ro ru

Biciclete clasice pentru copii

Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Destinaţie
Vârsta recomandată
Model
Diametrul roții
Numărul de viteze
Tip amortizor
Culoare
Filtre
#Stoc limitat
#Produs nou
45 lei lunar 1 099 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
45 lei lunar 1 099 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Cross 16" Black White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
82 lei lunar 1 999 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 12" Black White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
69 lei lunar 1 699 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 12" Gray Black Aliaj de magneziu/ Pentru copii
69 lei lunar 1 699 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 12" Red White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
69 lei lunar 1 699 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 14" Red White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
73 lei lunar 1 799 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 14" Black White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
73 lei lunar 1 799 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 14" Gray Black Aliaj de magneziu/ Pentru copii
73 lei lunar 1 799 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 16" Black White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
78 lei lunar 1 899 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 16" Gray Black Aliaj de magneziu/ Pentru copii
78 lei lunar 1 899 lei
#Stoc limitat
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 16" Red White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
78 lei lunar 1 899 lei
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 20" Black White Aliaj de magneziu/ Pentru copii
110 lei lunar 2 699 lei
#Produs nou
Bicicletă Glamvers Speed 20" White Black Aliaj de magneziu/ Pentru copii
110 lei lunar 2 699 lei
#Produs nou
122 lei lunar 2 999 lei
#Produs nou
122 lei lunar 2 999 lei
#Stoc limitat
45 lei lunar 1 100 lei
#Stoc limitat
45 lei lunar 1 100 lei
Mai multe produse
Afişare 1 - 20 ( din 405 )

Biciclete pentru copii – creează amintiri!

Cele mai colorate amintiri din copilărie sunt acele lecții în care tata te învață să mergi cu bicicleta, primul tău transport personal la o vârstă atât de fragedă. De fapt, aceasta e mult mai mult decât o simplă bicicletă! Prin intermediul său copii deprind mai ușor coordonarea mișcărilor, menținerea echilibrului, reușesc să întărească mușchii și să dezvolte un mod de viață sănătos.

childrens bikes

Tipuri de biciclete pentru copii

1. Biciclete pentru copii fără pedale

Deși multe mămici preferă să-și plimbe copii în așa numitele „semi-biciclete” sau în scăunele, noi încurajăm micuții să folosească independent propria lor bicicletă fără pedale. Acestea sunt destinate exclusiv copiilor cu o vârstă cuprinsă între 1-3 ani. Fiind lipsite de pedale, ele sunt concepute pentru a câștiga încredere în propriile forțe, pentru deprinderea poziției „călare” și experimentarea echilibrul, fără sprijinul unuia dintre părinți. O condiție necesară pentru un asemenea transport este ca micuțul sau micuță să poată pună ferm piciorușele pe pământ pentru a-și lua avânt. Cu ajutorul picioarelor va învăța să manevreze bicicleta, să ia curbe, să frâneze și să încline corpusul.

childrens bicycles without pedals

2. Triciclete

De obicei, tricicletele se clasifică în cele cu și fără mâner. Pentru copii cu o vârstă mai mică de 1-2 ani, care nu au capacitatea de a pedala sau manevra singur o bicicleta, producătorii au prevăzut un mâner special care permite părintelui să controleze unitatea. Bicicletele cu trei roți pentru copii cu mâner sunt concepute pentru a înlocui cărucioarele în perioada estivală a anului.

Din momentul în care copilul a deprins cum stă treaba cu o bicicletă și este capabil să pedaleze singur a venit timpul să trecem la o tricicletă clasică fără mâner. De obicei, acestea sunt prevăzute pentru micuții cu o vârstă de până la 4 ani.

tricycles

3. Biciclete pentru copii cu roți ajutătoare

Atunci când piciul capătă mai multă încredere, vine timpul potrivit pentru prima bicicletă „pe bune”+ plus un mic ajutor. Trecerea de la o tricicletă la o bicicletă clasică poate fi la început ceva mai complicată, astfel, în aceste cazuri, sunt prevăzute roți ajutătoare. Cu timpul, îndrăzneala crește, roțile suplimentare pot fi îndepărtate, iar bicicleta cu patru roți de până la 7 ani se transformă în una cu două roți.

childrens bikes with auxiliary wheels one
childrens bikes with auxiliary wheels two

4. Biciclete clasice pentru copii

Odată ce copilul nu mai are nevoie de sprijin nici din partea părinților, nici din partea unor roți ajutătoare, putem să-i spunem „Bine ai venit!” în lumea independenței. Acum acesta posedă destule cunoștințe și are destulă practică pentru a conduce de sine stătător acest vehicul. În mare parte, bicicletele pentru copii au roți de 20 inch, sunt prevăzute (de obicei) cu o singură viteză și se potrivesc picilor de la 8-12 ani.

classic bikes for kids

Echipamentul tinerilor bicicliști

Să fim sinceri! Ai nevoie de 10 perechi de ochi și mâini pentru a reuși să controlezi orice mișcare a micuțului tău. Uneori traumele sau micile zgârieturi sunt pur și simplu inevitabile, în cazul în care ai scăpat pentru o clipă piciul din vedere. Totuși poți oferi o siguranță 100% copilului atunci când ai nevoie de un moment de respiro. Doar echipează-l corespunzător!

 • Cască – evităm traumele serioase în caz de accident rutier sau simple căzături.
 • Genunchiere/cotiere – poate cicatricile și dau bine pe un „bărbat”, dar nu și pe o „domnișoară” la o vârstă fragedă.
 • Portbagaj/coșuleț – învață micuțul să-și care singurel lucrurile personale.
 • Iluminare – plimbările de seară pot fi mult mai sigure cu o iluminare corespunzătoare.
equipment for young cyclists

Cât costă o bicicletă pentru copii?

Prețul unei biciclete pentru copii nu se poate compara cu amintirile și experiența pe care o capătă micuțul în primii ani de viață. Totuși, noi știm cum să dai peste cele mai bune oferte la biciclete. Accesează gadget store-ul darwin.md și obține produse de calitate, la prețuri accesibile! Mai mult de atât, ai parte de o livrare gratuită oriunde în Moldova!

Biciclete

Bicicleta – prietenul tău pe două roți. Sigur ai fost și tu acel suflet neastâmpărat în copilărie care avea genunchii boroniți în încercarea de a stăpâni mersul pe bicicletă. Amintirile sunt dulci, timpul însă a trecut și a venit momentul să schimbi vechea bicicletă de copii pe una nouă și mult mai performantă!

bicycle

Tipuri de biciclete

Unul dintre motivele pentru care, în prezent, să alegi o bicicletă devine atât de complicat este varietatea acestora. Efectiv, există modele pentru orice eventualitate: biciclete de munte, off-road, de oraș, sau biciclete BMX. Cu toate acestea, odată ce ai decis pentru ce ai nevoie de o bicicletă, fie plimbări în parc, călătorii sau parcur, vine timpul să alegi între bicicletele clasice și cele electrice sau eventual cele pentru copii tăi. Hai să-ți povestim mai multe despre fiecare.

classic bicycles
 • Biciclete clasice

Tradițional, bicicletele au parte de o pereche de roți, un cadru metalic, un scaun, volan și frâne. Asta presupune că tu ești cel care pune în mișcare această unitate de transport, iar atunci când ridici un deal – efortul este dublu. Cu toate acestea, bicicletele clasice necesită cheltuieli minime de întreținere și au cea mai frumoasă relație cu mediul.

electric bicycles
 • Biciclete electrice

Principala caracteristică care scoate în evidență un asemenea model este prezența motorului electric, bateriei și a unui controller. În acest fel, bicicleta electrică îți oferă posibilitatea să parcurgi o distanță impunătoare mai rapid, fără a apăsa frenetic pe pedale. Evident, o bicicletă de acest fel va câștiga câteva kilograme în plus și va avea nevoie de o întreținere suplimentară. Dacă vrei să afli mai multe despre acest model, citește
#cum să alegi o bicicletă electrică pe Darwin.

bicycles for children
 • Biciclete pentru copii

Învață-ți piciul să meargă cu bicicleta! Există biciclete fără pedale pentru cei mici care abia fac cunoștință cu echilibrul. Peste un timp, aceștia apucă să mânuiască biciclete cu 4 roți sau 3 roți, iar pe la vârsta de 6 ani se descurcă de minune cu biciclete de maturi în miniatură.

Câteva motive să-ți cumperi o bicicletă

 • Cea mai bugetară formă de transport personal existentă. Prin urmare, nu trebuie să cauți loc de parcare sau să scurgi bani din buget pentru combustibil.
 • Nu ai nevoie de permis de conducere pentru a face parte din trafic. Totuși, asta presupune că trebuie să fii familiar cu normele de circulație.
 • Mersul pe bicicletă are un rol benefic asupra sănătății. Ciclismul periodic întărește mușchii și sistemul imunitar, reduce stresul, îmbunătățește postura și calitatea somnului. Mai mult de atât, este o bună metodă de a scăpa de kilogramele în plus.
bicycle

Cumpără biciclete în Moldova la Darwin

Ești gata să călărești o bicicletă de calitate, dar încă ai dubii de unde o cumperi. Vină să-ți iei o bicicletă nouă la Darwin! Aici ai parte de:

 • Biciclete de la producători mondiali de top.
 • Prețuri cool la întreaga categorie de produse.
 • Cashback garantat.
 • Livrare gratuită dacă plasezi comanda online.

Baftă la cumpărături!

De ce Biciclete clasice pentru copii la DARWIN?

🚛 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova!
💰  CashBack ✅ La orice cumpărătură!
 ↪  Trade-in ✅ Rapid și avantajos!
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
 🤘  Promoții ✅ Produse la preț avantajos
 👌  Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection
Nu găsești produsul?
Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel