ro ru

Periferice gaming Hator

Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Tip accesoriu
Tehnologie
Compatibilitate
Capacitate acumulator
Culoare
Interfață
Conector
Tip conectivitate
Segment
Tip tastatură
Lungime fir
Tip sensor
Filtre
Credit 0%
#Stoc limitat
#Produs nou
0% | 130 lei lunar 1 299 lei
Credit 0%
#Produs nou
0% | 130 lei lunar 1 299 lei
Credit 0%
#Produs nou
0% | 130 lei lunar 1 299 lei
Credit 0%
0% | 160 lei lunar 1 599 lei
Credit 0%
0% | 160 lei lunar 1 599 lei
Credit 0%
0% | 80 lei lunar 799 lei
Credit 0%
0% | 160 lei lunar 1 599 lei
Credit 0%
0% | 90 lei lunar 899 lei
Credit 0%
0% | 100 lei lunar 999 lei
Credit 0%
0% | 100 lei lunar 999 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 45 )

Hator - brandul preferat al gamerilor!

 

Cumpără avantajos gadget-uri Hator de la Darwin!

Dacă ești un gamer pasionat care caută confortul maxim în spațiul personal de joc, atunci trebuie neapărat să arunci o privire la cele mai deosebite tastaturi, mouse-uri, pad-uri, căști etc în magazinul de gadget-uri online  Darwin!

Du-ți gaming-ul la alt nivel cu Hator numai la Darwin

Hator este brandul de top care îți oferă produse for gaming cu performanțe incredibile, pentru ca procesul tău de joc să devină și mai interesant și plin de viață.

Pătrunde într-o lume a gamingului pe care n-ai mai văzut-o până acum. Cumpără periferice pentru gaming la prețuri accesibile la Darwin.

Iată doar câteva modele de periferice pentru gaming de la Hator pe care le poți procura în magazinele Darwin:

  1. Tastaturi Hator. Tastaturile Hator sunt deosebite de altele datorită butoanelor ușor de apăsat, culorilor vibrante și dimensiunilor confortabile care te conduc într-o lume de joc cu totul nouă.

  2. Mouse Hator. Mouse-urile Hator sunt speciale, pentru că au o structură fină și iluminare impresionantă care te va cuceri din primele clipe. Mai mult, mouse-urile îți oferă confort datorită butoanelor create în mod special pentru apăsări constante, fără blocaje, ceea ce îți asigură un proces de joc super tare.

  3. Căști Hator. Eficiente, compacte, calitative și cu funcții impresionante care susțin comunicarea între jucători, căștile Hator vor sparge tiparele jocurilor, oferindu-ți senzații tari de parcă ai fi complet integrat în lumea jocului. Descoperă suntele perfecte, comunicarea eficientă și confortul poziționării căștilor potrivite pentru a savura din plin jocul!

  4. Covoraș Hator. Aceste elemente importante sunt baza siguranței și a câștigurilor tale. Doar nu vrei să-ți alunece mâna tocmai când ești pe cale să câștigi, nu-i așa? Covorașele Hator îți vor oferi suport și fixare precisă în timpul jocurilor. Mai mult, vor completa arsenalul tău estetic de dispozitive Hator.

Alege inteligent dispozitive Hator

Perifericele pentru gaming Hator sunt elementele care trebuie neapărat să se regăsească în colecția ta proprie de gadget-uri pentru gaming.

Dacă vrei să alegi dispozitivele potrivite atunci iată care sunt factorii după care merită să te conduci:

  1. Tip conectivitate. Este foarte important să alegi perifericele Hator care îți oferă confort maxim în utilizare. Fie că preferi articolele cu fir sau cele fără fire, alegerea îți aparține în totalitate.

  • Avantajul perifericelor cu fir este că sunt mai rezistente, dar pot apărea dificultăți în utilizare din cauza încâlcirii firelor.

  • Avantajul celor fără fire este că îți oferă libertate totală de mișcare.

  1. Tipul perifericelor. Există diferite modele de tastaturi, mouse-uri, mouse pad-uri și căști Hator. Alege modelul potrivit pentru tine, iar dacă esteticul contează pentru tine, atunci poți opta pentru periferice care se combină între ele.

  2. Confort tactil. Este aspectul cel mai important pentru un gamer, pentru că perifericele de gaming trebuie să fie confortabile și calitative. Vino în magazinele Darwin pentru a testa dispozitivele de la Hator.

Alege Hator de la Darwin!

Darwin îți propune o gamă variată de dispozitive de la producătorul Hator. Fiind recunoscut pentru echipamentul său de calitate superioară, Hator e brandul pe care îl aleg mii de gameri pentru a crea propriul confort în spațiul de joc.

Poți cumpăra dispozitive Hator la prețuri accesibile în magazinele Darwin sau online, pe darwin.md. Mai mult, la Darwin beneficiezi de reduceri ocazionale, promoții impresionante și modalități de plată eficiente pentru a savura din plin procesul de achiziționare.

Cumpără dispozitive Hator și scufundă-te într-o lume a gamingului unde fiecare poate deveni câștigător!

FAQ Periferice gaming Hator

Marca Hator este recunoscută în lume datorită echipamentelor destinate pentru gaming pe care le produce. Aceasta marcă a fost fondată în Kiev în anul 2015, iar produsele brandului sunt construite în Ucraina, așadar, aparțin în totalitate mediului de dezvoltare și distribuție ucrainean.
La moment, brand-ul este întâlnit adesea pe piața Republicii Moldova dar și în Armenia și Georgia.
Poți modifica nuanța luminii de pe tastatura Hator cu ajutorul tastaturii în sine. Trebuie doar să formezi o combinație prin apăsarea a câtorva taste: Fn + 1/2/3 și selectează slotul pentru a înregistra lumina de fundal.
În software-ul special de la Hator poți configura atât iluminarea RGB cât și macro-urile.
Brandul Hator este produs și dezvoltat în Ucraina iar distribuitorul oficial al Hator în Ucraina este Eletek.
Pornirea luminii de fundal pe tastatură este un proces simplu și rapid. Trebuie doar să apeși tasta F7 care se regăsește în majoritatea tastaturilor. Dacă vorbim despre tastaturile de la Hator atunci poți încerca următoarea combinație: FN + F7.

De ce Periferice gaming Hator la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel