ro ru
photo iPhone 13 – toate zvonurile despre noul iPhone 2021 de la Apple
05-05-2021

iPhone 13 – toate zvonurile despre noul iPhone 2021 de la Apple

În toamnă ne așteaptă marea lansare de la Apple – iPhone 13, iar noi, evident, nu stam cu mâinile în sân, ci am adunat pentru tine cele mai intrigante zvonuri și speculații care zburdă în spațiul online. Pregătit să vezi ce te așteaptă în 2021?

Nu te gândi la modificări majore, seria iPhone 2021 va fi practic similară cu cea din anul trecut. Cam aceleași patru versiuni, dintre care două Pro pentru care trebuie să-ți vinzi un rinichi ca să le poți cumpăra și altele două cu un preț ceva mai „pământesc”. Gluma-i glumă, dar să trecem la lucruri serioase! iPhone 13, pentru că așa se zvonește că va fi numit, va deține aceleași caracteristici și elemente de design ca și iPhone 12 2020, însă, de această dată, putem conta pe un procesor mult mai rapid din seria A, module ale camerei îmbunătățite, un nou cip 5G de la Qualcomm și o autonomie sporită. Deja sună bine, nu?! Dar hai să aprofundăm lucrurile!

iphone 13 colors

Smartphone-uri pline de culoare

Tot am dat pe Internet de imagini cu design-ul regândit al camerei principale de pe noul iPhone 13 2021 și bretonul redus în partea din față a ecranului. Se pare că ne așteaptă o poziționare pe diagonală a modulelor principale, ceea ce va distinge considerabil noua serie de iPhone 12. În plus, Apple adaugă ceva nuanțe noi în paleta de culori, acum tocmai 7 la număr, printre care negru, alb, roșu, coral, verde, albastru și roz-auriu. Astfel, fiecare își va putea exprima individualitatea!

iphone 13 images

Sporește calitatea imaginii

Apple va introduce, posibil, o rată de împrospătare de 120Hz și va utiliza senzorul de amprentă digitală pe afișaj ca metodă alternativă de autentificare biometrică, pe lângă Face ID. Când vin vorba de tehnologia îmbunătățită a camerelor, fii pregătit să regăsești Sensor-Shift pe toată gama de iPhone 13 camera, responsabil pentru focalizare automată și stabilizare. De asemenea, modelele iPhone 13 Pro vor dispune de un obiectiv Ultra Wide actualizat, cu o deschidere mai mică pentru o performanță extinsă la crearea imaginilor în lumină slabă. Din păcate, nu vom avea un upgrade și al senzorului Wide.

iphone 13 images

iPhone 13 – mai plin de viața ca oricând

Se tot zvonește că iPhone 13 5G va avea la bază un chipset cu 5 nanometri și procesorul A15 Bionic, care vor îmbunătăți eficiența și viteza de procesare a datelor smartphone-ului. Va crește considerabil și autonomia dispozitivului odată cu utilizarea unei baterii mai mari. Apple face mai mult spațiu pentru aceasta reducând grosimea modulului optic și integrând slotul SIM în placa de bază. Vestea care ne-a lăsat pur și simplu cu gura căscată a fost lărgirea spațiului de stocare de până la 1TB, față de 512GB pe care îi aveam deja pe telefonul iPhone 12 5G.

Uimitor câte poți cunoaște din sursele internetului înainte de prezentarea oficială. Ei bine, tot ce ne rămâne este să așteptăm ziua X ca să ne putem asigura că ceea ce ai citit anterior se pliază cumva cu realitatea. Între timp, tu rămâi conectat la blogul nostru darwin.md și urmărește în continuare cele mai fresh informații din universul tehnologiilor smart. Stay safe!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel