photo 11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului
01-11-2021

11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului

Știai că există o zi oficială a „burlacilor”? Știai că poți cumpăra în această zi lucruri cu o reducere pe cinste? Da da, Ziua Burlacilor sau Singles Day, sărbătorită tradițional în China, în data de 11 noiembrie, s-a transformat treptat în Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Ei bine, chiar dacă nu e tocmai o „sărbătoare”, reducerile sunt reale!

Bine înțeles, atunci când vine vorba de mega reduceri, Darwin nu poate sta deoparte! Prin urmare, am pregătit special pentru tine REDUCERI 11.11 de până la -50% la toate categoriile de produse regăsite în asortiment! Interesat? Citește în continuare!

single day

Singles Day sau Black Friday în stil chinezesc

Ideea de a sărbători Singles Day s-a născut în mintea unor studenți ai universității din Nanjing în anii 90’ ai secolului XX. Apropo, data de 11.11 nu este aleasă întâmplător. China are o dragoste aparte față de numerologie și cifre magice, per general. Astfel, cele patru unități simbolizează oamenii lipsiți de un suflet pereche și sunt menite să aducă noroc și prosperitate. Mai mult de atât, se crede că această zi este cea mai reușită zi din an pentru a începe o relație sau a face noi cunoștințe. Totuși, întorcându-ne la studenți, aceștia au continuat să sărbătorească această zi și după absolvirea facultății, răspândind această tradiție în întreaga societate.

În 2009, Alibaba Group a decis să profite de această frumoasă dată în calendar dând startul unor reduceri nebune pe platformele AliExpress, Alibaba, Tmall și TaoBao. Să spui că a avut succes – practic nu ai spune nimic. A fost un adevărat “BOOM”! Treptat în acțiune au intrat și alte platforme populare în China, iar, începând cu 2013, Singles Day a trecut hotarele țării și s-a transformat în Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Firește, Darwin a intrat și el în joc!

purchases day

Ce ne așteaptă de Ziua Mondială a Cumpărăturilor?

Încă mai întrebi?! Special pentru tine am pregătit 24 de ore de REDUCERI la întreg asortimentul de gadget-uri și electronice! Ce include lista? Smartphone-uri, tablete, laptop-uri, PC-uri, televizoare, gadget-uri, transport electric și multe altele!

Deja știi ce ți-ai dori să cumperi dar ți-e frică că ți-o va lua cineva pe dinainte? Ne ocupăm noi de asta! Ochește produsele dorite cu hashtag-ul promoțional #11.11 și adaugă-le în coș. Noi vom avea grijă să-ți trimitem o notificare prin poștă odată ce dăm startul vânzărilor! Fii sigur – produsul la care visai e deja în mâinile tale! Nu ezita, totuși, să fii pe fază! Doritori sunt mulți, produsele sunt limitate!

Până la startul reducerilor de Online Shopping Day la Darwin au rămas zile numărate! Profită de ocazie! Te așteptăm!

Ahhh da... Ar fi bine să-ți notezi cu roșu în calendar ziua de 11.11, pentru a nu rata nici o ofertă promoțională pe gadget store-ul DARWIN.MD!

FAQ

11 noiembrie este Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Pentru prima oară aceasta a fost organizată în 2009 de către platforma online „Alibaba Group”. De fapt, această Zi a Cumpărăturilor este o avalanșă a reducerilor pe care nu le poți rata.
În ultimul timp, tot mai multe magazine se alătură sărbătorii de 11 noiembrie. Fii sigur că Darwin se numără printre magazinele care îți vor pune la dispoziție cele mai mari și profitabile reduceri pe care nu le vei putea refuza.
Lanțul de magazine Darwin va sărbători Ziua Mondială a Cumpărăturilor începând cu miezul nopții, iar reducerile vor dura exact 24 de ore.
Ce să procur de Ziua Mondială a Cumpărăturilor? De ce să nu începi cu acele gadgeturi și electronice la care ai visat atât de mult timp? Smartphone-uri, echipamente audio, televizoare, computere și tot felul de accesorii smart... Alegerea îți aparține!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel