ro ru
photo Asigurarea gadgeturilor – inovația care îți protejează cumpărăturile
01-04-2020

Asigurarea gadgeturilor – inovația care îți protejează cumpărăturile

Gadget-urile adesea au tendința să nimerească în accidente. Întotdeauna le scăpăm peste podele sau și mai rău - în apă. De câte ori fisura nou-apărută era un motiv pentru panică și cât de tare a suferit bugetul nostru de nevoia procurării unui nou telefon? Suntem siguri că mai mulți dintre voi s-au confruntat cu o astfel de situație neplăcută.

Anume din acest motiv, Darwin vine cu un serviciu revoluționar și unic în felul său - Smart Protection.

Din păcate încă nu a fost inventat un device cu calități extraordinare, ce ar nivela situațiile de risc pe cât se poate de rapid. Totuși, știm noi cum să-i faci o favoare sistemului nervos și să eviți cheltuielile în plus. Darwin îți propune să asiguri gadgetul nou-nouț din momentul achiziției. Suma pe care o achiți pentru un an în siguranță și ferit de stres, variază în dependență de costul produsului ce a fost procurat. Asigurarea este valabilă pentru produsele cu o valoare de peste 1999 de lei.

smart protection

Pentru ca să te convingi că serviciul Smart Protection este o inovație utilă, este cazul să revizuim toate situațiile neplăcute ce ți se pot întâmpla:

  • Ecranul spart. Știm că ții mult la lucrurile tale, dar ce puteai să faci dacă vorbeai la telefon în timp ce urcai în treoleibuz și căutai în geantă portmoneul sau soluția antibacteriană pentru mâini? Păcat, dar pare că ecranul telefonului tău nu a avut șanse să scape fără deteriorări. Da, ai avut nădejde că husa și pelicula de protecție își vor face bine treaba, totuși lovitura a fost prea dură pentru o husă din plastic, nu-i așa? Ca să nu apelezi la credite și ca să-ți salvezi bugetul de astfel de cheltuieli, este cazul să-ți asiguri telefonul mobil din start.
  • Contactul cu apa. Sezonul estival- noi îl așteptăm, noi pregătim cele mai de top outfit-uri și odată ce vara bate la ușă -suntem gata să facem sute de poze zi de zi. O locație deosebită a pozelor văratice o reprezintă piscina. Nimic de mirare, pozele de lângă bazin sau pe litoralul mării arătă uluitor. Însă, o mișcare bruscă făcută din neatenție și voilà, device-ul tău e deja în apă. Aici, totul se decide în câteva secunde, dacă reușești rapid să extragi acumulatorul, mai sunt șanse să salvezi telefonul, totuși, deseori smartphone-ul nu poate fi salvat.
  • Animalele de companie. Credem că este cea mai cute metodă de a lua rămas bun de la tabletă sau telefon. Cei dintre voi, care pleacă la job și lasă patrupedul acasă singur, deseori se confruntă cu situația că venind după o zi extenuantă de lucru, găsesc împrăștiate și deteriorate prin apartament cabluri, căști sau tabletă de ultima generație.

Crezi că ți-ai defectat telefonul sau tableta în circumstanțe stranii, haioase sau de-a dreptul penibile? Pe cei de la Darwin este greu să-i surprinzi!

În orice caz, dacă ai fost precaut și ai ales opțiunea Smart Protection, ești salvat.

Pentru a repara sau a înlocui un device stricat, contactează linia fierbinte +373 22 874 114, și relateză operatorilor Darwin circumstanțele accidentului. Noi îți vom oferi tot suportul necesar și vom răspunde la orice întrebare. După aceasta, urmează diagnosticul dispozitivului defectat. Tot de ce ai nevoie este buletinul de identitate, talonul de garanție și bonul de casă. Într-un interval de 5-30 de zile, vei primi înapoi device-ul perfect funcționabil sau altul nou în schimb.

Smart Protection își merită investiția, iar clienții Darwin sunt unicii care beneficiază de avantajele acestei opțiuni.

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel