ro ru
photo LENOVO REVINE CU NOUA TABLETĂ LEGION Y700
04-03-2022

LENOVO REVINE CU NOUA TABLETĂ LEGION Y700

Compania Lenovo revine pe piața internațională cu noua serie de tablete gaming – Legion Y700. Acestea se impun printr-un design minimalist și foarte drăguț combinat cu un funcțional de calitate care va face concurență îndrăgitului iPad mini. Vrei să-l vezi și să afli ce ascunde în interior? Citește în continuare.

apple ipad

Apple iPad mini are parte de concurență

Când vine vorba de tablete mici și performante prima care îți vine în minte este iPad mini 6 (2021) de la Apple. Dar dacă vrei o tabletă pe Android – se pare că nu există una care ar putea să facă față acestor cereri. Ei bine, nu a existat până acum... Situația e cât pe ce să se schimbe! Lenovo a lansat recent Legion Y700 – o tabletă cu un corp super portabil și performanțe excelente.

Deși este poziționată drept o tabletă gaming, noul Legion Y700 nu se impune printr-un design extravagant, ba din contra. Un design simplu fără linii exagerate într-un corp puternic din metal. În partea din față se regăsește un ecran LCD de 8,8 inch care acceptă o rată de împrospătare a imaginii de 120Hz. Display-ul se poate bucura de o calitate a imaginii destul de bună cu o rezoluție de 2560x1600 pixeli, un PPI de 343, suport HDR10 și o luminozitate de vârf de 500 nits, acoperind 100% din gama de culori DCI-P3. Prin urmare, un ecran numai bun pentru a te juca și privi filmele preferate.

apple ipad back

Sunet: punct forte al tabletelor Lenovo

Noua tableta Lenovo este echipată cu difuzoare duble JBL care acceptă Dolby Atmos. Cea mai tare fază legată de difuzoare ține de ajustarea poziției acestora. În două cuvinte, acum acestea sunt amplasate în așa mod încât atunci când joci sau ții tableta orizontal mâinile nu blochează difuzoarele și nu-ți afectează experiența. De asemenea, noua tabletă Lenovo are suport audio 3,5mm și interfață USB 3.1 Gen2, de altfel – cărți de vizită a dispozitivelor companiei.

apple ipad front back

Balanța perfectă dintre performanță și consum de energie

În ceea ce privește configurația hardware, Lenovo Legion Y700 este echipată cu un procesor Qualcomm – Snapdragon 870 și o combinație de stocare de 12GB RAM și 256GB memorie internă. Deși poate Snapdragon 870 nu se poate lăuda cu o performanță ca a fraților săi mai mari Snapdragon 888 și 8 Gen, acesta face o treabă mult mai bună când vine vorba de consumul de energie. Evident, nu-l putem compara nici cu Apple A15 Bionic, dar luând în calcul raportul calitate-preț pare a fi o variantă chiar foarte rezonabilă.

Tableta se poate lăuda, de asemenea, cu o baterie de 6550 mAh și încărcare bypass. Ce presupune asta? Sursa de alimentare poate ocoli bateria pentru a furniza energie direct tabletei, ceea ce este mult mai prietenos cu durata de viață a tabletei și reduce impactul încălzirii bateriei în timpul încărcării asupra performanței.

CUMPĂRĂ TABLETE LENOVO LA DARWIN

Vrei să-ți faci un upgrade la tabletă, fără a da milioane pe ea? Cumpără o tabletă Lenovo - calitate și preț bun la un loc! La Darwin ai parte de cea mai largă gamă de tablete a brand-ului chinez la cel mai atrăgător preț. Comandă online și profită de oferte speciale, cashback și livrare gratuită oriunde în Moldova!

Comentarii

Încă nu sunt comentarii :( fii primul, care işi va expune parerea!

Hai să discutăm
Comandă apel