ro ru
photo DJI lansează noua generație de drone pentru piloți profesioniști
25-03-2022

DJI lansează noua generație de drone pentru piloți profesioniști

Noi obiecte zburătoare la orizont. DJI – liderul mondial de drone civile – a lansat de curând o soluție all-in-one pentru operatorii profesioniști de drone. Noua invenție pune la dispoziția acestora o platformă de zbor puternică, cu o capacitate de management de la distanță și andocare autonomă. Vrei să afli mai multe despre întreg potențialul noii tehnologii DJI? Citește în continuare.

DJI Matrice 30: puternică, versatilă, ușor transportabilă

design drone dji

Design

Noua dronă DJI Matrice 30 este un model emblematic al companiei care integrează mai mulți senzori de înaltă performanță într-un corp relativ compact și încape perfect într-un rucsac. Aceasta este controlată cu o telecomandă ingenioasă reproiectată și rulează pe software-ul actualizat Pilot 2, care reușește să îmbunătățească semnificativ experiența de zbor. Spre deosebire de alte drone scumpe, DJI M30 adoptă un design integrat, ușor pliabil, cu o greutate de doar 3,7kg. Ei bine, în comparație cu DJI Matrice 300 RTK, modelul M30 oferă mai multă putere, rezistență și capacitate pentru utilizări profesionale dificile, în timp ce dimensiunea sa îl face ideal pentru o transportare ușoară și configurare rapidă.

performance dron dji

Performanță

Pe lângă noul format, DJI Matrice 30 permite piloților să zboare dincolo de împrejurările lor imediate. Toate acestea datorită integrării noului software de management al dronei DJI FlightHub 2 bazat pe cloud și DJI Dock pentru colaborare cu operațiuni la distanță și nesupravegheate. Noul design al bateriei TB30 cu autoîncălzire poate suporta mai mult de 400 de cicluri de încărcare și permite un timp de zbor de până la 41 de minute. În același timp, carcasa inteligentă BS30 permite încărcarea rapidă a bateriei de la 20% la 90% în doar 30 de minute.

De asemenea, e bine de știut că DJI Matrice 30 oferă rezultate remarcabile în medii dure, precum ploi abundente, vânturi puternice, altitudini mari și chiar în condiții de gheață, zăpadă și temperaturi de până la -50 ̊ C.

drone dji camera

Cameră

Noua serie de drone profesionale vine în două versiuni DJI M30 și M30T. Modelul Matrice 30 reprezintă o dronă cu cameră 4K de 48 MP cu zoom optic completată cu un senzor Ultra Wide de 12MP și un laser care poate oferi coordonate precise ale obiectelor de până la 1200 metri distanță. Diferența dintre cele două versiuni constă în faptul că modelul Matrice 30T dispune de o cameră termică radiometrică suplimentară de 640x512p. Mai mult de atât, dronele 4K dispun de o cameră pilot îmbunătățită pentru o vizualizare în condiții de lumină scăzută sau redundanță și un senzor de evitare a obstacolelor în șase direcții care permite pilotului să se concentreze asupra misiunii sale.

security drone dji

Securitate

Clienții DJI Enterprise se așteaptă la cele mai înalte standarde de securitate și confidențialitate a datelor lor. Astfel, Matrice 30 oferă cele mai bune protocoale de securitate a datelor construite pe firmware-ul DJI Matrice 300 V3. Prin urmare, cei care vor ajunge să dețină noua dronă DJI vor avea parte de:

  • Actualizări offline. Tehnologia permite ca viitoarele actualizări de firmeware să fie finalizate complet offline. La rândul lor, pachetele firmware pot fi descărcate și salvate pe un dispozitiv extern, după care încărcate pe M30.
  • Local data mode. Acest modul lucrează asemănător cu modul avion de pe un smartphone. Acesta deconectează complet drona de la internet, asigurându-se că datele importante rămân doar pe dispozitivul în sine.
  • Criptare AES. Toate imaginile, videoclipurile și jurnalele de zbor sunt stocate pe un card microSD printr-un cod de securitate și criptare AES.

Cumpără drone DJI la Darwin

Lansarea noii colecții de drone DJI Matrice 30 a trecut cu succes, iar noi abia așteptăm să le putem afișa pe rafturile gadget store-ului nostru online Darwin. Până atunci, poți alege modelul dorit din restul gamei noastre de drone mari. Cumpără noua ta corabie zburătoare online pe darwin.md. Noi îți garantăm cashback și livrare gratuită!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel