Nu simula. Privește pe bune.

Alege fotbalul spectaculos
cu Smart TV-uri și Soundbar-uri la ofertă

Nu simula. Privește pe bune.
Alege fotbalul spectaculos
cu Smart TV-uri și Soundbar-uri la ofertă

Campionatul European de Fotbal revine! Pregătește cererea de concediu, îmbracă tricoul naționalei preferate, dă drumul la televizor și așteaptă EURO 2020! STOP! Nu ai un televizor Smart TV cu o imagine uimitoare și sunet imersiv? Nu, nu, nu... așa nu merge treaba! Dacă tot nu apuci să ajungi pe tribune, măcar să te simți ca fiind acolo.

Și jumătatea ta vrea să se distreze pe parcursul campionatului. Pregătește-i o „rezervă” pe măsură. 😉🐇🔞Detalii

Promoția a luat sfârșit

Perioada promoției: din 14.05.2021 până la 11.06.2021

promo expired

FAQ

Pandemia a jucat festa fanilor fotbalului din întreaga lume, prin urmare Campionatul European de Fotbal 2020 a fost amânat pentru 2021. Finala acestuia va începe în data de 11 iunie și va încheia pe 11 iulie 2021.
Cu ocazia Campionatului UEFA EURO 2020, Darwin a pregătit o promoție specială pentru TINE. Obține o MEGA REDUCERE și CREDIT 0% la televizoare Smart TV și soundbar-uri pentru a te delecta cu marea finală în cea mai mare rezoluție și cu cel mai tare sunet.
Care televizoare dispun de cel mai bun raport calitate-preț? Care dintre ele nu te va dezamăgi? Bună întrebare! Citește ghidul nostru Cum să alegi un televizor? de la Darwin și poți deveni expert.
Aici găsești cele mai tari REDUCERI, cea mai variată gamă de produse și livrare gratuită oriunde te-ai afla! Încă stai pe gânduri? Intră pe pagina web a gadget store-ului DARWIN.MD, verifică prețurile și alege TV potrivit pentru tine și familia ta.

Mai multă culoare, mai mult sunet! EURO 2020 REVINE!

Nu pierde timpul! Dă o fugă în gadget store-ul DARWIN.MD și alege un televizor demn de un asemenea eveniment! Nu uita și de un soundbar pentru ca fiecare „GOOOOOL” să răsune până în cartierul vecin. Noi am pregătit o mega ofertă cu ocazia EURO 2020 pentru tine! Acum ai șansa să procuri televizoare și soundbar-uri cu REDUCERE, cât și în CREDIT 0%.

Un fan adevărat al fotbalului știe ce are de făcut! Nu rata ocazia! Stocurile sunt limitate!

Descoperă alte oferte

Hai să discutăm
Comandă apel