ro ru
photo Cum va arăta noul smartwatch - Apple Series 7?
03-06-2021

Cum va arăta noul smartwatch - Apple Series 7?

Uraaa! Noul smartwatch de la gigantul din Cupertino – Apple Watch Series 7 se apropie cu pași grăbiți! Aparent, noul device va primi cea mai semnificativă actualizare a design-ului din istoria întregii game de ceasuri inteligente. Schimbarea constă în obținerea unui aspect de capsulă care se regăsește și pe alte dispozitive Apple. Astfel, Series 7 va obține același corpus subțire cu margini plate și linii drepte de pe iPhone 12 și noul iPad Pro 2021.

appple watch series 7

Apple Watch Series 7: margini identice cu iPhone 12

Pe lângă faptul că Apple Watch Series 7 a primit un corpus plat, vei observa orificiile mărite a difuzoarelor din partea stângă a gadget-ului. Ar însemna asta că vom avea parte de un sunet mai puternic și mai bun? Poate! Din păcate, pe partea dreaptă nu am primit nici o modificare. Astfel, nu ne putem aștepta la nimic altceva decât sistemul familiar de gestionare a ceasului smart. Sau mai e ceva...? Ohh da, vom dispune de o extindere a paletei de culori cu încă o nuanță uimitoare! Ei bine, lăsăm intriga deoparte! E verde deschis!

watch series 7

Mai multe funcții de sănătate pe smartwatch

De asemenea, se tot zvonește că noul smartwatch va putea măsura nivelul glucozei și a alcoolului în sânge. Acest lucru este indicat de faptul că Apple a devenit cel mai mare client al startup-ului britanic în domeniul electronicii – Rockley Photonics. Anume ei se ocupă de dezvoltarea senzorilor capabili să detecteze alcoolul în sânge și să estimeze nivelul de glucoză. Cu toate acestea, sunt doar niște zvonuri care posibil să fie implementate abia în versiunea Apple Watch Series 8. Poate obținem măcar un senzor pentru glucoză în acest an, iar alcoolul mai poate aștepta până în 2022, anul în care putem vorbi despre o posibilă lansare Apple Watch 8.

Practic toată informația secretă despre noul produs a venit din partea insider-ului Jon Prosser, care a vorbit deschis despre upgrade-uri și a partajat render-urile dispozitivului. Ei bine, nu vom lua informația prea în serios și tot ce avem de făcut e să așteptăm. Prezentarea noilor gadget-uri Apple este programată pentru toamna anului 2021.

Iar atât timp cât aștepți, de ce să nu te abonezi la canalul Darwin News și să fii la curent cu ultimele evenimente și lansări din lumea gadget-urilor de înaltă tehnologie?! Tot pe gadget store-ul darwin.md vei afla când sunt disponibile noile device-uri în vânzare! Fii cu ochii pe noi!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel