ro ru
photo 11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului
03-11-2022

11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului

Știai că 11.11, cunoscută sub numele de Singles Day, a devenit o sărbătoare neoficială de cumpărături în China și nu numai? În această zi, poți profita de prețuri incredibil de mici datorită magazinelor online care au transformat-o în Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Indiferent de originea sa, un lucru este cert: reducerile te așteaptă anume pe tine!

Când este vorba de reduceri mari, Darwin este în fruntea tuturor! Prin urmare, pentru tine am pregătit ceva special REDUCERI până la 50% de 11.11 la toate categoriile de produse regăsite în asortiment! Interesat? Citește în continuare!

singles day

Singles Day sau Black Friday în stil chinezesc

Interesant lucru, Singles Day, sau așa cum e numită în chineză „Vinerea Neagră” este pe 11 noiembrie. Și această dată nu a fost aleasă întâmplător. China ia în serios numerologia și numerele magice. Patru de 1 simbolizează persoanele necăsătorite și aduc noroc și prosperitate. Se crede că 11.11 este una dintre cele mai de succes zile ale anului pentru începerea de noi relații și cunoștințe noi. Această idee a fost inventată de studenții uneia dintre universitățile din Nanjing în anii 90 ai secolului XX. După absolvirea universității, nu au încetat să sărbătorească această sărbătoare, iar în timp s-a răspândit în întreaga societate.

În 2009, Alibaba Group a venit cu ideea de a profita de această sărbătoare națională și de a organiza un adevărat maraton de reduceri nebunești pe platformele sale. Aceste platforme includ giganți precum:

  • AliExpress,
  • Alibaba,
  • Tmall,
  • TaoBao.

Și putem spune cu siguranță că acțiunea lor a fost o adevărată explozie. Treptat, alte platforme chineze s-au alăturat ideii, iar până în 2013, magazinele din afara Chinei au preluat ideea. Așa că Singles Day s-a transformat în Shopping Day.

singles day

Ce te așteaptă de Ziua Mondială a Cumpărăturilor?

Încă mai întrebi?! Ți-am pregătit 3 zile de REDUCERI la întreg asortimentul de gadget-uri și electronice! Acum găsești smartphone-uri, tablete, laptop-uri, PC-uri, televizoare, gadget-uri, transport electric și multe alte produse cu o reducere de până la 50%!

Te-ai hotărât deja ce vrei să cumperi, dar ești îngrijorat că bunurile ar putea dispărea instantaneu? Ne-am ocupat de asta în avans! Selectează ofertele cu hashtag-ul #11.11 și adaugă-le în coș. Îți vom trimite prompt o notificare prin e-mail de îndată ce începe vânzarea! Așa că vei avea timp, cu siguranță, să cumperi tot ce ai visat de atâta timp! Nu rata moment, pentru că atunci când reducerile vor fi activate, vor fi mulți cumpărători antrenați în maratonul reducerilor!

Până la startul reducerilor de Online Shopping Day la Darwin au rămas zile numărate! Profită de ocazie! Te așteptăm!

Evidențiază data de 11.11.2023 cu roșu în calendarul tău și aventurează-te cu încredere spre cele mai tari promoții de la DARWIN.MD - magazinul tău de gadgeturi super tari!

FAQ

11 noiembrie este Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Pentru prima oară aceasta a fost organizată în 2009 de către platforma online „Alibaba Group”. De fapt, această Zi a Cumpărăturilor este o avalanșă a reducerilor pe care nu le poți rata.
În ultimul timp, tot mai multe magazine se alătură sărbătorii de 11 noiembrie. Fii sigur că Darwin se numără printre magazinele care îți vor pune la dispoziție cele mai mari și profitabile reduceri pe care nu le vei putea refuza.
Lanțul de magazine Darwin va sărbători Ziua Mondială a Cumpărăturilor începând cu miezul nopții, iar reducerile vor dura 3 zile.
Ce să procur de Ziua Mondială a Cumpărăturilor? De ce să nu începi cu acele gadgeturi și electronice la care ai visat atât de mult timp? Smartphone-uri, echipamente audio, televizoare, computere și tot felul de accesorii smart... Alegerea îți aparține!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel