Reduceri la televizoare Samsung

Reduceri la televizoare Samsung

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 19.04.2021 până la 09.05.2021

promo expired

Samsung TV Easter Promo

Samsung știe cum să îți coloreze zilele posomorâte din vacanța de Paști petrecute în lockdown. Tot de ce ai nevoie este un televizor de ultimă generație cu o diagonală impunătoare!

Profită în perioada sărbătorilor pascale de PREȚURI PROMOȚIONALE și alege, din varietatea de modele, propriul SMART TV de la Samsung. Realizează achiziția în siguranță online pe darwin.md sau în orice magazin Darwin din apropierea ta, cu respectarea normelor de rigoare. Nu rata oportunitatea de a procura un televizor Samsung, de o calitate recunoscută la nivel global, la cel mai bun preț.

Oferă ție și celor dragi o adevărată sărbătoare! Paște fericit!

FAQ

O explicație super simplă la această întrebare ar fi: „televizor cu internet”. Principalul avantaj al acestor televizoare Smart TV este că, pe lângă canalele trase prin cablu, ai posibilitatea să vizionezi conținut media și de pe alte platforme găsite în rețeaua internetului.
Ambele brand-uri sud coreene ocupă o poziție de lider pe piața de electronice oferind o calitate sporită a produselor, caracteristici tehnice de înalt nivel și un preț favorabil. Astfel, alegerea depinde în mare parte de preferințele personale.
Ești în căutarea unui televizor Smart TV de la Samsung? Prinde cele mai tari oferte la Darwin și procură modelul dorit cu până la 14000 lei REDUCERE.
Afișajele de tip OLED sunt o alegere potrivită când merge vorba de televizoarele cu o diagonală de până la 88 de inci, pe când televizoarele QLED au nevoie de un ecran mai mare pentru a-și putea expune întreaga sa performanță. Prin urmare, alegerea depinde în totalitate de dimensiunile dorite.
Vrei să te sunăm în 30 sec?