ro ru
photo Gadget-uri la care trebuie să atragi atenția în 2021!
06-01-2021

Gadget-uri la care trebuie să atragi atenția în 2021!

Iată că noul an își intră în drepturi și a venit timpul să aruncăm o privire peste noile device-uri ce vor fi în top-ul clasamentelor în anul 2021!

Da, anul precedent a fost bogat în evenimente tehnologice. Am avut parte de lansări uluitoare atât a seriei noi de iPhone, cât și a celei Samsung. Și din motiv că smartphone-ul a devenit un must-have în viața cotidiană, este cert faptul că producătorii tind să ne surprindă cu noi posibilități și funcții a gadget-ului cunoscut de către toți. Astfel, cele mai cunoscute brand-uri deja au făcut aluzii și au oferit utilizatorilor detalii despre faptul cum vor arăta și cu ce funcții vor fi dotate device-urile ce vor fi lansate în acest an. Începem!

smartphones 2021

Cele mai așteptate smartphone-uri în 2021

Ca și în anul precedent, în 2021 vom avea parte de câteva lansări speciale. Brand-ul coreean Samsung va lansa noua serie de smartphone-uri marca Galaxy. Deși compania nu a oferit detalii despre noua generație de smartphone-uri, totuși fanii sunt în căutarea oricărei informații apelând chiar și la insideri. Vă reamintim că Smasung Galaxy Note 20 rămâne a fi unul dintre cele mai solicitate smartphone-uri până în ziua de azi. Ei bine, la moment suntem în așteptarea noii serii pentru a face cunoștință cu noile funcții și posibilități.

Amatorii iPhone-ului la fel pot opta pentru noua serie de telefoane smart. Conform ultimilor actualități în noua serie se așteaptă 4 modele de smartphone-uri cu tehnologia inovațională SoC A14 Bionic. Desigur, toate patru vor susține rețeaua 5G și cel mai probabil nu vor avea încărcător. Mai mult, aceste modele vor fi dotate cu senzorul LiDAR, ce la moment este prezent doar la iPhone 12 Pro și 12 Pro Max. Deocamdată astea sunt toate informațiile, ei bine pe parcursul acestui an, noi vom face rost și de alte informații actuale.

Nota Bene! Situația epidemiologică complicată, a introdus schimbări în ritmul obișnuit al companiei Apple. Anume din acest motiv, crearea seriei noi de iPhone a fost stopată și lansarea acesteia este preconizată pentru anul 2022!

smartphones 2021

Arată ora și nu numai... Smartwatch-ul ce ajunge în top-ul așteptărilor

Brățările inteligente au intrat prompt în viața noastră de zi cu zi și acum sunt o parte indispensabilă a acesteia. Un accesoriu stilat, cu o gamă largă de funcții utile, sună bine nu-i așa? Avem vești bune, pentru cei care doresc să se aleagă cu un astfel de dispozitiv. Una dintre cele mai așteptate modele a smartwatch-urilor OnePlus Band curând va fi disponbilă, mai exact pe 11 ianuarie este preconizată lansarea ceasului, iar prețul acestuia va ajunge la 35$.

Pentru cei care nu sunt la curent, OnePlus Band este adversarul principal a ceasurilor inteligente Xiaomi Mi Band 5. Pe lângă acest fapt, printre favoriții anului precedent se numără și Apple Watch SE. Cine va ieși învingător în această conflagrație, vom afla în decursul acestui an!

gadgets 2021

Device-uri must-have în 2021

Și câteva cuvinte despre gadget-urile utile. Pe lângă necesitatea de a procura un smartphone sau un smartwatch, deseori ne confruntăm cu ideea că avem nevoie și de un laptop performant, o tabletă sau căști ce oferă un sunet impecabil.

Deși, la acest capitol nu avem parte de lansări anuale, totuși putem opta pentru modele absolut speciale, performante și cu parametri de ultima generație. Odată, ce te-ai decis să procuri un laptop, unul bun evident, noi îți propunem să atragi atenția la Asus D509DA. Design inedit, procesor performant și memorie operativă impunătoare!

Iar dacă ai nevoie de ceva mai compact însă cu o productivitate la nivel, este cazul să atragi atenția la tablete. iPad, Samsung Galaxy Tab sau tablete grafice, indiferent de alegerea făcută, suntem siguri că tu vei savura la maxim toate posibilitățile pe care ți le va oferi tableta de ultima generație.

Și odată ce ai toate cele necesare la-ndemână, este cazul să ai grijă și de sunet. La acest capitol, la sigur vei găsi o multitudine de modele pentru orice gust, alegerea noastră sunt căștile JBL ce perfect se vor potrivi cu un smartphone, o tabletă sau un laptop. Nu ezita, alege la darwin.md gadget-ul la care visezi, și profită de reducerile gransioase pe parcursul anului, iar noi ne ocupăm de restul!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel