photo Black Friday - zilele alea la Darwin
11-11-2020

Black Friday - zilele alea la Darwin

Departe, foarte departe, într-un oraș negru și întunecat a existat o casă neagră și întunecată, iar în acea casă – o cameră mult mai neagră și mult mai întunecată, iar în acea cameră – un ecran și mai negru și mai întunecat, iar în acel ecran se reflecta fața unui om care aștepta de multă, multă vreme – Black Friday!

It’s here! It’s Friday day! Black Friday day! Ai prins ritmul?! Yeapp. Vino acum în pași de dans la DARWIN pentru a prinde din cele mai tari prețuri, reduceri și promoții ale anului 2020. Vino să îți facem vinerea mai NEAGRĂ!

black friday

Legenda Black Friday

Multe legende am mai auzit despre această Vinere Neagră. Puțini însă îi știu esența. Această vinere sacra a devenit un eveniment internațional despre care se vorbește în toate casele, se filmează zeci de filme și se scriu sute de articole în presă în ultimele decenii. Evenimentul în sine își are pornirile din America, încă de la începutul secolului al XIX-lea, iar denumirea arhicunoscută a primit-o recent. De ce e atât de înspăimântătoare? Fii atent! Asta nu ai știut-o sigur! Totul a început în SUA, prin anii 60, de Ziua Recunoștinței, ziua în care oamenii acaparau frenetic toate magazinele, iar orașul era împânzit de blocaje de trafic monstruoase. Sutele de accidente, întâmplări și incidente în acea vinere au determinat poliția să o numească “Neagră”.

Să trecem însă la partea pozitivă și plină a paharului. Reducerile! Acestea pot ajunge până la cote maxime în această zi și se reflectă practic asupra tuturor categoriilor de produse. Un avantaj atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători. De ce? Să facem un simplu studiu. Noi reducem din cost, iar tu cumperi mai mult. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la calitatea produselor sau la ideea că doar device-urile mai puțin solicitate anterior vor participa la promoție. Greșit! Darwin îți pune la dispoziție cele mai bune produse din diverse categorii de asortiment ca tu să poți procura mai multe dintre lucrurile pe care nu ți le puteai permite anterior. Cu toții avem ceva de câștigat!

? Black Friday
black friday

De ce trebuie să cumpăr anume de Black Friday?

Visezi la un nou smartphone cu cele mai noi funcții și aplicații de top? Vrei să privești serialul preferat pe un televizor Smart? Să parcurgi traseul până la serviciu pe o trotinetă electrică? Sau o pereche de căști wireless de la cei mai buni producători? Scump? Nu! Nu și de Black Friday! Reducerile se re vor revărsa de pe toate rafturile! Doar 3 zile pe an! De fapt, tocmai 3 zile, în care poți duce acasă cele mai tari produse, la cele mai avantajoase prețuri. Vezi categoriile “scoase la licitație” în această perioadă:

black friday

Cele mai bune oferte pentru achiziții profitabile

Vii tu la noi sau venim noi la tine! Ușile magazinelor DARWIN vor fi larg deschise pentru toate persoanele dornice să profite de cele mai fierbinți prețuri ale anului, iar în caz că nu poți ajunge la noi - deschide pagina darwin.md și bagă în coș tot ce prinzi cu ochii, noi îți garantăm livrarea gratuită în toate colțurile din Moldova.

Nu uita! Lumea Darwin se va scufunda în întuneric de pe 20 până pe 22 noiembrie. Fii pe fază până nu aprindem „Lumina”! Succes! Să ai parte de un Black Friday pe cinste!

FAQ

Ești în așteptarea celor mai tari reduceri, promoții și oferte ale anului? Black Friday revine! Când? În perioada 20-22 noiembrie Darwin își deschide larg ușile pentru toți doritorii de a achiziționa produse de top la prețuri minime. Vino și tu! Nu pierde șansa!
Cumpăr inteligent! Black Friday sau în popor Vinerea Neagră este cea mai populară perioadă de reduceri din întreaga lume. Acest eveniment atrage un val enorm de cumpărători care golesc complet rafturile magazinelor, iar vânzătorii profită printr-un capital de imagine pe care îl creează în ochii acestora.
Ce vei putea cumpăra? Tot! Darwin îți oferă posibilitatea să procuri telefoane, tablete, laptopuri, gadget-uri performante, device-uri audio, televizoare, transporturi electrice, accesorii și multe altele. Prea multe pentru a le enumera. Vino să vezi totul cu proprii ochi!
La Darwin! Noi îți punem la dispoziție 3 zile de mega reduceri la întreg asortimentul de produse. Tu alege unde îți vei umple coșul: online pe darwin.md sau offline în magazinul nostru din apropierea ta. Rămâi aproape!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel