photo 11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului
03-11-2022

11.11 Online Shopping Day – cele mai tari reduceri ale anului

Știai că există o zi oficială a „burlacilor”? Dar că poți cumpăra în această zi lucruri cu o reducere pe cinste? Da da, Ziua Burlacilor sau Singles Day, sărbătorită tradițional în China, în data de 11 noiembrie, s-a transformat treptat în Ziua Internațională a Shoppingului. Ei bine, chiar dacă nu e tocmai o „sărbătoare”, reducerile sunt reale!

Bine înțeles, atunci când vine vorba de mega reduceri, Darwin nu poate sta deoparte! Prin urmare, am pregătit, special pentru tine, REDUCERI până la 50% de 11.11 la toate categoriile de produse regăsite în asortiment! Interesat? Citește în continuare!

singles day

Singles Day sau Black Friday în stil chinezesc

Ideea de a sărbători Singles Day s-a născut în mintea unor studenți ai universității din Nanjing în anii 90’. Apropo, data de 11.11 nu a fost aleasă întâmplător. China are o dragoste aparte față de numerologie și cifre magice, per general. Astfel, cele patru unități simbolizează oamenii lipsiți de un suflet pereche și sunt menite să aducă noroc și prosperitate. Mai mult de atât, se crede că această zi este cea mai reușită zi din an pentru a începe o relație sau a face noi cunoștințe. Totuși, întorcându-ne la studenți, aceștia au continuat să sărbătorească această zi și după absolvirea facultății, răspândind această tradiție în întreaga societate.

În 2009, Alibaba Group a decis să profite de această frumoasă dată în calendar dând startul unor reduceri nebune pe următoarele platforme:

  • AliExpress,
  • Alibaba,
  • Tmall,
  • TaoBao.

Să spui că a avut succes – practic nu ai spune nimic. A fost un adevărat “BOOM”! Treptat în acțiune au intrat și alte platforme populare în China, iar începând cu 2013 Singles Day a trecut hotarele țării și s-a transformat în Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Firește, Darwin a intrat și el în joc!

singles day

Ce te așteaptă de Ziua Mondială a Cumpărăturilor?

Încă mai întrebi?! Ți-am pregătit 3 zile de REDUCERI la întreg asortimentul de gadget-uri și electronice! Acum găsești smartphone-uri, tablete, laptop-uri, PC-uri, televizoare, gadget-uri, transport electric și multe alte produse cu o reducere de până la 50%!

Știi deja ce ți-ai dori să cumperi, dar ți-e frică că ți-o poate lua cineva pe dinainte? Ne ocupăm noi de asta! Ochește produsul dorit cu hashtag-ul promoțional #11.11 și adaugă-l în coș. Noi vom avea grijă să-ți trimitem o notificare prin poștă odată ce dăm startul vânzărilor! Fii sigur – produsul la care visai e deja în mâinile tale! Nu ezita, totuși, să fii pe fază! Doritori sunt mulți, produsele sunt limitate!

Până la startul reducerilor de Online Shopping Day la Darwin au rămas zile numărate! Profită de ocazie! Te așteptăm!

Ahhh da... Ar fi bine să-ți notezi cu roșu în calendar ziua de 11.11.2022, pentru a nu rata nici o ofertă promoțională pe gadget store-ul DARWIN.MD!

FAQ

11 noiembrie este Ziua Mondială a Cumpărăturilor. Pentru prima oară aceasta a fost organizată în 2009 de către platforma online „Alibaba Group”. De fapt, această Zi a Cumpărăturilor este o avalanșă a reducerilor pe care nu le poți rata.
În ultimul timp, tot mai multe magazine se alătură sărbătorii de 11 noiembrie. Fii sigur că Darwin se numără printre magazinele care îți vor pune la dispoziție cele mai mari și profitabile reduceri pe care nu le vei putea refuza.
Lanțul de magazine Darwin va sărbători Ziua Mondială a Cumpărăturilor începând cu miezul nopții, iar reducerile vor dura 3 zile.
Ce să procur de Ziua Mondială a Cumpărăturilor? De ce să nu începi cu acele gadgeturi și electronice la care ai visat atât de mult timp? Smartphone-uri, echipamente audio, televizoare, computere și tot felul de accesorii smart... Alegerea îți aparține!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel