ro ru
Filtre
Producător
Preţ
-
Tip
Viteza max
Autonomia de parcurgere
Capacitate acumulator
Diametrul roții
Culoare
Filtre
#Stoc limitat
#Produs popular
94 lei lunar 2 299 lei
#Stoc limitat
#Produs popular
94 lei lunar 2 299 lei
#Produs popular

Hoverboard GaokeTimes R6 Black

700 W, 10 km/h, până la 20 km
98 lei lunar 2 399 lei
#Stoc limitat
#Produs popular

Hoverboard GaokeTimes R6 Blue

700 W, 10 km/h, până la 20 km
98 lei lunar 2 399 lei
#Stoc limitat

Hoverboard Hiper Mini S4 Multicolor

2 x 350 W, 15 km/ h, până la 15 km
114 lei lunar 2 799 lei
#Produs popular

Hoverboard InMotion Hovershoes x1 Black

500 W, 10 km/h, până la 4.5 km
7 499 lei
-2 500 lei
4 999 lei

Ce este hoverboard?

Hoverboard este o versiune electrică a skateboard-urilor convenționale și una dintre cele mai populare unități de transport în rândul tinerilor cool. Oricine se încumetă să urce pe el este pus în fața testului de echilibru și asta pentru că hoverboard electric este o placă giroscopică cu o singură pereche de roți laterale, mișcarea căruia se efectuează în totalitate cu ajutorul picioarelor. Cu toate acestea, pe piață poți întâlni modele clasice de hoverboard fără mâner și cele cu mâner. Să vedem însă care-i diferența.

hoverboard clasic

Hoverboard clasic

Cea mai întâlnită și populară versiune a acestui transport electric are un corpus de mărime medie și două roți laterale. Dimensiunea roților poate varia între 6,5 inch – hoverboard de copii sau pentru persoane cu mai puțină experiență și 8,5-10 inch pentru „maeștri” în domeniu.

hoverboard wit miner

Hoverboard cu mâner

Acest model seamănă izbitor de mult cu un segway datorită mânerului care oferă un plus de confort și mai multă stabilitate utilizatorului. Mânerul poate fi unul reglabil și poate ajunge de la genunchi, până la abdomen.

hoverboard with chair

Hoverboard cu scaun

Deși diferă total de construcția și modul de utilizare a unui hoverboard normal, face parte din aceeași categorie. Modelul cu scaun are 3 roți: două din spate și una din față și un suport pentru picioare. Aici nu mai trebuie să-ți bați capul de echilibru.

Cum lucrează un hoverboard?

Pe cât de simplă nu ar părea construcția unui hoverboard bun, pe atât de neîndemânatică poate fi experiența celui care urcă pentru prima oară pe acest dispozitiv. Hoverboard-ul are la bază o platformă cu două spații delimitate care prevăd așezarea picioarelor. Dedesubt avem o baterie reîncărcabilă care permite atingerea unor viteze de câteva zeci de kilometri pe oră și o serie de senzori – giroscopuri. Acești senzori sunt responsabili de detectarea greutății persoanei care urcă pe hoverboard, încercând să asigure echilibru tânărului „pilot”. Pentru a porni din loc acest transport, ai nevoie doar să miști corpul înainte, înapoi sau pe lateral, totul depinde de tine și încotro vrei să o înclini.

eco friendlly
hoverboard size kg

Cum lucrează un hoverboard?

  • EcoFriendly 100%. Hoverboard-ul este cea mai îndemânatică și „curată” unitate de transport pentru că e 100% electrică. Unitatea este prietenoasă cu mediului și are parte de o autonomie sporită care îți permite să te bucuri de cele mai lungi și neobișnuite promenade.
  • Un plus pentru sănătate. Știai că aceste plăci giroscopice aduc un plus beneficiu sănătății tale? Ei bine, a venit timpul să afli că hoverboard-ul este un bun exercițiu cardio care ajută la coordonarea mișcărilor, îmbunătățirea posturii și întărirea mușchișorilor.
  • Mereu împreună. Hoverboard-ul nu cântărește mai mult de 10 kilograme și este extrem de compact. Astfel, îl poți lua cu tine oriunde ai merge. Sigur întrece în beneficii o trotinetă sau o bicicletă pe care îți iese sufletul până le ridici la etajul 6-7.
  • Mereu conectați. Un hoverboard cu Bluetooth îți pune la dispoziție cele mai importante date legate de autonomie, stare generală a transportului și control asupra luminilor LED prin intermediul unui smartphone. Cele care au parte și de difuzoare încorporate îți permit să folosești funcția Bluetooth pentru a asculta muzică direct de pe hoverboard.

Cumpără un hoverboard original la Darwin

Cauți unități de transport pentru tineri cool la prețuri și mai cool? Bine ai venit la Darwin! Aici ai parte de cea mai variată gamă de hoverboad-uri de la cei mai buni producători: RoadKing, Hiper, InMotion sau GaokeTime, la cele mai atrăgătoare prețuri. Comandă online hoverboard pe darwin.md și ai parte de cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova.

Vrei să-l cumperi pe cel mai bun, dar nu știi cum? Citește: Cum să alegi un hoverboard pe darwin.md. Baftă la cumpărături!

De ce Hoverboard-uri la DARWIN?
🚚 Livrare rapidă ✅ Prin Moldova❕
💰 CashBack ✅ La orice cumpărătură❕
↪ Trade-in ✅ Rapid și avantajos❕
⭐ Program de fidelitate ✅ Darwin Club
✌ Promoții ✅ Produse la preț avantajos
👌 Asigurare ✅ Opțiunea SmartProtection

Nu găsești produsul?

Te ajutăm noi. Sună 060 78 22 23

sau solicită apel

Hai să discutăm
Comandă apel