

Organizează distracția pentru copii la cel mai înalt nivel!

Formele de distracție pentru copii pot fi foarte diferite în funcție de vârstă dar știm un lucru, adult sau copil, toți adoră constructorii cu telecomandă așadar, profită de moment și investește inteligent într-un constructor educativ care are atât de multe beneficii.

De ce merită să investești în constructori?

Jucăriile constructori sunt o modalitate inteligentă de a dezvolta mai multe abilități. Influențează pozitiv gândirea logică și analitică, sporesc atenția. Copiii vor fi integrați în totalitate în procesul de construcție după care se vor lăsa absorbiți de însușirea abilităților de manevrare.

Odată construit, mașinuța sau robotul vor putea fi manevrate cu ajutorul telecomenzii. Este uimitor cât de multe beneficii prezintă în sine un constructor cu RC.

Un alt dispozitiv impresionant care ar putea atrage atât copiii cât și adulții este drona. Deși pare dificil, a manevra o dronă este o acțiune educativă și interesantă pe care o poate face oricine. Echipează-te cu curaj și lasă-ți drona să cucerească cerul.

Distracție pentru adulți - realitatea virtuală e mai aproape de tine!

Probabil că ai auzit despre ochelarii VR care te conduc într-o lume unică, uimitoare. Savurează distracția altfel cu cei mai tari ochelari pentru realitate virtuală de la Darwin! Cu ajutorul acestor ochelari vr utilizatorii pot pătrunde într-o lume virtuală 3D. În această lume uimitoare, vei putea explora și cunoaște diverse scenarii, interacționând cu personajele sau obiectele la fel ca în viața reală.

Mai mult, ochelarii vr îți oferă posibilități multiple. Poți purta conversații online de afaceri cu diverse persoane de parcă ați fi în aceeași încăpere. Poți juca jocurile preferate de parcă ai fi de cealaltă parte a ecranului și poți implementa ochelarii în lumea reală rezolvând o mulțime de taskuri ușor, eficient și rapid fiind conectat în același timp la tot ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Darwin te învață ce înseamnă distracția adevărată!

Alege Darwin dacă vrei să te distrezi la maxim! Aici îți oferim gadgeturi inteligente, accesorii de top, jucării distractive pentru copii și o mulțime de dispozitive captivante care vor contribui la relaxarea ta.

Completează-ți propria colecție de accesorii. Profită acum de super prețuri, reduceri avantajoase și oferte convenabile de la Darwin. Mai mult, beneficiază de livrare până la ușa casei tale și consultanță profesionistă de la cei mai buni specialiști în distracție!

Cu Darwin, distracția ta nu are limite!

FAQ Distracție

Varietatea constructorilor din magazinul Darwin surprinde mai ales prin disponibilitatea acestora în funcție de vârstă. Așadar, dacă și tu cauți constructoare diverse la prețuri accesibile, vino la Darwin și alege:
Blocuri de construit - sunt create din lemn, plastic sau materiale polimerice și vor oferi copiilor o adevărată experiență de joacă educativă și creativă.
Constructori LEGO - sunt constructori formați din piese mici, colorate, cu ajutorul cărora poți crea forme, case, figuri și multe altele.
Constructori magnetici - concepuți pe bază de magneți sunt o metodă creativă de a fixa diverse forme cu ajutorul magneților.
Constructori electronici - sunt eficienți și potriviți pentru copiii pasionați de fizică. Dezvoltă abilitățile creative și influențează gândirea logică ajutând copilașii să îmbrățișeze diversele experimente din viața reală cum ar fi aprinderea unui bec prin conectarea corectă a firelor electrice și îndeplinirea altor idei schematice.
Dacă planifici să procuri ochelari pentru realitate virtuală, crede-ne, vei rămâne foarte impresionat de facilitățile pe care le obții concomitent cu achiziționarea acestora. În primul rând, ochelarii vr sunt foarte utili pentru că poți să-i folosești într-o varietate de situații.
De exemplu, ochelarii vr pot fi utilizați în convorbirile de lucru cu parteneri sau colegii de muncă atunci când comunicați prin video. Cu ajutorul ochelarilor vr vei avea posibilitatea de a comunica direct cu diferite persoane de parcă ați fi în aceeași încăpere.
De asemenea, ochelarii vr sunt buni pentru a juca jocuri pe o consolă, să îți organizezi călătorii virtuale în locuri uimitoare sau să vizionezi filmele preferate exact ca într-un cinematograf doar că mult mai interesant.
Un quadcopter este un tip de elicopter care funcționează pe baza a patru rotoare și poate fi utilizat pentru a monitoriza de sus situații operaționale pentru a detecta dar și pentru a preveni anumite infracțiuni.
De cele mai multe ori, quadrocopterele sunt folosite pentru a monitoriza situația în cazul evenimentelor publice cu un număr mare de persoane unde este mai dificil să analizezi ceea ce se întâmplă. În astfel de situații, quadcopterul este soluția eficientă de a depista o situație de conflict, astfel persoanele însărcinate cu menținerea ordinii pot rapid să intervină.

De ce Distracție la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel