ro ru

Imprimante inkjet

Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Formatul maxim
Mod tiparire
Tehnologie
Rezolutie imprimare
Capacitate acumulator
Interfață
Culoare
Filtre
Credit 0%
3 999 lei
-160 lei
3 839 lei
#Stoc limitat
354 lei lunar 8 669 lei
#Stoc limitat
7 769 lei
-120 lei
7 649 lei
#Stoc limitat
6 929 lei
-290 lei
6 639 lei
Credit 0%
3 499 lei
-180 lei
3 319 lei
#Stoc limitat
10 759 lei
-450 lei
10 309 lei
Credit 0%
3 099 lei
-130 lei
2 969 lei
#Stoc limitat
120 lei lunar 2 949 lei
Credit 0%
#Stoc limitat
5 399 lei
-590 lei
4 809 lei
#Stoc limitat
9 079 lei
-380 lei
8 699 lei
Credit 0%
#Produs popular
7 359 lei
-310 lei
7 049 lei
#Stoc limitat
#Produs popular
15 399 lei
-650 lei
14 749 lei
Credit 0%
#Produs popular
3 769 lei
-160 lei
3 609 lei
Stoc epuizat
482 lei lunar 11 809 lei
Stoc epuizat
8 919 lei
-100 lei
8 819 lei
Stoc epuizat
55 489 lei
-9 300 lei
46 189 lei
Stoc epuizat
980 lei lunar 23 989 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 34 )

Imprimante: tipografie improvizată la tine acasă

printer home

Obișnuiți să vedem imprimante în birouri și tipografii, astăzi aceste unități tot mai des se regăsesc și în casele noastre. Poate nu e tocmai un dispozitiv esențial, dar să recunoaștem că posibilitatea de a tipări fotografii de familie sau un referat pentru școală acasă este un lucru bine venit! Ți-ai dori și tu o imprimantă acasă? Află mai multe despre tipurile de imprimante și caracteristicile care trebuie luate în calcul la procurarea acestora în continuare.

Ce tipuri de imprimante există?

Presupunem că e de la sine înțeles că imprimanta este un dispozitiv periferic pentru computer care imprima imagini și documente. Totuși, ai putea să nu cunoști faptul că imprimantele se divizează în așa numitele „printere” (imprimante clasice) și dispozitive multifuncționale (MFD). Cele din urmă, sunt capabile să imprime, scaneze și să xerocopieze documente și imagini. Cu toate acestea, astăzi subiectul central al discuției sunt imprimantele clasice. Pentru început, putem defini patru tipuri de imprimante:

  • Laser;
  • Inkjet;
  • LED;
  • Imprimante cu sublimare.

Acum să discutăm în detalii despre fiecare.

Imprimante inkjet – cele mai comune unități care folosesc pe post de consumabilă cerneală lichidă. Imprimanta cu jet de cerneală acoperă hârtia cu nenumărate picături care într-un final formează o imagine. Acestea se disting printr-o calitate decentă a imprimării, în special a imprimării color, printr-un preț atrăgător și ușurință în întreținere. Cu toate acestea, procesul de imprimare este destul de lent, iar cerneala în cartușe are tendința de a se usca dacă este utilizată rar.

inklet printer
laser printer

Imprimante laser – folosesc toner pudră în loc de cerneală lichidă. În timpul imprimării, unitatea aplică praf de toner pe hârtie, după care o pune sub laser. Astfel de imprimante sunt destul de rapide și au o calitate bună a imprimării. Mai mult de atât, tonerul are un termen de valabilitate nelimitat, ceea ce este un mare avantaj. Printre minusuri putem evidenția prețul care „mușcă” și faptul că este ceva mai greu de întreținut.

Imprimante LED – un răspuns direct la întrebarea: „Oare poți pune tonerul și sub o lampă LED?”. Evident, da! De fapt, imprimantele LED sunt aceleași imprimante laser, doar că în loc de laser avem un panou LED. Prin urmare, avem două dispozitive practic identice, cu excepția faptului că LED-ul imprimă ceva mai lent. În schimb, ocupă mai puțin spațiu.

led printer
sublimation printer

Imprimante cu sublimare – folosesc cerneală lichidă, dar spre deosebire de imprimantele inkjet funcționează la temperaturi mult mai ridicate. În contact cu hârtia, cerneala încălzită se transformă în abur. Datorită acestui fapt, pătrunde mult mai eficient în fibrele hârtiei. Această metodă de imprimare transmite mai bine semitonurile, iar imaginile obținute sunt mai rezistente la decolorare. Pe de altă parte, imprimantele cu sublimare au un preț ridicat atât al unității, cât și al consumabilelor.

Imprimante color și monocrome

Un alt element, la fel de important, este culoarea imprimării. Prin urmare, putem distinge două categorii:

  • Imprimante monocrome
color printer
  • Imprimante color
monochrome printers

Primele sunt potrivite pentru imprimarea documentelor și se impun printr-un preț ceva mai ieftin, în timp ce o imprimantă foto trebuie să fie neapărat color. Într-un final, recomandarea noastră este să alegi o imprimantă inkjet sau cu laser pentru utilizare acasă. Primele sunt mai ieftine, iar cele din urmă tipăresc mai repede.

Unde poți cumpăra imprimante la preț bun?

Evident, la Darwin! Aici ai parte de cele mai bune prețuri la imprimante Epson, Canon, HP, Xiaomi și chiar Poloroid. Mai mult de atât, la noi găsești hârtie, cerneală, toner și alte consumabile pentru imprimante. Comandă online! Profită de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova.

De ce Imprimante inkjet la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel