ro ru
photo Fucare Gemini X: cucerește poteci și șosele cu noua bicicletă electrică
31-05-2022

Fucare Gemini X: cucerește poteci și șosele cu noua bicicletă electrică

Anotimpul ideal de a merge la o plimbare cu bicicleta este, fără îndoială, vara. Din fericire, chinezii sunt de aceeași părere și au decis să scoată pe piață o nouă bicicletă electrică exact înainte de sezonul estival. Faceți cunoștință – Fucare Gemini X! Noutatea se potrivește perfect atât pentru plimbările lungi pe drumurile de oraș, cât și pe șosele naționale. Ei bine, ești gata pentru o cursă cu această nouă frumusețe? Atunci rămâi să citești în continuare și să afli mai multe detalii!

whate it fucare gemini

Ce reprezintă noua bicicletă Fucare Gemini X?

Primul lucru care iese în evidență este, cu siguranță, designul neobișnuit al carcasei noului Fucare Gemini X. Avem ceva comun într-un BMX și un mountain bike, la care este atașat și un coș drăguț pentru depozitare. Cadrul bicicletei electrice arată destul de solid și poate face față unei greutăți de până la 200 de kilograme. Apropo, carcasa acoperă bateria de 48V, protejând-o în mod fiabil în caz de cădere. În general, bicicleta arată grozav și, având în vedere cele spune mai sus, este foarte de încredere.

black fucare gemini

Cât despre autonomie, bicicleta electrică urbană Gemini X are parte de tocmai două baterii. Cum am observat deja, prima este situată în carcasă, iar cea de-a doua – sub scaun. Împreună acestea oferă o autonomie pentru tocmai 90km. Astfel, dacă ai de gând să mergi într-un sat vecin, nu ai motive să-ți faci griji la acest capitol. Iar dacă mai apeși puțin mai tare pe pedale, ajungi să economisești puterea și să parcurgi deja 130km. Mai mult de atât, puterea acestei biciclete cu motor electrice este de aproximativ 750W și îți poate permite să atingi o viteză de până la 45km/h, asta fără a depune prea mult efort. Odată însă ce crești presiunea pe pedale, te poți accelera chiar până la 77km/h! Impresionant, nu-i așa? Și da, merită menționat că poți folosi această bicicletă electrică ca și oricare altă bicicletă obișnuită fără motor.

transmission
frame

Printre alte caracteristici ale noului transport electric, putem evidenția transmisia de pe bicicleta electrică – Shimano cu șapte trepte, suspensia față cu furcă întărită, ecranul color de 5,3 inch și portul USB pentru încărcarea dispozitivului. Ah da, cauciucurile găsite pe Fucare Gemini X sunt destul de groase și au un diametru de 20 inch, ceea ce oferă un nivel superior de manevrabilitate. Cireașa de pe tort o reprezintă însă frânele cu disc.

Cumpără o bicicletă electrică în gadget store-ul Darwin

Intrigat? Și noi abia de ne putem ține în mâni până la apariția Fucare Gemini X în Moldova. Ei bine, cât suntem în așteptare, de ce să nu faci și tu o tură pe pagina darwin.md și să arunci o privire în catalogul nostru de biciclete electrice. Tot la noi găsești cea mai tare tehnică, gadget-uri și transport electric la cele mai atrăgătoare prețuri. Comandă online, iar noi îți livrăm comanda absolut gratuit oriunde în țara!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel