ro ru
photo Cum să alegi un hoverboard?

Cum să alegi un hoverboard?

Se pare că avem un concurent pe cinste aici! Dă la o parte trotineta, bicicleta, rolele și urcă pe un hoverboard electric! Nu ai încă unul? Stai pe-aproape și noi te ajutăm să-l alegi. Să trecem la treabă!

Ce este un hoverboard?

Hoverboard-ul este un transport electric care pune la încercare echilibrul oricărei persoane care se încumetă să urce pe acesta. Placa giroscopică se deosebește printr-un corpus relativ compact, o pereche de roți și lipsa volanului. Prin urmare, principiile de conducere diferă semnificativ de cele de pe o trotinetă sau scuter.

hoverboard nou

Cum să conduci un hoverboard?

Principala provocare cu hoverboard-urile este să înveți cum să stai și să echilibrezi. Pentru mulți, această etapă este un adevărat test. Cu toate acestea, nu disperați, amintiți-vă primele ori pe bicicletă. Deci, cu calm, acum vă vom învăța să stați ferm pe hoverboard și, în curând, veți tăia străzile orașului dvs. pe el.

Deci, avem o platformă pe care veți sta și o pereche de roți conectate la motoare. Și cum o gestionezi? Este foarte simplu, îți vei controla picioarele! Acesta este motivul pentru care el și giroscoapul îmbarcă pentru cele mai mici modificări ale echilibrului dvs. Înclinați-vă înainte pentru a accelera sau înapoi pentru a frâna. Viteza depinde în mare măsură de unghiul de înclinare al corpului, iar ridicarea exactă va încetini. Ei bine, dacă doriți să virați la stânga sau la dreapta, împingeți ușor piciorul pe margine. După cum puteți vedea, nimic complicat! Chiar dacă nu ați patinat sau skateboard, nu veți avea nevoie de maximum 10 minute pentru a vă simți confortabil. Doar incearca!

hoverboard cumpără in chisinau recenzii hoverboard

Cum să alegi un hoverboard?

Așadar, ne-am dat seama ce este un scuter giroscopic și cum să îl conducem, să încercăm să alegem modelul potrivit. Iată câteva considerații generale de luat în considerare atunci când începeți o plimbare.

Cadru

Înainte de a cheltui bani pe un scuter, ar trebui să vă asigurați că corpul nu se fisurează sub greutatea dvs. la prima lovitură. Da, aproape toate hoverboard-urile sunt din plastic, singura diferență constă în nivelul de rezistență. Astfel, standardul HIPS este potrivit pentru adolescenți sau adulți, iar standardul PS este pentru copii.

gyroboard cumpăra ieftin

Mărimea roții

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui tip de scuter este dimensiunea roții. Sarcina maximă și viteza hoverboardului depind de acestea. Următoarele dimensiuni ale roților sunt disponibile astăzi:

încărcare gyroboard
 • 4,5 inch. Această dimensiune se găsește pe hoverboard-urile pentru copii. Bineînțeles, nu există amortizare aici și nu va face față drumurilor accidentate. Ei bine, viteza maximă pe care o poate dezvolta un scuter este de 8 km / h.
 • 6.5 inch. Una dintre cele mai populare dimensiuni pentru scuterele de oraș. Se poate accelera la 10-15 km / h, cu toate acestea, pot apărea probleme minore cu nereguli pe șosea.
 • 8 inch. Cea mai bună opțiune având în vedere drumurile noastre accidentate. În plus, puteți accelera la 20 km / h.
 • 10 inch. În cazul în care vă decideți să tăiați un gyroboard off-road. Are o amortizare eficientă și poate accelera peste 20 km / h.

Viteză

După cum am spus mai devreme, diametrul roților afectează viteza, dar depinde și de puterea motorului. Dar aici trebuie să știți când să vă opriți. Pentru un copil, un motor cu o putere maximă de 500 W este suficient pentru a reduce probabilitatea de rănire sau accident pentru un copil. Dar pentru un adult sau un adolescent, un hoverboard cu o putere de 700 wați sau mai mult este potrivit. Bineînțeles, nu puteți seta un record de viteză pe un astfel de motor, dar 12-16 km / h este, de asemenea, o viteză bună.

Autonomie

Cât va dura vehiculul dvs. depinde de dimensiunea bateriei. Astăzi, puteți găsi două opțiuni pentru scuterele hoverboard: cu o baterie și cu două. Acestea din urmă, apropo, sunt concepute pentru călătorii lungi și pot rezista la 20-25 km de pistă. Durata de încărcare a dispozitivului este în medie de până la 2 ore de la o priză de 220 V. Nu uitați să acordați o atenție specială producătorului bateriei. De obicei, cele mai fiabile provin de la mărci cunoscute.

placa giroscopica pentru adulti

Siguranță

Hoverboardul este periculos sau nu? Nu mai periculos decât un scuter sau o bicicletă! Nimeni nu este ferit de căderi, denivelări și întâlniri cu copaci. Așadar, vă recomandăm să vă echipați cu o cască și o pereche de cotiere și genunchiere. Și, bineînțeles, luați ceva timp pentru a practica. Unele modele mai ieftine nu reacționează foarte repede la comenzi și, uneori, se pot opri spontan, deci este mai bine să nu economisiți bani aici.

Funcții suplimentare

Pe lângă faptul că gyroboard oferă multe emoții pozitive, acesta poate avea și o serie de funcții interesante care îl fac și mai interesant și mai convenabil să-l folosiți. Aici sunt câțiva dintre ei:

 • Indicator de nivel de încărcare a bateriei, care indică faptul că dispozitivul este descărcat și necesită alimentare;
 • Boxe Bluetooth care vă permit să vă bucurați de melodiile preferate din lista de redare;
 • Luminile cu LED-uri pentru iluminarea traseului plimbărilor de seară;
 • USB pentru reîncărcarea oricărui alt dispozitiv de pe bateria hoverboard;

De ce să cumpărați o placă giroscopică?

Avantaje

 • Placa giroscopică este compactă și vă permite să o luați cu voi oriunde mergeți (greutatea nu depășește 11 kg);
 • Utilizarea sa întărește mușchii, îmbunătățește postura, coordonează mișcările și este un bun exercițiu cardio;
 • Autonomie sporită, vă permite să vă bucurați de plimbări lungi.

Dezavantaje

 • Construcția pe roți nu oferă cel mai înalt nivel de amortizare;
 • Conducerea pe teren neuniform poate fi periculoasă.

Cât costă un hoverboard?

Prețul unui nou hoverboard variază între 2500 și 6000 de lei. Și, după cum sunteți obișnuiți, cele mai bune oferte pot fi găsite exclusiv în magazinul de gadgeturi darwin.md. Vino, testează și alege modelul potrivit!

FAQ

Alegerea unui gyroboard pentru un copil este o ocupație responsabilă. Și este imposibil să o explicați în două cuvinte, așa că vă recomandăm să citiți ghid pentru alegerea gyroboards!

Gyroboard sau gyro scooter, aceasta este întrebarea! De fapt, nu există nicio întrebare, deoarece vorbim despre același dispozitiv. Aceste cuvinte sunt pur și simplu sinonime.

DARWIN, desigur! Unde altundeva ?! Doar aici veți găsi cel mai larg sortiment trotinete giroscopice și gyroboards la cele mai bune prețuri din Moldova!

Gyroboards sunt un mijloc de transport incredibil de popular, așa că astăzi există destul de mulți producători buni. Printre acestea se numără:

Hai să discutăm
Comandă apel