Aruncă o primă privire asupra noii generații Samsung Galaxy S21
Cele mai răsunătoare flagman-uri ale anului 2021 de la Samsung sunt aici! Galaxy S21, Galaxy S21 Plus și Galaxy S21 Ultra. Noile smartphone-uri pot fi delimitate în mod eficient în două categorii: S21 și S21+, care au drept scop de a face experiența specificațiilor de vârf mai prietenoasă cu portofelele noastre și S21 Ultra care nu încearcă să ocolească și face tot ce îi stă în puteri pentru a ocupa cu demnitate poziția de cel mai bun flagship al anului. Intrigat? Pregătește-te și fii uimit!
Galaxy S21 și S21+
De această dată, spre deosebire de generația anterioară Galaxy S20, noile device-uri din categoria prezentată sunt aproape identice, cu excepția dimensiunii ecranului, bateriei și altor câteva detalii minore. Totuși smartphone-urile se impun printr-un design actualizat, specificații de top și preț avantajos. Să vedem în detalii!
Un ecran plat, fără margini curbate, cu INFINITY-O DISPLAY și Dynamic AMOLED 2X. Afișajele de 6,2 și 6,7 inci au un plus de rezistență datorită Corning® Gorilla® Glass Victus™ și oferă un nivel de utilizare mai confortabil cu ajutorul tehnologiei Eye Comfort Shield. Ambele device-uri dispun de o rezoluție FullHD+ și o rată de împrospătare de 120Hz, care poate fi ajustată după propriile preferințe. La bază avem un procesor cu 5 nanometri și 8 nuclee – Exynos 2100 pentru întreg globul pământesc și Snapdragon 888 pentru publicul din SUA, ambele cu îmbunătățiri remarcabile la capitolul performanță. Din păcate, nu ne putem lăuda cu un Galaxy S21 12GB RAM, în schimb avem 8GB memorie RAM, care fac față la fel de bine, și până la 256GB memorie internă pentru stocarea aplicațiilor, imaginilor și altor fișiere importante.
O diferență majoră între cele două telefoane este capacitatea bateriei. Primul se remarcă prin una de 4000mAh, iar următorul cu 4800mAh, fiecare dintre ele promițând o autonomie de până la 24h. Printre comunicațiile de bază prezente pe device-uri se numără Wi-Fi 6, NFC, Bluetooth 5.0, LTE și cireașa de pe tort 5G. Sperăm că în viitorul apropiat să avem posibilitatea să utilizăm la justa valoare atât Galaxy S21 5G, cât și Galaxy S21+ 5G.
Design-ul camerei proeminente persistă în continuare, dar acum arătă de zeci de ori mai bine. Actualizarea aspectului fizic al noilor modele oferă un plus de eleganță și noblețe, iar diversitatea de culori Phantom este impresionantă și cu adevărat deosebită. Camera principală, care pentru fiecare dintre dispozitive este alcătuită dintr-un modul Ultra Wide de 12MP, Wide-angle – 12MP și Telephoto Camera de 64MP, acum se curbează frumos pe marginea laterală a carcasei și este mult mai organic amplasată pe panoul din spate. Samsung a adus îmbunătățiri vizibile în software, inclusiv un Cosmic Zoom 30x, capacitatea de a filma în 8K și facilitatea de trecere între obiective.
Galaxy S21 Ultra
Și dacă frații mai mici ai acestei familii arată și se comportă puțin mai discret, atunci Samsung Galaxy S21 Ultra 5G este smartphonu-ul care nu merge nici la un compromis. Acesta îți promite tot ceea ce poți găsi mai bun pe piața în prezent, evident pentru un preț pe măsură. Aici avem o cameră principală de 108MP, formate video în 8K, un ecran masiv de 6,8 inci, Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X și o mega baterie de 5000mAh. În plus, ai un plăcut bonus în formă de Galaxy S21 Ultra cu S Pen la pachet.
Prin tot ceea ce îți propune acest smartphone, reușește să întreacă cu mult nu doar reprezentanții aceeași generații, dar și pe cei mai puternicii concurenți din breaslă. Asta pentru că funcționează datorită unui procesor Qualcomm Snapdragon 888, dispune de 12/16GB memorie RAM și, pentru ceva mai mulți bani, poți face rost de un S21 Ultra cu 512GB memorie internă.
Ei bine, întreaga gamă Samsung Galaxy S21 este o încercare a companiei de a crea cu adevărat cel mai bun smartphone și nu doar pe hârtie. Fii mai aproape de mica revoluție tehnologică sud-coreeană și procură cele mai noi device-uri la DARWIN, la cel mai bun preț.
Samsung Galaxy S21
Greu să nu observi o asemenea actualizare. Samsung a revenit în 2021, cu noi forțe, noi performanțe și noi smartphone-uri. Vino să faci cunoștință cu noua generație Samsung Galaxy S21!
Pregătit să întoarcă priviri
La prima vedere, în partea frontală, Galaxy S21 seamănă izbitor de mult cu predecesorul său Samsung Galaxy S20: o diagonală de 6,2 inci completată cu o selfie cameră în partea de sus-centru a ecranului și senzorul de amprentă integrat în display. Aruncând însă o privire mai minuțioasă, vei observa un alt ecran Dynamic AMOLED 2x cu Eye Comfort Shield care creează o senzație plăcută de imersiune, oferă o calitate uimitoare a imaginilor afișate și o complexitate a cadrelor în timpul jocului. Rezoluția maximă disponibilă pe noul flagship este FullHD+ cu o rată de împrospătare de 120Hz.
De această dată, marginile plate metalice se îmbină frumos cu noul design al camerei Contour Cut și panoul din spate confecționat dintr-un plastic din policarbonat colorat într-o gamă Phantom care nu va aduna pe suprafața sa amprente și nu va luneca din mână. Iar siguranța și protecția dispozitivului sunt asigurate de Corning® Gorilla® Glass Victus™ și standardul IP68.
Cel mai rapid procesor de pe un smartphone Samsung
Construit pe un nod tehnologic de 5 nanometri, noul procesor de pe Galaxy S21 – Enynos 2100 este conceput pentru a oferi cu 20% mai multă eficiență energetică, cu 10% mai multă performanță și o memorie RAM impunătoare de 8GB. De fapt, S21 poate fi considerat cel mai îndemânatic smartphone al prezentului pe care vor „zbura” chiar și cele mai puternice jocuri. Memoria internă maximă disponibilă pe Galaxy S21 este 256GB.
Mai mult de atât, bateria smartphone-ului numără 4000mAh și poate face față unei utilizări de peste 24h. Și deși dispune de o serie impunătoare de comunicații wireless precum Wi-Fi 6, Bluetooth 5.0, NFC și GPS, cireașa de pe tort rămâne Samsung Galaxy S21 5G.
Înregistrează momente fascinante în 8K
Există o mulțime de modalități de a crea imagini spectaculoase cu Galaxy S21 și camera principală triplă de 64MP, 12MP și respectiv alți 12MP. Pentru formatele video în 8K există o varietate de module, precum cel standard, slow motion, hyperlapse și cel cu efect cinematografic. Iar pentru fotografii de o calitate uimitoare și detaliere impresionantă în lumină slabă nu ezita să folosești Night Mode. Portretele realizate pe acest device nu au arătat niciodată mai bine de atât și sunt numai potrivite de a fi publicate îndată pe Instagram, fără filtre adiționale.
Camera frontală de 10MP și o diafragmă de f/2.2 poate înregistra filmulețe video în 4K cu 60fps. Impresionant, nu?! În plus, aplicația instalată direct pe telefon îți pune la dispoziție mici baghete magice de retușare și aplicare a filtrelor. Ești gata să cucerești rețelele de socializare?
În prezent, smartphone-ul a devenit un accesoriu obligatoriu pentru orice persoană. Acest mic dispozitiv reușește să îndeplinească funcția de mijloc de comunicare, carnețel de notițe, instrument multifuncțional, cameră foto, media player, lanternă, un computer în miniatură și chiar o consolă de jocuri portabilă! Și da, smartphone-ul îți permite să te conectezi la internet oricând și oriunde. Știi și tu asta, e cam greu să îți imaginezi viața fără un asemenea device. În special, într-o lume în care orice secundă contează. Acum că știi încotro batem, fă-te comod și hai să vorbim mai mult despre smartphone-uri!
Atenție, întrebare! Care-i mai bun: „omulețul verde” sau „mărul mușcat”? Din păcate, răspunsul la această întrebare este o adevărată enigmă, dar pe care noi vom încerca să o descoasem.
Sistemul de operare al companiei Apple se poate mândri cu cel mai înalt nivel de securitate, o interfață intuitivă și ușor de utilizat, precum și cu cel mai înalt grad de optimizare. Evident, pentru toate aceste funcții și caracteristici trebuie să plătești, iar merele din coșul celor de la Apple sunt OMG cât de scumpe. Mai mult de atât, pentru a descoperi întreg potențialul sistemului iOS de pe un smartphone Apple, trebuie să faci parte din întreg ecosistemul Apple.
Platforma cu „omuleț verde” este cumva inferioară celei „cu măr” în ceea ce privește intuitivitatea interfeței, gradului de optimizare și nivelului de securitate. Cu toate acestea, Android îți pune la dispoziție un smartphone bun și ieftin care nu are nevoie de un întreg ecosistem pentru a funcționa pe deplin. Mai mult de atât, gama de smartphone-uri Android îți deschide o posibilitate uimitoare de personalizare.
Și cu Windows Phone OS cum rămâne? Cei de la Microsoft și-au îngropat sistemul de operare pentru smartphone-uri încă în 2019, fiind sfătuiți să treacă la Android sau iOS. Cam așa.
Display-ul este acea parte a smarphone-ului cu care urmează să interacționezi cel mai mult și vei fi uimit să afli câte varietăți ale tipurilor și formelor există. Deci, hai să facem puțină lumină. Un ecran cu o diagonală mare e bine, dar este extrem de important ca telefonul să se facă simțit comod în mână. Un rol important îl au și rezoluția afișajului și rata de împrospătare a imaginii.
Minimum acceptabil acum pe piață este considerat display-ul cu o rezoluție HD și o rată de refresh de 60Hz. Cu toate acestea, majoritatea modelelor se pot lăuda cu rezoluție Full HD cu o dinamică de upgrade al imaginii de până la 90, 120 sau 144Hz. Unele flagship-uri se impun prin rezoluții 2K sau chiar 4K. De asemenea, îți recomandăm să alegi un smartphone fără cadre. Au rămas cumva în secolul trecut și strică imaginea de ansamblu.
Vrei să faci un selfie, să surprinzi un peisaj impresionant sau doar să faci o poză la un document? Să ai o cameră foto bună este un adevărat musthave. Smartphone-urile moderne au parte de o varietate de module foto. Există opțiuni cu un modul, două, trei sau chiar cinci senzori. În plus, fiecare senzor are funcții diferite:
Din fericire, în prezent smartphone-urile de top și cele bugetare se bat pentru un loc de frunte printre cele mai bune camere.
Aici totul este extrem de simplu. Îți mai aduci aminte când îți spuneam că un smartphone este un computer în miniatură? Prin urmare, când te întrebi ce smartphone să alegi ar trebui să te ghidezi după aceleași principii ca atunci când alegi un laptop. Astfel, în primul rând atragem atenție la procesor, memorie RAM, cantitatea de memorie încorporată și capacitatea bateriei. Cu cât e mai mare capacitatea memorie și a bateriei, iar nuclee în procesor sunt mai multe, cu atât mai rapid va fi smartphone-ul. Mai multe informații la acest capitol, citește în ghidul nostru: #Cum alegi smartphone-ul ideal?.
Vrei cel mai bun smartphone la cel mai bun preț? Bine ai venit la Darwin! La noi găsești cele mai bune smartphone-uri Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei, OnePlus și mulți alți producători. Ți-au mai rămas careva întrebări? Consultanții noștri specializați te vor ajuta cu alegerea. Mai mult de atât, îți oferim prețuri avantajoase, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Baftă la cumpărături!
De ce Samsung Galaxy S21 | S21 +| S21 Ultra la DARWIN? |
|
🚛 Livrare rapidă | ✅ Prin Moldova! |
💰 CashBack | ✅ La orice cumpărătură! |
↪ Trade-in | ✅ Rapid și avantajos! |
⭐ Program de fidelitate | ✅ Darwin Club |
🤘 Promoții | ✅ Produse la preț avantajos |
👌 Asigurare | ✅ Opțiunea SmartProtection |