ro ru
photo Consola de la KFC: Cyberpank la maxim și găinușă prăjită
25-12-2020

Consola de la KFC: Cyberpank la maxim și găinușă prăjită

Se pare că, Microsoft și Sony au în listă cu un concurent mai mult la capitolul console! Nu, asta nu e Google cu Stadia și nici Nintendo cu consola sa renumită. Aici, este vorba depre rețeaua de restaurante KFC cu consola sa KFConsole. Nu e deloc glumă de întâi aprilie, compania în cel mai serios mod a inițiat pe pagina sa de Twitter informații despre noua consolă în parteneriat cu Cooler Master. Și da, această consolă într-adevăr este în stare să încălzească aripioarele de găină.

Astfel, ce presupune cu adevărat această consolă? Arată consola ca un Basket futuristic de aripioare marca KFC. Doar că interiorul acestei console reprezintă un procesor Intel Core i9-9980HK, accelerator grafic GeForce RTX, 32 Gb de memorie operativă și Seagate Barracuda solid state drive de 1 GB. De fapt, aceasta reprezintă un calculator personal destul de puternic convertit într-un set-top box. Dispozitivul acceptă rezoluția 4K, tehnologia de urmărire a razelor și un set VR, potrivit celor de la KFC.

kfconsole

Acest lucru totuși rămâne a fi de rang secundar în comparație cu un avantaj absolut diferit. La urma urmei, KFConsole are la bază, o adevărată sobă pentru încălzirea alimentelor! Pur și simplu plasați aripile răcite în așa-numitul "Chicken Chamber" și încălziți-le în timpul luptelor captivante ce au loc pe parcursul jocului. Cum anume consola va încălzi mâncarea, nu se precizează. Însă, dacă ne amintim că calculatoarele avansate emit multă căldură în timp ce lucrează... Totul devine clar. Și în cazul în care, noi suntem aproape de adevăr, atunci inovația dată reprezintă cel mai interesant și pragmatic sistem de răcire în memoria noastră.

grill kfc console

Amintiți-vă că anunțul referitor la KFConsole a fost plasat pe 12 iunie pe contul Twitter al KFC Gaming. Postarea a devenit virală în timp record, însă nimeni nu și-a putut imagina că este mai mult decât o glumă. Dar se pare că cu toții am dat-o în bară și KFConsole a devenit realitate. Deocamdată nu știm dacă consola va apărea în vânzare și care va fi prețul acesteia. Ei bine, dacă ideea unei console cu compartiment special pentru pui nu ți-a plăcut (fiu ha!), în așa caz de ce nu procuri o consolă tradițională și jocuri pantru ea? Unde o poți face? Evident, la Darwin!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel