ro ru
photo Cele mai așteptate smartphone-uri în 2022
29-11-2021

Cele mai așteptate smartphone-uri în 2022

Noul an se apropie cu pași grăbiți, așa că de ce să nu aruncăm o privire peste ceea ce ne așteaptă în viitorul apropiat? De exemplu, asupra listei de smartphone-uri care urmează a fi lansate în 2022! Ce alte noi inovații tehnologice au pregătit producătorii mondiali? Cu ce design ne vor bucura ochii? Și la ce altceva ne putem aștepta de la aceasta industrie? Fă-te comod! Urmează un zbor în viitor cu mașina timpului! Ești gata? Să-i dăm drumul!

samsung galaxy s22

Samsung Galaxy S22

Evident, unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri este flagman-ul Samsung. Primele zvonuri despre noul Samsung Galaxy S22 s-au scurs deja în presă, dar nu merită 100% încredere din partea ta. Cu toate acestea, o idee generală despre cum ar putea arăta am primit-o deja.

Deci, aparent, Galaxy S22 va deveni mai subțire decât predecesorii săi, de asemenea și ecranul se va micșora. Modelul de bază va avea un display cu o diagonală de 6,06 inch, în comparație cu 6,2 de pe fostul model și 6,55 inch în loc de 6,7 pentru S22 Plus. Ecranul Galaxy S22 Ultra însă promite să fie puțin mai mare – 6,81 inch în loc de 6,8. În ceea ce privește camerele, se pare că în „cursa megapixelilor” va apărea un nou lider. Conform scurgerilor, Galaxy S22 va fi echipat cu un senzor principal de tocmai 200MP. Impresionant, nu-i așa?! Cu siguranța, fericirea nu constă în numărul de megapixeli, dar cine știe poate ne trezim cu o nouă revoluție în domeniul camerelor odată cu lansarea Samsung S22.

În ceea pe privește „umplutura”, se crede că vom avea Exynos 2200 sau Snapdragon 895 în calitate de procesor, în funcție de regiune. Cam greu să îți spunem de ce vor vi în stare aceste chip-uri până nu le vedem puse în practică.

apple iPhone 14

Apple iPhone 14

Un alt telefon, poate și mai așteptat decât precedentul este Apple iPhone 14, care va fi lansat la finele anului 2022. Nu prea ne putem lăuda cu multe informații despre acest model, dar, cu toate acestea, se zvonește că vor primi afișaje cu suport pentru tehnologia LTPO și o rată de refresh de 120Hz. Datorită acestor modificări imaginea va deveni mult mai netedă și plăcută ochiului. Mai mult de atât, noul iPhone va primi un senzor cu o rezoluție de 12MP pentru versiunile de bază, iar cele Pro se vor bucura de o cameră cu 48MP. Filmările în 8K vor deveni de zeci de ori mai uimitoare, iar cadrele surprinse în întuneric vor deveni mai clare, acesta fiind un principal avantaj al noului smartphone Apple.

Cel mai probabil, vom avea aceleași 4 versiuni, doar că există posibilitatea ca cel mai mic dintre frați, versiunea mini, să meargă la coșul de gunoi. După cum s-a dovedit modelul mini a avut cea mai mică cerere din întreaga serie. Prin urmare, cei de la Cupertino intenționează să renunțe la cea mai slabă verigă și să o încoluiască cu iPhone Max. Cum va arata acesta și ce va conține, habar nu avem, dar probabil va fi situat între modelul de bază și versiunea Pro. Prin urmare, ecranele noilor modele vor depăși, cu siguranță, cei 6 inch.

xiaomi Mi 12

Xiaomi Mi 12

Primele imagini cu Xiaomi Mi 12 deja au apărut pe resursele internetului. Dar urmează să menționăm că acestea nu sunt oficiale, ci mai degrabă fantezia unui designer bazată pe scurgeri și presupuneri. Deci, încearcă să tratezi aceste imagini cu un gram de scepticism, pentru că până în final toate se pot schimba încă de 10 ori. Deci, cum se presupune că va arăta noul telefon Xiaomi?

Primul lucru care ți se va arunca în ochi – afișajul din spate completat de un modul mare de camere cu un senzor principal de 200MP. DA, da... ca și pe smartphone-ul de la Samsung! După cum putem vedea, „cursa megapixelilor” nu va fi atât de simplă precum părea la început. Ce altceva? Noutatea promite un afișaj curbat care suportă tehnologia LTPO și dispune de o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz. Iar sub ecranul impresionant se află o cameră frontală. Exact, e o cameră sub-ecran! Cât de bună va fi, urmează să vedem. Dar în caz că nu se va descurca, avem oricând camera din spate și un mini display care ne pot da o mână de ajutor. De asemenea, avem parte de o încărcare rapidă de 200W cu fir și 120W pentru o încărcare wireless.

Inima și sufletul dispozitivului va deveni Qualcomm Snapdragon 898. Oare va reuși să se ridice la înălțimea așteptărilor noastre? Abonează-te la newsletter-ul Darwin și vom afla împreună!

onePlus 10

OnePlus 10

Un alt smartphone plin de detalii interesante este OnePlus10. Recent, au fost scurse câteva schițe ale device-ului. Cu ce te putem bucura? Arată OnePlus 10 destul de simplu, dar super elegant, asemănător cu Samsung Galaxy S21 Ultra. Mai puține detalii se cunosc însă despre specificațiile tehnice. Se presupune că va avea un ecran cu o rată de refresh de 120Hz și rezoluție QHD+. La bază – Snapdragon 898, ca pe flagship-ul Xiaomi. Avem și o cameră principală de 50MP și o baterie de 5000mAh cu încărcare rapidă de 125W. Toate acestea vor funcționa sub îndrumarea strictă a Android 12 cu firmware personalizat. De care? Nu este clar încă, dar OnePlus și Oppo lucrează pentru a găsi un înlocuitor demn pentru OxygenOS și ColorOS.

huawei P60

Huawei P60

Sancțiunile nu-i opresc pe cei de la Huawei! Noul Huawei P60 va vedea, cu siguranță, lumina zilei. Din păcate, fără a cunoaște, la momentul actual, o informație sigură despre acesta. Totuși, ceva veridic avem! Din cauza sancțiunilor, Huawei este obligat să treacă la propria serie de chip-uri Kirin. Va fi folosit Kirin 9000 sau o altă versiune, urmează să vedem. De asemenea, sancțiunile i-au făcut pe cei de la Huawei să renunțe la sistemul de operare Android și să treacă la unul nou numit HarmonyOS. Se așteaptă, de asemenea, că odată cu acest smartphone să debuteze și un nou senzor de imagini Sony IMX800. Ei bine, cu sau fără aceste sancțiuni, Huawei va lansa acest smartphone în noul an. Dar ce “bunătate” va ieși, greu de spus!

Ce alte telefoane vor mai fi lansate?

Desigur, pe lângă acești lideri de piață, există și alți producători de smartphone-uri care îți merită atenția. Iată câteva modele demne de menționat:

  • ZTE Nubia Red Magic 7;
  • Poco F5 Pro;
  • Realme GT2 Pro;
  • Oppo X 2022;
  • Google Pixel 7;
  • Asus ROG Phone 6 Ultimate.

Top smartphone-uri 2022 la Darwin

Cum ți se par viitoarele smartphone-uri de top? Spune-ne și nouă pe care îl aștepți cu nerăbdare. Dacă l-am scăpat cumva din vedere pe cel la care visezi, nu ezita să ne spui despre el mai multe în comentarii. Ohh da.. și nu uita să te abonezi la newsletter. Darwin are multe de împărtășit cu tine despre alte noi smartphone-uri, gadget-uri și electronice. Pe curând!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel