ro ru
photo IdeaHub Board 2: noul smart display de 65 inch de la Huawei
07-07-2022

IdeaHub Board 2: noul smart display de 65 inch de la Huawei

De curând, Huawei a prezentat publicului un concept interesant al unei tablete interactive. Și nu e o tabletă obișnuită, ci una cu un ecran imens de tocmai 65 inch cu o rezoluție 4K care a primit numele de IdeaHub Board 2. Scopul acestui device este de a oferi noi oportunități de utilizare a unui ecran interactiv în timpul lecțiilor, seminariilor sau prezentărilor. Mai mult de atât, dispozitivul este capabil să reproducă scrisul de mână. Astfel, acesta poate fi utilizat în calitate de tablă convențională într-un office sau școală, fiind atârnată pe perete, fie pusă pe un trepied, fie chiar primblată printre băncile din clasă. Sună interesant, nu? Atunci, citește mai departe!

what ide hub board

Ce presupune IdeaHub Board 2?

Vom începe descrierea noului produs evident cu display-ul. După cum am menționat deja, tableta Huawei IdeaHub Board 2 are un ecran tactil D-LED de 65 inch. Rezoluția ecranului este 4K, iar luminozitatea - 350 nits. Caracteristici destul de bunicele am zice noi. Am menționat deja că e un ecran imens tactil, iar asta înseamnă că poți scrie sau desena direct pe tablă. În plus, dispozitivul are o latență a senzorului de doar 35ms.

what ide hub board
what ide hub board
android windows

Dacă să trecem la „umplutură”, IdeaHub Board este echipat cu un procesor încă fără nume cu 4 nuclee. Cantitatea de memorie disponibilă este de 4GB RAM și 32GB de memorie încorporată. Cea mai tare fază e că această tabletă mare a primit două sisteme de operare simultan: Android 9 și Windows 10. Și da, poți comuta între o tabletă Android și o tabletă Windows. Tot ce trebuie să faci e doar să dai click!

Dacă tot am început vorba despre software, noua tabletă inteligentă va avea acces la magazinul marca IdeaHub de unde vor putea fi descărcate sute de programe și aplicații care vor rula perfect pe un asemenea ecran imens. Tableta office este, de asemenea, echipată cu suport Wi-Fi, porturi USB Type-A și USB Type-C. Asta presupune că poți conecta cu ușurință un mouse sau o tastatură la acest display. Ce alt ceva? Huawei IdeaHub Board 2 are parte de difuzoare încorporate! Da, da, asta înseamnă cu nu mai trebuie să cauți boxe pentru a prezenta cu succes un nou proiect. Cât despre dimensiuni, noua tabletă inteligentă are doar 1485 x 92 x 893mm (fără suport).

type a type c wifi
where cac by the idea hub board

Unde poți cumpăra IdeaHub Board 2?

Din păcate, noua tabletă Huawei IdeaHub Board 2 este disponibilă doar în China. Dar noi nu pierdem speranța de a vedea acest tablă inteligentă pe o arenă internațională, cu posibilitatea de a ajunge și în tărișoara noastră. Cât timp așteptăm, aruncă un ochi peste catalogul nostru de gadget-uri și tehnică smart. La Darwin găsești cele mai bune prețuri, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova. Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii mereu la curent cu cele mai tari oferte, promoții și reduceri!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel