PREȚURI CIOCNITE

Reduceri de Paști

PREȚURI CIOCNITE

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 12.04.2021 până la 09.05.2021

promo expired

FAQ

În acest an Paștele Ortodox este sărbătorit în data de 2 Mai, în timp ce Paștele Catolic a fost celebrat în data de 4 Aprilie.

Darwin a pregătit pâna la -30% REDUCERI DE PAȘTI. Vino să procuri în această perioadă, la prețuri accesibile, ceea la ce visai de multă vreme.

Vino în perioada sărbătorilor pascale la Darwin și profită de cele mai tari oferte ale sezonului. Iepurașul de Paști a pregătit pentru tine până la -30% reducere la întreg asortimentul de gadget-uri. Nu rata ocazia!

Cu toții așteptăm în ajunul sărbătorilor de Paști micul iepuraș alb cu un coș plin de daruri. Ce ar fi dacă pe lângă deliciile dulci vei găsi în coșuleț un nou smartphone, o tabletă, o pereche de căști sau alte gadget-uri smart. Profită acum de ofertele pascale de la Darwin și bucură-i pe cei dragi cu daruri alese!

Happy Easter

E alb, pufos, drăgălaș, urecheat și i-a întrat în obicei să aducă, în ajunul sărbătorilor pascale, coșuri pline de cadouri. Anul asta însă vei găsi în ele, pe lângă ouăle din ciocolată și cozonacii aromați, gadget-uri, laptop-uri, ceasuri inteligente, brațări fitness, smartphone-uri, căști wireless, boxe și multe alte device-uri smart.

Fii pregătit să prinzi Iepurașul de Paști și până la -30% REDUCERE la întreg asortimentul de produse disponibile în magazinul Darwin! Bucură-i pe cei dragi cu daruri alese și emoții pozitive. Profită de PROMOȚIA DE PAȘTI și beneficiază de o livrare rapidă și sigură în toate regiunile țării.

Echipa Darwin îți urează un Paște Fericit, plin de lumină și căldură! Be safe!

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel