Reduceri de până la -25% la Samsung Smart TV

Reduceri de până la -25% la Samsung Smart TV

Nu uita de
startul promoției!

Completează mai bine formularul,
iar noi îți reamintim. ;)

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 06.12.2022 până la 15.01.2023

promo expired

Afară e toamnă, e posomorât și se apropie Black Friday... Știi ce înseamnă asta? E timpul perfect pentru un maraton de filme pe un televizor nou! Vino acum la Darwin și prinde cele mai bune oferte la televizoare Smart TV Samsung! O diagonală imensă, claritate uimitoare a imaginii, acces la cele mai populare servicii de streaming, sunet imersiv – toate cu până la 25% reducere! De ce să te mulțumești cu puțin, când poți viziona filmele preferate pe un superb Samsung Smart TV?

Nu rata ocazia! Beneficiază de reducerea de până la 25% la televizoare Samsung în perioada 17-30. De asemenea, la Darwin ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova! Baftă la cumpărături și vizionare plăcută!

FAQ

O explicație super simplă la această întrebare ar fi: „televizor cu internet”. Principalul avantaj al acestor televizoare Smart TV este că, pe lângă canalele trase prin cablu, ai posibilitatea să vizionezi conținut media și de pe alte platforme găsite în rețeaua internetului.

„A zic cineva CINEMA LA MINE ACASĂ?”. Yeahh... doar cu un soundbar poți obține acel efect imersiv de transpunere în mijlocul acțiunii care te face să trăiești la maxim fiecare moment din filmul sau jocul preferat!

Cauți un preț bun la televizoarele Samsung? Primește ACUM o REDUCERE de până la -25% la Smart TV Samsung pe DARWIN.MD!

Afișajele de tip OLED sunt o alegere potrivită când merge vorba de televizoarele cu o diagonală de până la 88 de inch, pe când televizoarele QLED au nevoie de un ecran mai mare pentru a-și putea expune întreaga sa performanță. Prin urmare, alegerea depinde în totalitate de dimensiunile dorite.

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel