ro ru
photo Korin Zero: primul rucsac cu ventilator încorporat
08-08-2022

Korin Zero: primul rucsac cu ventilator încorporat

Sigur îți este cunoscută situația. O zi frumoasă de vară în care te hotărăști să ieși la plimbare și să îți pui în spate rucsacul, dar... Peste mai puțin de 10 minute, te iau căldurile și simți cum șiroaie de transpirație se scurg pe spatele tău. Ah, să vi avut un rucsas cu ventilator la spate! Ei bine, ție abia ți-a trecut prin minte, iar cei de la Xiaomi au și creat deja. Să facem cunoștință cu Korin Zero – un rucsac răcoritor! Oare va reuși să rezolve problema? Aflăm în rândurile ce urmează.

Ce presupune rucsacul Korin Zero?

korin zero

Deci, cum funcționează primul rucsac răcit la spate? Totul este extrem de simplu! Spatele rucsacului are un compartiment special în care se regăsește sistemul de răcire. Sistemul, la rândul său, constă din două ventilatoare, un motor electric și o baterie. La momentul actual se cunoaște că ventilatoarele se rotesc cu o viteză de 3.500 de rotații pe minut. Cu toate acestea, Xiaomi susține că motorul este extrem de econom.

Evident răcirea spatelui nu este singura funcție a rucsacului Korin Zero. Cu toții suntem în căutare de răcoare în zilele toride de vară. Astfel, sistemul de ventilație poate fi folosit și pentru răcirea laptopului. Și da, având în vedere că sistemul de răcire a rucsacului Xioami funcționează datorită unei baterii, poți reîncărca telefonul cu ajutorul acestuia. Bateria are un suport USB extern și oferă o capacitate de 10mAh.

autonomy
korin zero all

Potrivit producătorului, Korin Zero este un rucsac rezistent la apă, fiind realizat din materiale impermeabile. De asemenea, acesta se poate lăuda cu o capacitate impunătoare. Astfel, vei avea loc destul pentru laptop, smartphone, tastatură, mouse, căști, portofel și chiar umbrelă. Mai mult de atât, acest rucsac urban este echipat cu suporturi speciale și carabine pentru a fi ușor atașat de valiză, în cazul în care te așteptă multe drumeții. Singurul dezavantaj al rucsacului Xiaomi este greutatea. Chiar și când este gol acesta cântărește peste 1,5 kg.

Unde poți cumpăra rucsacul Korin Zero?

Poți comanda rucsacul Korin Zero online, în culoarea gri, în magazinul Xiaomi YouPin. În timpul apropiat modelul se așteaptă și în magazinul online AliExpress și chiar în gadget store-ul Darwin. Cât timp îl așteptăm în Moldova, ce spui să tragi cu ochiul spre colecția noastră de rucsacuri cool?! Pe lângă cele mai bune rucsacuri, la Darwin ai parte de cele mai atrăgătoare prețuri, cashback garantat și livrare gratuită oriunde în Moldova!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel