Scapă de reacții false cu cele mai cool cadouri

Scapă de reacții false cu cele mai cool cadouri

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 11.12.2020 până la 15.01.2021

promo expired

Christmas aduce CADOURI COOL la Darwin

Anul ăsta sărbătorile de iarnă vor arăta altfel. Trist, dar adevărat! Fără colindători, fără petreceri numeroase de familie sau cu prietenii până în zori, fără concerte și târguri de Crăciun, fără brad și focuri de artificii în centrul orașului. Dar nu și fără cadouri! Nu și în schimbul nostru! Darwin a pregătit cele mai cool idei de cadouri de Crăciun pentru cei dragi, prieteni și colegi.

Alege cadoul perfect în dependență de preferințele și hobby-urile acestora. Cadouri cool pentru gameri, pentru cei mai activi, pentru fani înrăiți ai muzicii, pentru job și studii sau distracții non-stop alături de real party makers. Profită de cele mai generoase reduceri sau credit 0%, fără rambursarea unui procent adițional, la toate categoriile de produse, în perioada sărbătorilor de iarnă, în magazinele Darwin.

Dă start numărătoarei inverse și #scapăde2020! Ești pregătit pentru o revelație?!

FAQ

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar tu nu ai întocmit încă o listă de cadouri pentru familie, prieteni și colegi? Nu mai sta mult timp pe gânduri! Intră pe darwin.md și deschide „101 idei de cadouri - #scapădebanalități”. Nu ezita să profiți și de reduceri sau credit 0% pentru a economisi din bani la procurarea darurilor sub pomul de Crăciun. Baftă și să ai parte de sărbători fericite!
Urmează să fii un „Secret Santa” pentru un coleg de muncă?! Darwin are câteva idei de cadouri cool pentru acesta! Ce zice de o boxă portabilă dacă e un fan înrăit al muzicii, poate un joc video dacă e pasionat de gaming sau un aparat de uz casnic în cazul în care e un adevărat master șef în bucătărie. Analizează toate categoriile promoționale de Crăciun și găsește alte zeci de idei de cadouri pentru colegi, prieteni și familie. Merry Christmas!
Nu există nimic mai greu decât să surprinzi o femeie cu un cadou de Crăciun! Cel puțin așa gândesc majoritatea bărbaților. Dar pentru Darwin nu există nimic imposibil și asta pentru că știm să generăm idei noi. #scapădebanalități și profită de o reducere sau credit 0% la procurare cadoului pentru EA! Urmărește produsele promoționale și alege un cadou cool pentru femeia visurilor tale, fie acesta:
  • Smartphone;
  • Laptop;
  • Tabletă;
  • Boxă;
  • Dispozitiv de îngrijire personală;
  • Aparat de uz casnic.
Crăciunul este una dintre cele mai așteptate sărbători din an pentru copii și asta pentru că încă cred în Santa! Nu le ruina visele și continuă tradiția scrisorilor și cadourilor găsite în dimineața de Crăciun sub brad. Noi totuși suntem conștienți că ceea ce vor primi în acest an depinde doar de tine. Alege cadoul potrivit pentru un copil din categoria pentru distracții, pentru cei activi, pentru gameri și nu trece cu vederea categoria pentru studii. Mult spor, Santa!
Vrei să te sunăm în 30 sec?