ro ru

Lămpi anti insecte

Filtre
Producător
Preţ
-
Model
Tip
Culoare
Filtre

Lămpi anti insecte - scapă de insecte odată pentru totdeauna!

Te-ai săturat să tot fii invadat de insecte? Nopțile de vară nu mai sunt atât de prietenoase și îmbietoare din cauza țânțarilor supărători? Gândacii de bucătărie se comportă ca și când ar fi stăpânii casei tale? Nu mai trebuie să suporți nimic din toate acestea, pentru că existăm noi, cel mai tare magazin de gadget-uri în Chișinău și avem soluția perfectă pentru problema ta!

Spune stop insectelor cu aparatul anti insecte md! Aceste aparate revoluționare au integrate mecanisme impresionante care te ajută să scapi de toate insectele nedorite și deranjate ce îți invadează spațiul personal!

Un aparat anti insecte pentru fiecare casă!

Acum este momentul să-ți cumperi lămpi anti insecte care să-ți apere locuința de creaturile mici și nedorite. Din multitudinea de modele, poți alege următoarele tipuri:

Aparat pentru țânțari. Foarte eficient și comod, aparatul pentru țânțari este construit cu diverse structuri. Dacă optezi pentru un aparat raptor împotriva țânțarilor, aceste aparate pot fi utilizate cu plastine sau cu rezerve de lichid eficient. Fiind conectat la o sursă de alimentare, aparatul începe să elimine în aer un fel de miros ce nu afectează în vreun fel oamenii, dar au un efect puternic asupra insectelor.

Lampă insecticidă. Lampa anti insecte este utilă și emite valuri de lumină puternică. Lumina momește și năucește insectele.

Fumigatoare electrice. Sunt foarte utile mai ales în cazul insectelor zburătoare dar se descurcă bine și cu târâtoarele. Fumigatoarele elimină jeturi de insecticid ce te scapă ușor de insectele din casa ta.

Loțiuni și insecticide. Sunt substanțe concentrate în formă de spray-uri, creme sau lichide ce pot fi unse pe corp, turnate în aparte anti insecte. Aceste dispozitive și loțiuni eficiente se descurcă foarte bine cu insectele nedorite și te scapă de ele. Iar în cazul cremelor care sunt potrivite și pentru copii, acestea sunt recomandate mai ales primăvara și vara atunci când mergi cu familia la un camping și vrei să fii protejat de țânțari și ploșnițe.

Cum trebuie să folosești un insecticid?

Aparatele anti insecte și lămpile anti insecte necesită o utilizare atentă conform recomandărilor din instrucțiuni. Fii foarte atent atunci când procuri un astfel de aparat sau lămpi anti insecte și urmează toate indicațiile corespunzător.

La ce să atragi atenția?

  1. Sursa de alimentare. Folosește doar surse de alimentare cu putere indicată în instrucțiuni.
  2. Sfaturi de protecție. Nu lăsa dispozitivele la îndemâna copiilor.
  3. Igienă. Spală-ți întotdeauna mâinile după ce ai folosit un insecticid.
  4. Aerisește spațiul. Asigură-te că aerisești spațiul constant după ce ai utilizat un insecticid în casă.

Alege aparatul potrivit pentru locuința ta și scapă de insectele nedorite în cel mai scurt timp posibil!

FAQ Lămpi anti insecte

În linii generale, există insecte care se simt atrase de lumină dar și insecte nocturne care preferă să iasă în timpul nopții și se ascund atunci când apare lumina.
Cercetătorii de la Universitatea din California, Irvine și Riverside, și-au propus să afle mai multe despre felul în care acționează lumina asupra insectelor și ce tip de lumină le sperie în mod special. În urma cercetărilor, oamenii de știință au ajuns la concluzia că țânțarii de noapte sunt respinși de lumina ultravioletă și albastră vizibilă. Pe de altă parte, țânțarii de zi sunt atrași de lumină în general.
Dacă optezi pentru o lampă de insecte cu lumină, asigură-te că alegi varianta ce nu va influența negativ asupra animalelor de companie pe care le ai în locuința ta.
Lampa pentru insecte are un mecanism de funcționare foarte inteligent care influențează atenția insectelor atrăgându-le în capcană. O lampă anti țânțari are la bază o sursă de raze UV. Fie că este fluorescentă sau un LED ce emite lumină, lampa de insecte emană strălucire care atrage insectele iar puterea pe care o are le distruge instantaneu. După aceasta, țânțarii cad într-o cutie ce se află în partea de jos a lămpii. Recipientul urmează să fie curățat după utilizare.
Insectele din casă sunt atrase în primul rând de mâncare și firimituri. Este foarte important să urmezi câteva norme sanitare pentru a-ți proteja casa de insecte. În primul rând ai grijă să strângi mereu alimentele după ce mănânci, șterge masa și mătură pe jos, astfel, procentul ca locuința ta să fie infestată cu insecte e foarte mic.
1. Neapărat aerisește bine casa și păstrează spațiile curate și ordonate.
2. Spală vesela de fiecare dată și nu lăsa farfuriile murdare să se adune în lavoar.
3. Folosește containere speciale ermetice pentru depozitarea alimentelor uscate și crupelor.
4. Folosește dispozitive speciale de dezinfecție în procesul de curățare.
Problema țânțarilor pe timp de noapte este una globală. Deși țânțarii din Moldova nu sunt atât de periculoși ca cei din alte colțuri ale lumii, înțepăturile lor pot fi iritante mai ales pentru copilași și persoane predispuse la alergii. În astfel de momente, este important să știi să îți protejezi casa și dormitorul de țânțarii obraznici.
1. Fixează plase anti insecte la uși și geamuri pentru a te salva de invadarea țânțarilor.
2. Folosește o lampă anti țânțari pe timp de noapte.
3. Folosește spray anti țânțari.
4. Instalează un baldachin pentru pat dacă îți permite spațiul.
5. Folosește un dispozitiv cu plastine înainte de somn și pe parcursul nopții.

De ce Lămpi anti insecte la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel