ro ru
photo ASUS ZenBook Pro Duo 14 OLED: noua versiune a laptop-ului cu ecran dublu
25-05-2022

ASUS ZenBook Pro Duo 14 OLED: noua versiune a laptop-ului cu ecran dublu

Cei care nu-și văd capul de task-uri la birou vor înțelege necesitatea unui ecran în plus. Credem că asta și a fost motivul pentru care compania ASUS a lansat pe piață primul său laptop ZenBook cu ecran dublu. Acum însă a venit timpul pentru un update și o nouă versiune. Ce ascunde în interior, câți cai putere are la bord și, cel mai important, cum arată noul ZenBook Pro Duo 14 OLED – afli în rândurile ce urmează!

laptop asus

Prinde din farmecul ineditului ecran ZenBook

De curând, cunoscuta și îndrăgita companie ASUS a scos pe piața noua versiune a seriei de laptop-uri ZenBook OLED 14 cu ecran dublu, unul dintre care este așezat puțin mai sus de tastatură pentru a fi utilizat cu ușurință în timpul task-urilor mai complexe. Asta nu este singurul lucru care face acest laptop atât de unic. Pe lângă faptul că are două ecrane, noutate se poate lăuda ca fiind primul laptop din lume cu un display OLED de 14,2 inch cu o rezoluție de 2,8K (2880 x 1800 pixeli) și o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz. Ce ține de ecranul mai mic, acesta a primit un panou de 12,7 inch cu o rezoluție 2880 x 864 pixeli. Avem și suportul de 120Hz, doar că ScreenPad-ul este unul de tip IPS.

Diferențele dintre generații nu se opresc însă aici. ASUS a mai făcut un pas pentru a oferi un confort aparte utilizatorilor săi: a ridicat ecranul secundar cu 12 grade. Ei bine, asta schimbă multe. Vezi, ASUS ZenBook Pro Duo 14 2021 avea ecranul înclinat doar cu 7 grade, ceea ce făcea mult mai greu vizualizarea lui.

i9 processor

Noua generație ASUS ZenBook – gata pentru performanțe mărețe

Inter Core i9-12900H – procesorul de bază de pe noul ASUS ZenBook care vine să claseze modelul drept un adevărat „monstru” de ultimă generație în rândul gamerilor și oamenilor de afaceri. Tot pe noul ZenBook 2022 găsim GeForce RTX 3050 Ti, o memorie RAM de 32GB și un SSS cu o capacitate internă de până la 2TB. Tot aici putem menționa că ASUS ZenBook Pro Duo 14 OLED cu 32GB RAM are parte și de:

  • suport pentru stylus;
  • 4 microfoane;
  • o pereche de porturi Thunderbolt 4;
  • HDMI 2.1;
  • USB 3.2;
  • un slot pentru card microSD.

Cât despre autonomie, noul ASUS Zenbook Pro Duo 14 OLED dispune de o baterie de 76W care ajunge până la 2 ore și 30 minute pentru un program de lucru autonom. În cazul în care vrei să economisești puțin din energie, există posibilitatea să deconectezi ScreenPad-ul printr-o simplă atingere de buton. Prin urmare, cu asemenea performanțe ZenBook reușește să-și mențină poziția de lider printre celelalte serii de laptop-uri ASUS precum VivoBook, ASUS ROG sau TUF.

Ia-ți laptop ASUS la preț bun la Darwin

Acum că ne-am lăsat intrigați de noua versiune, așteptăm ZenBook Pro Duo 14 OLED în Moldova. Până atunci, mergi pe darwin.md și vezi întreaga serie de laptop-uri ASUS. La Darwin găsești cele mai noi versiuni la cele mai atrăgătoare prețuri. Comandă online și ai livrare gratuită oriunde în țară!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel