ro ru
photo Credit 0 % de la Darwin – faci cumpărături fără pierderi
01-04-2020

Credit 0 % de la Darwin – faci cumpărături fără pierderi

Vrei să-ți iei un telefon, laptop sau smart gadget, dar îți este frică că asta îți va afecta prea mult bugetul? Darwin te așteaptă într-un magazin online modern cu opțiunea unică de a procura orice produs în credit, și nu un credit oarecare, dar de 0 %. Ce ar însemna asta pentru tine? Obții un produs în rate, fără dobândă la rata lunară, comisioane și clauze ascunse. În așa mod vei achita exact cât costă inițial produsul, nici un leu în plus.

O trăsătură definitorie a creditelor Darwin este transparența și accesibilitatea. Astfel, pentru a beneficia de un Credit 0 %, vei avea nevoie doar de buletinul de identitate.

Pentru a fi mai aproape de clienți, Darwin îți propune varianta unui credit online. Cererea ta va fi analizată cu viteza luminii, iar răspunsul nu se va lăsa mult așteptat. În cazul în care cererea de credit a fost aprobată, iar acesta este răspunsul pe care îl primesc peste 90 % din solicitanți, produsul va fi livrat în Chișinău timp de 3 ore. Să nu crezi că Creditul de 0 % nu îți oferă aceleași condiții ca și în cazul unei cumpărături ordinare. Darwin poartă răspundere pentru fiecare produs și oferă:

  • 5 ani de suport tehnic gratuit.
  • Returul sau schimbul produsului în 30 de zile.
  • Asigurarea produsului de situații neprevăzute.
  • Livrare gratuită în toată Moldova, inclusiv în sate, în 72 de ore.
  • Card de loialitate cadou, cu reduceri până la 15 %.
  • Servicii de reparație pentru produse electronice: calculatoare, tablete, telefoane etc.

Iar dacă ești amețit de opțiunile de telefoane în vânzare, nu ești sigur dacă să optezi pentru laptopuri noi sau deja folosite, dar la un preț pe care îl crezi bun, nu cunoști ce caracteristici ai putea obține pentru bugetul tău sau socoți cumpărăturile online prea complicate, poți doar să te apropii în oricare din magazinele Darwin și să consulți un specialist. S-ar putea să auzi lucruri noi și să îți schimbi viziunea. Poți adresa orice întrebare, despre caracteristicile produsului și condițiile acordării creditului 0 %. Dacă nu ai venit cu un anumit produs în minte, consultanții Darwin îți vor sugera câteva variante, în dependență de necesitățile pe care le ai.

Vrei să cumperi un telefon, laptop sau poate, gadget? Nu ai toată suma la moment și nu ai vrea ca bugetul tău să sufere? Darwin oferă soluția perfectă pentru tine, Creditul 0 %, mai sigur ca împrumutul de la rude. Tot ce se cere de la tine - dorința de a face cumpărătura. Nu se percep taxe, comisioane, nu există clauze ascunse. Și pentru că Darwin ține foarte mult la tine, ți-a creat toate condițiile, pentru ca tu să fii mulțumit.

 

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel