ro ru
photo Hypercar în lumea trotinetelor: BUGATTI ELECTRIC SCOOTER
11-07-2022

Hypercar în lumea trotinetelor: BUGATTI ELECTRIC SCOOTER

Îți va fi deficil să crezi, însă brand-ul francez ce produce supercar-uri de talie internațională Bugatti Automobiles, a decis să debuteze în lumea transportului trotinetă. O decizie destul de controversată, ținând cont de faptul că compania a obținut faima datorită creării unor automobile inedite și foarte scumpe. Ei bine și în categoria trotinetelor electrice mai devreme sau mai târziu, era cazul să apară și modele de tip premium. La moment, când trotineta Bugatti 9.0 este pusă în vânzare, a venit timpul să atragem acesteia ceva mai multă atenție?

bugatii scooter

Ce defapt reprezintă BUGATTI ELECTRIC SCOOTER?

Precum am menționat ceva mai sus, brand-ul Bugatti a devenit cunoscut nu datorită trotinetelor. Astfel, pentru crearea trotinetei, compania a colaborat cu brand-ul american Bytech International. Rezultatul acestei cooperări a devenit BUGATTI ELECTRIC SCOOTER. Design-ul mijlocului de transport dat este similar cu automobilul inedit Bugatti Chiron și în mod perfect redă spiritul acestuia. Carcasa este compusă dintr-un aliaj metalic rezistent și ușor. Astfel, greutatea trotinetei Bugatti constituie doar 15,8 kg. Electromotorul puternic de 700 Wt reprezintă ”inima” dispozitivului electric și este capabil să accelereze unitatea de transport până la 35 de km. Apropo, încărcarea trotinetei reprezintă un proces ce durează doar 4 ore.

Sună bine, însă pare că nu ajunge ceva, nu-i așa? Ei bine, atunci să știi că trotineta dată este dotată cu computator de bord cu GPS și cruise-control. Astfel, în cazul în care legislația locală nu-ți permite să circuli cu viteză de 30 km/h, tu poți s-o micșorezi până la 15 – 20 de km/h. Încă nu pretinde a fi un transport cu totul special? Hmmm... atunci ce zici despre iluminare? Da, da, trotineta este capabilă să proiecteze logo-ul Bugatti direct pe asfalt. Asta, în cazul în care tu ai intenția să demonstrezi tuturor celor din jur marca unității de transport pe care o conduci.

buy the coolest scooter

Cumpără cea mai tare trotinetă pe Darwin.md!

Precum tu poți să-ți dai seama BUGATTI ELECTRIC SCOOTER – este un transport destul de scump, de clasă premium, într-o serie limitată și cel mai probabil nu va apărea în catalogul nostru. Nu e cazul să te întristezi, în cazul în care tu totuși ai intenția să procuri o trotinetă electrică, tu ai venit la adresa potrivită! La Darwin tu vei găsi un asortiment vast de trotinete electrice marca Proove, RoadKing, Segway, Xiaomi, și a altor brand-uri de talie internațională. La fel, la noi tu vei găsi cele mai accesibile prețuri , cashback și condiții avantajoase de credit cu livrare absolut gratuită pe întreg teritoriul Moldovei. Baftă!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel