ro ru
photo TOP 5 cele mai așteptate gadgeturi în 2020
26-03-2020

TOP 5 cele mai așteptate gadgeturi în 2020

#1 Apple iPhone 12

Apple iPhone 12

Mărul Celebru sau Mărul Mușcat, cum i se mai spune, a capturat piața gadgeturilor cu produsul său îndrăgit Apple iPhone, care, prin apariția sa, inspiră celelalte branduri să creeze capodopere tehnologice similare. Nu e de mirare, pentru că Apple tinde să-și diversifice gama de produse și anual lansează noi smartphone-uri cu specificații de top. Tocmai de aceea, în luna septembrie a anului 2020, ne așteaptă o apariție spectaculoasă a unui gadget de generație nouă. Este vorba despre iPhone 12.

Conform tradiției, la fiecare 3 ani, Apple face un update la tot ce ține de specificații, design și însuși conceptul dispozitivelor. Informațiile zboară pe Internet și se vehiculează precum că al 12-lea Măr va avea aceleași dimensiuni ca cele din 2019, iar marginile vor fi mai drepte și mai dure, iar carcasa mai subțire. În ceea ce privește specificațiile tehnice, producătorii au decis să ne mai țină în suspans.

#2 AirPods 2020

AirPods 2020

Dacă la începutul anului 2019 exista un singur set de căști AirPods, acum sunt deja trei: căști simple AirPods, AirPods cu încărcare Wireless și AirPods Pro

În luna septembrie ne așteaptă AirPods Pro Lite. Aici avem de-a face cu o calitate a sunetului și rezistența la apă îmbunătățite, în comparație cu celelalte modele. Fanii Apple se pot bucura de noile accesorii, conectându-le cu ușurință la mult așteptatul iPhone 12 sau celelalte gadgeturi de la același brand.

#3 MacBook Pro 2020

MacBook Pro 2020

În 2019, Apple deja a făcut câteva update-uri pentru MacBook Pro, însă acum vorbim despre îmbunătățiri mult mai evidente decât cele din trecut. Avem un ecran mai larg și un nou design la tastatură, care cu siguranță vor uimi fanii, dar frumusețea nu e singurul punct forte al acestui laptop. În modelul generației 2020 ne așteaptă o surpriză mai plăcută decât ne-am așteptat. Inginerii de la Apple ne uimesc cu o durată prelungită a funcționării noului gadget. Bateria de 100W ne va oferi tocmai 11 ore de utilizare. În privința acestui aspect, trebuie să fim răbdători și să așteptăm alte update-uri pe care ni le pregătește Apple pentru celelalte modele de Macbook, în a doua jumătate a anului.

#4 Samsung Galaxy S20

Samsung Galaxy S20

Rivalul lui Apple nu se lasă bătut și continuă cu lansarea dispozitivelor atât cu specificații de top, cât și a celor bugetare. Producătorii coreeni au mai făcut-o și anul trecut, însă în 2020 ne așteaptă două produse care ne vor surprinde plăcut. După succesul lui Samsung Galaxy S11, inginerii companiei lansează un produs cu adevărat revoluționar, de data aceasta cu un alt nume – Galaxy S20. Cu un procesor Exynos 990 plus un display Infinity-0 Dynamic AMOLED și alte specificații de invidiat, smartphone-ul, cu siguranță, atrage chiar și atenția fanilor Apple.

Al doilea produs așteptat de la coreeni este un smartwatch cu design clasic – un stil ce nu va îmbătrâni niciodată. Numele de Galaxy Watch Noblesse ne spune aproape totul despre accesoriul anului 2020. După produsele lansate pe segmentul Sport, Samsung decide să țintească și spre sfera Business. În Internet nu s-au strecurat prea multe specificații tehnice despre acest gadget, se cunoaște doar că va fi în două dimensiuni, iar numele modelului este SM-R840.

#5 Xiaomi Mi 10

Xiaomi Mi 10

Brandul chinez Xiaomi lansează anual o mulțime de accesorii inteligente nu doar pentru oficiu, casă, dar și pentru hobby-uri. Nici la capitolul smartphone-uri nu rămâne în urmă. Anul acesta, Xiaomi ne va uimi cu o lansare destul de interesantă. Ne așteaptă un Xiaomi Mi 10 cu procesorul Qualcomm Snapdragon 865 și un display AMOLED de 6,57 inch. Cu memoria internă până la 512GB și capacitatea bateriei de 4500 mAh, noul Xiaomi va inunda indubitabil magazinele online de telefoane mobile și își va bucura fanii cu specificațiile sale, combinate cu un preț bun.

Se așteaptă un an plin de realizări și surprize frumoase în domeniul tehnologiilor informaționale, care nu trebuie ratate. Sfera high-tech nu încetează să ne uimească și să ne pună anual la dispoziție o mulțime de gadgeturi noi. Ca să nu ratezi nimic, vino la Darwin – magazinul tău de telefoane mobile în Chișinău – și află care gadgeturi ale brandurilor faimoase ți se potrivesc cel mai bine.

 

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel