Reduceri de până la -20% la TV și soundbar-uri Samsung

Reduceri de până la -20% la TV și soundbar-uri Samsung

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 13.08.2021 până la 12.09.2021

promo expired

FAQ

O explicație super simplă la această întrebare ar fi: „televizor cu internet”. Principalul avantaj al acestor televizoare Smart TV este că, pe lângă canalele trase prin cablu, ai posibilitatea să vizionezi conținut media și de pe alte platforme găsite în rețeaua internetului.

„A zic cineva CINEMA LA MINE ACASĂ?”. Yeahh... doar cu un soundbar poți obține acel efect imersiv de transpunere în mijlocul acțiunii care te face să trăiești la maxim fiecare moment din filmul sau jocul preferat!

Ești în căutarea unui televizor Smart TV de la Samsung? Prinde o REDUCERE de până la -20% la televizoarele și soundbar-urile Samsung ACUM la DARWIN!

Afișajele de tip OLED sunt o alegere potrivită când merge vorba de televizoarele cu o diagonală de până la 88 de inch, pe când televizoarele QLED au nevoie de un ecran mai mare pentru a-și putea expune întreaga sa performanță. Prin urmare, alegerea depinde în totalitate de dimensiunile dorite.

BACK TO SCHOOL! Reduceri la TV și soundbar-uri Samsung

  • — Stinge televizorul și apucă-te de tema pentru acasă!
  • — Mam, asta-i pentru ȘCOALĂ! DARWIN poate confirma asta!

Da, da! Cine a spus că nu poți învăța uitându-te la televizor? Cum rămâne cu filmele sau jocurile istorice?! Zici că ești transpus exact în centrul acțiunii și înțelegi amploarea evenimentelor din trecut pe propria piele! În plus, se simt mult mai bine dacă ai parte de un SMART TV cu o imagine uimitor de clară și un soundbar cu un sunet surround și efect imersiv fără precedent. Cum faci și tu rost de ele?

Profiți de o REDUCERE de până la -20% la TELEVIZOARE și SOUNDBARS SAMSUNG la DARWIN, în perioada târgurilor școlare! Echipează-te cu gadget-uri pentru școală „cu adevărat necesare” și fie ca toate „temele tale pentru acasă” să fie la fel de interactive! Baftă la învățat!

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel