ro ru
photo Prezentarea Apple 2022: iPhone 14, Apple Watch Series 8 și AirPods Pro 2
08-09-2022

Prezentarea Apple 2022: iPhone 14, Apple Watch Series 8 și AirPods Pro 2

Uite că cel mai așteptat eveniment din acest an a trecut cu succes. Prezentarea Apple 2022 de la începutul acestei toamne a adus cu sine o serie de noi device-uri actualizate. Printre acestea noile smartwatch-uri Watch Series 8, căștile wireless AirPods 2 și cel mai important - noua generație de flagship-uri iPhone 14. Cu ce se pot lăuda noile dispozitive și când vor apărea în vânzare? Citește în continuare!

Noua generație iPhone 14

Evident vom începe cu cireașa de pe tort și anume seria iPhone 14. Anul acesta cei de la Cupertino au pregătit aceleași patru smartphone-uri, doar că de data asta fără iPhone 14 mini. În schimb, vor fi disponibile următoarele modele:

Modele de bază sunt iPhone 14 și iPhone 14 Plus care comparativ cu versiunile din anul trecut aproape că nu înregistrează schimbări. Apple iPhone 14 are același display cu „breton” și o diagonală de 6,1 inch, în timp ce „Plus” are o diagonală mai mare de tocmai 6,7 inch. Și în acest an cipul A15 a devenit inima noilor smartphone-uri. Totuși, cei de la Apple promit o performanță îmbunătățită.

Printre schimbările majore se poate distinge: o cameră principală actualizată care captează acum cu 49% mai multă lumină, un modul Action îmbunătățit și o cameră frontală cu un nou sistem de focalizare. Mai mult de atât, smartphone-urile vor putea trimite mesaje de urgență prin satelit. Destul de mișto, nu?

ihpone14 pro pro max

Să trecem acum la iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Primul lucru care îți va atrage atenția este absența bretonului convențional cu care ne-am obișnuit până acum. Acesta a fost înlocuit cu un decupaj sub forma unei pastile care găzduiește camera selfie. Apropo, versiunile „Pro” și cele de bază au aceleași dimensiuni. Atât, Apple iPhone 14 Pro, cât și 14 Pro Max sunt alimentate de noul cip Apple A16 și au primit un senzor principal de 48 MP cu telefoto zoom X2 și o matrice de 2 ori mai sensibilă la lumină.

ihpone14 pro max pink

Seria Apple Watch

Următoarele în listă – ceasurile inteligente Apple. Noua generație Apple Watch Series 8 vine să ofere utilizatorilor o funcționalitate sporită pentru monitorizarea stării de sănătate, inclusiv cea a femeilor. Cea mai tare actualizare ține însă de senzorii care acum sunt mult mai preciși în determinarea poziției corpului. În cazul unui accident grav smartwatch-ul va fi capabil să determine poziția nefirească a corpului cu ajutorul funcției „Crash Detection”. De asemenea, ceasul va avea grijă să raporteze cazul către serviciul de urgență. Totuși, suntem încă destul de confuzi cu privire la utilizarea acestei funcții în Moldova. Într-un final, noua serie de smartwatch-uri este compusă din:

watch ulitra se2

Versiunea de top Apple Watch Ultra va primi o carcasă din titan de 49 mm, încă un difuzor și un buton programabil suplimentar. În plus, Apple Watch Ultra va avea câțiva senzori adiționali. Bugetarul Apple Watch SE 2 a primit un corpus mai simplu, umplutura însă nu diferă prea mult de versiunea premium.

AirPods Pro 2

La desert – o pereche de căști wireless de la Apple. Noile AirPods Pro 2 au primit un cip nou-nouț H2 responsabil de reducerea avansată a zgomotului ambiant și o redare îmbunătățită a muzicii. În plus, căștile se bucură de noi difuzoare, o autonomie mai bună care va rezista până la 6 ore de redare a muzicii și un modul de control al volumului cu ajutorul gesturilor. Nici case-ul nu a fost ignorat. Acum acesta are parte de un difuzor care îi va permite să scoată sunete atunci când căștile fie sau încărcat, fie nu pot fi găsite.

airpods pro 2

Deci, cum îți par noile device-uri? Deja visezi la un nou iPhone, smartwatch sau o pereche de căști? Atunci, rămâi cu ochii pe newsletter-ul nostru! Fii primul care află cele mai actuale noutăți și cum poți beneficia de reduceri și oferte speciale. Apropo, noile device-uri Apple se așteaptă în vânzare începând cu 16 septembrie. Nu rata ocazia să fii primul proprietar al noilor gadget-uri!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel