photo 11.11 - cele mai tari REDUCERI ale anului
10-11-2020

11.11 - cele mai tari REDUCERI ale anului

Luna noiembrie ne pregătește treptat pentru nebunia dinaintea sărbătorilor de iarnă. Se pare că vom începe să umplem coșurile chiar din 11.11 – Ziua Mondială a Cumpărăturilor. De regulă, în această zi, marele magazine chineze și alte platforme online organizează un SALE a întregului asortiment de produse. În acest an, și online gadget store-ul darwin.md a pregătit ceva special pentru tine – reduceri de până la -50%!

Doar ONLINE, doar 24h! Procură gadget-uri și electronice la cele mai fierbinți prețuri. Te așteaptă o reducere impunătoare la sute de produse din următoarele categorii: smartphone-uri, tablete, laptop-uri, PC-uri și periferice, gadget-uri, televizoare și transport electric. Dacă încă nu te-ai decis ce ai de gând să cumperi la Darwin, fă-o chiar acum. Produsele participante la promoție sunt etichetate cu #11.11. Adaugă cumpărăturile în coș, iar noi îți vom trimite o notificare pe mail atunci când vom da start reducerilor. Fii pe fază! Doritori sunt mulți, produsele sunt limitate!

Încă puțin și dăm startul! 11.11 - Online Shopping Day! Te așteptăm! 🤜 Reduceri 11.11

Notează ziua de 11.11 în calendarul tău și fii sigur că nu vei scăpa din vedere acest BIG SALE.

FAQ

11 noiembrie este Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Pentru prima oară aceasta a fost organizată în 2009 de către platforma online „Alibaba Group”. De fapt, această Zi a Cumpărăturilor este o avalanșă a reducerilor pe care nu le poți rata.
În ultimul timp, tot mai multe magazine se alătură sărbătorii de 11 noiembrie. Fii sigur că Darwin se numără printre magazinele care îți vor pune la dispoziție cele mai mari și profitabile reduceri pe care nu le vei putea refuza.
Lanțul de magazine Darwin va sărbători Ziua Mondială a Cumpărăturilor începând cu miezul nopții, iar reducerile vor dura exact 24 de ore.
Ce să procur de Ziua Mondială a Cumpărăturilor? De ce să nu începi cu acele gadgeturi și electronice la care ai visat atât de mult timp? Smartphone-uri, echipamente audio, televizoare, computere și tot felul de accesorii smart... Alegerea îți aparține!

Comentarii

Vrei să te sunăm în 30 sec?