ro ru
photo Apple a lansat noile modele iPhone 12: la numar 4 si dotate cu 5G
14-10-2020

Apple a lansat noile modele iPhone 12: la numar 4 si dotate cu 5G

Fanii “merișorului” demult au așteptat, ceilalți urmăreau cu interes, însă, este cert faptul că nimeni nu a rămas indiferent și cu sufletul la gură a așteptat această prezentare mai puțin obișnuită. Situația mondială a introdus unele schimbări în planurile celor de la Apple in format online, fara spectatori si practic fara invitati speciali, prezentarea totusi a cucerit inimile celor care au asteptat-o cu nerabdare.

La cateva minute dupa startul evenimentului, noi am urmarit lansarea smartphone-ului iPhone 12 cu 5G. Noul device dispune de margini si mai subtiri, pe langa aceasta, display-ul Super Retina XDR confera o intensitate deosebita a culorilor si a imaginii. Cum și era de așteptat au fost prezentate încă trei modele de smartphone-uri iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max. Informația prestată de insideri s-a adeverit – noul iPhone este dotat cu 5G, fapt ce ne bucură extrem de mult!

Display

Referitor la ecran, avem parte de unele surprize, astfel OLED-display a devenit și mai rezistent datorită protecției speciale Ceramic Shield. Ceea ce ține de diagonale 5,4 inch pentru iPhone 12 mini, 6,1 inch pentru iPhone 12 și iPhone 12 Pro și în cele din urmă 6,7 inch pentru modelul Pro Max.

iphone 12 display
camera iphone 12 pro

Camera

La capitolul camerei, compania Apple ne propune aceste modele cu o cameră dublă, identică cu cea a predecesorului. iPhone Pro și Pro Max reprezintă o excepție, ele vor fi propuse utilizatorilor cu o cameră triplă. Mai mult, acum datorită funcției Smart HDR 3 fotografiile tale vor arăta super cool, chiar dacă le realizezi în contact direct cu sursa luminii. În cazul în care, tu realizezi fotografii la nivel profesional, cei de la Apple ți-au pregătit ceva deosebit – regimul Apple ProRAW, cu el la sigur vei descoperi noile căi de creare a unor imagini cu adevărat superbe.

Diversitatea culorilor – încă un avantaj!

color iphone 12

Astfel, iPhone 12 și iPhone 12 mini – Black, White, Red,Blue, Green;

color iphone 12 pro

Modelele iPhone 12 Pro și iPhone 12 Pro Max se diferențiază în patru culori și anume: Graphite, Silver, Blue, Gold.

Pe lângă prezentarea ce a avut loc recent, compania Apple a făcut unele aluzii ce țin de posibila prezentare (a treia la număr) ce va avea loc în noiembrie. Publicului nu se dezvăluie lansarea căror dispozitive este preconizată pentru sfârșitul acestei toamne. Deocamdată, cei de la Apple au decis să ne țină în suspans. Ei bine, noi urmărim cu atenție informațiile propuse de insideri și de compania Apple. Și pentru a rămâne la curent cu toate actualitățile din lumea tehnologiilor moderne, noi îți propunem să fii cu ochii pe Darwin!

Alege iPhone-ul tău

iphone 12 mini
iPhone 12 Mini
Toate culorile
iphone 12
iPhone 12
Toate culorile
iphone 12 pro
iPhone 12 Pro
Toate culorile
iphone 12 pro max
iPhone 12 Pro Max
Toate culorile

FAQ

Deocamdată, pentru țara noastra nu au fost anunțate segmentele de prețuri pentru seria noilor Iphone 12. În pofida acestui fapt, noi vă asigurăm că prețurile nu se vor diferenția esențial de la cele propuse de compania Apple.
Atât iPhone 12 cât și iPhone 12 Mini sunt dotate cu două camere, ambele cu o rezoluție de 12 Mp. La fel, noul iPhone are și o cameră frontală, cu rezoluție de 12 megapixeli.
La acest capitol, trebuie să faci decizia în dependență de necesitățile tale și cu referire la propriile așteptări. iPhone 12 mini se diferențiază după caracteristici, însă nu în mod general. Și odată ce ai nevoie de un smartphone performant, însă nu dorești să plătești mai mult, nu te complica! iPhone 12 mini, este o variantă tocmai bună pentru a savura calitatea și performanța!
Deocamdată, nu poți procura noul iPhone direct la magazine. Totuși, pe site-ul darwin.md poți plasa o precomandă, specificând datele. Astfel, poți fi sigur că vei primi un smartphone de top de la producători oficiali și vei fi printre primii deținători a noului iPhone 12 în Moldova. Nu ezita, plasează acum precomanda pe site-ul darwin.md!

Comentarii

Hai să discutăm
Comandă apel