REALME în Moldova

REALME în Moldova

Nu uita de
startul promoției!

Completează mai bine formularul,
iar noi îți reamintim. ;)

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 16.12.2021 până la 16.01.2022

promo expired

Стань частью Realme Ecosystem вместе с DARWIN уже сейчас!

În prezent, orice brand care se respectă tinde să-și creeze un propriu ecosistem. Surprinzător, dar este în egală măsură convenabil atât pentru producător, cât și pentru consumator. La urma urmei, vei fi 100% sigur că perechea ta de căști, smartwatch-ul, televizorul, brățara fitness și multe alte gadget-uri vor fi pe deplin compatibile și vor funcționa ca un tot întreg. Tânărul, dar deja cunoscutul, brand Realme nu este o excepție! Ecosistemul acestuia crește și se extinde în mod activ și include deja peste 14 categorii de gadget-uri și dispozitive inteligente.

Fii și tu parte a ecosistemului Realme! Fă un pas spre viitor și începe să formezi propria colecție de gadget-uri smart împreună cu Darwin! La noi vei găsi smartphone-uri Realme la cele mai bune prețuri în CREDIT 0%. Mai mult de atât, avem și o colecție de gadget-uri Realme de la 399 lei, toate disponibile în CREDIT 0%.

Ne vedem în viitor!

FAQ

Ecosistem – o integrare perfectă a gadget-urilor într-un singur sistem. Smartphone, televizor, smartwatch și alte device-uri, toate parte ale aceluiași univers. Prin urmare, ecosistemul Realme reprezintă o colecție de dispozitive inteligente care funcționează perfect împreună.
În ciuda faptului că Realme a început recent să-și creeze propriul ecosistem, acesta include un număr impunător de gadget-uri. Smart TV, căști, boxe portabile, smartwatch-uri, gadget-uri smart de sănătate și chiar periuțe de dinți inteligente!
DA! Încă mai întrebi?! Unde poți găsi gadget-uri Realme în Moldova la cel mai bun preț? Evident în gadget store-ul DARWIN.MD!
Pe lângă o serie impunătoare de smartphone-uri Realme, Darwin MD dispune de o gamă imensă de dispozitive inteligente! Ceasuri smart, brățări fitness, power bank-uri, căști wireless și multe, multe alte gadget-uri!

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel